Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MUSLIN ODLAZI
?????? ?? ??...?????? ? ????????... :zbunjen Sad Sad Sad

???? ??????
Dzajo - MARS IZ ZVEZDE!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Ne samo Dzaja, UPRAVA NAPOLJE!!!

Mada, ja se jos uvek nadam da ce najvece pojacanje u narednoj sezoni biti odlazak Dzaje&Bosketa&Co... :bes

22/05/2004 | Izvor: B92
B92: Muslin blizu odlaska iz Zvezde

Dosada
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Vidis Nikola,taj indijanac sto dolazi iz Kine,je bio u vreme najvece nesrece u Zvezdi,i samo oni ljudi koji su i tada kao i sada dolazili na "svaku" Zvezdinu utakmicu mogu da znaju pod kakvim je on uslovima trenirao Zvezdu.Po 500 (figurativno receneo,naravno) ljudi na sve cetiri tribine je dolazilo na Zvezdine tekme,i Cigani odlicno znaju da je on nikakav trener ali u tako govnavom stanju nikada nije ucenjivao i potcenjivao nikoga...
E,sad,dok ne postujes SVOJE u kuci,ne mozes ni druge...tako,da je Muslin morao da svoj autoritet,zelje,i "osecanja",najpre u svojoj kuci iskaze,pa tek onda da izlazi u medije,koji uistinu pumpaju citavu stvar,pa je i pitanje koliko je istina sve sto se pise i prica.
A svi oni koji imaju info iz prve ruke preko BK,Pink-a i ostalih,neka potraze trenera preko sms-a ovih TV,stanica,pa ga mozda i pronadju.
Ne preuvelicavajte,i ne pljujte po ljudima,ciju stranu niste culi...seljacka je to fora.
..uhoda hoda među ljudima, tu se odomaćio, pa nije čudo što se više ne čudim ni čudima...
Sky, ajde neka neko od 91-ve kada smo uzeli LS napise tacan podatak svih trofeja i ko ih je osvojio. Neka se stave svi rezultati Zvezde pa da vidimo ko ima najvise uspjeha. Bez premca je to Muslin. Ovi drugi ni titulu nisu mogli da uzmu a kamo li da imaju sanse da se plasiraju u LS. Muslin je barem znao titule da uzima i groblje da kasapi a ostali?
Prema tome, ako neko i udje sa Zvezdom u LS to ce ako nista barem biti Muslinova zasluga. A zivi bili pa vidjeli da li je Dzaja drugi Sloba. Kada je posteno kesu odrjesio? Kada je zavrsio projekat sampionske Zvezde i tima za LS? Da mu nije bilo Muslina sa titulama nista ga ne bi spaslo. Samo sto su neki vodeci navijaci nase nam drage Zvezde ocigledno dobro placeni pa biju igrace umjesto Dzaje.
Sramota!!
JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN!!!
poz
Dacha
Da se ne ponavljam, sa www.delije.net foruma, mali post o tome da Dzaja nije Zvezda... mislim, za sve one koji su to zaboravili...

I na kraju, zapitajte se, kada ce privatizacija kluba? Cisto da se zna sta je cije? Kuda idu Pare? Kome? Ko sve radi u Zvezdi i sl..

_____

Dzaja&Marketing&Co... ne vidim ko bi te pijavice mogao da istera iz Zvezde, pogotovo ne mi koji pisemo po ovim forumima.. Sada ce pokusati da nam zamaze oci sa Bajevicem a prodace dva tri kljucna igraca bez kojih mozemo da sanjamu CL...

Nije problem u tome, ko umesto Dzaje, naravno da ima ko. Niko nije NEZAMENLJIV i to treba da shvate pojedini. Meni je veci problem u citavoj prici, gde ce Dzaja nakon Zvezde? Eto, Muslin ima gde da ode, ali gde ce Dzaja i u koji klub? U kom klubu bi primili naseg genijalca iz Marketinga i ostale likove... to je nas problem. I zato on sedi zabarikadiran u kancelariji, sakriven iza stola i brani fotelju do zadnjeg dana... To je kvaka!

Da bi Dzaja otisao iz Zvezde, akciju bojkota&protesta&organizacije, treba neko da povede i nisam optimista da ce se neko na celo toga staviti... Zato, ostaje nam da budemo u pravu, da nakon nekoliko meseci sve dodje na svoje kada budemo gledali kljucne igrace naseg tima u dresovima drugih klubova i da govorimo to isto sto sada pricamo onima koji misle da Dzaju nema ko da zameni i da je Dzaja zapravo Zvezda.. Isto kao sto smo nekada babama i dedama objasnjavali da Sloba nije Srbija i da nas vodi u propast...

Naravno da necu prestati da pratim Zvezdu kao neki ovde, Dzaja nije Zvezda, da vas podsetim, ali ce mi biti muka nakon svake tekme na kojoj ne bude skandiranja UPRAVA NAPOLJE! Svi znamo zasto...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
?????? ?? ???? ??????? ? ????? ????...????????? ?? ?? ????'? ???,??' ?? ???? ??? ??? ?' ??? ???? ????? Big Grin .???????? ?? ?? ???...??????????????,???? ???????? ;pljuga
Meni je braco moja muka vise od ove i svih ovakvih tema u
poslednjih nekoliko godina.Stalno ista prica kojoj ja bar u
neko dogledno vreme ne vidim kraja.
Jedino u sto sam siguran i u cemu potpuno podrzavam
Budu je to da niko nije veci od Zvezde pa ni taj Dzaja.
Kad je privatizacija u pitanja ja bi rekao da je nas klub vec
odavno privatizovan...

DOK SRCE KUCA U NAMA
TI ZVEZDO NISI SAMA...
Jesam muzicar...nisam muzicar...jesam!Ovaj... :zbunjen :o

Quote:Kad je privatizacija u pitanja ja bi rekao da je nas klub vec
odavno privatizovan...

A,kako planirate da se privatizuje klub,za koji tvrdite da je vec privatizovan?:zbunjen

Ne zelim da komentarisem sve ovde receno,jer bi se neko vec osetio uvredjenim/prozvanim...sta god,ali se slazem sa Sky-propusnice od soma evra,bez organizovanih gostovanja i bez ikakvog kontakta uprave & navijaca!Tu bih volela da vas vidim!
A,onda se kurcite koliko god vam volja...ako vam jos uvek bude do toga!

Postovanje-svima koji ga imaju!
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
DOKLE VISE ? Sad

Onom koji je pratio sta se desavalo poslednjih dana ne treba neki visok nivo inteligencije da bi shvatio o cemu se radi. Muki je vrsio pritisak preko medija i objasnio je lepo sta hoce i kakvi su mu ciljevi, za razliku od Dzaje koji je direktan odgovor lepo izbegao. Vise
mu je smetalo to da se Muslin oglasio u medijim a nije spomenuo kakvu Zvezdu on hoce, ocigledno je zadovoljan domacim trofejima :bes

Necu da se mesam u ta prepucavanja a i ne znam nikog od ucesnika licno
ali me zanima da li neko ili neki (mnogi) koji su dobili propusnice za dzabe sad ne smeju da izraze svoje misljenje ili sta??! :nene

Hvala bogu da nisu svi isti pa da se prodaju za sitnis za razliku od drugih. :finger

A videcemo kako ce se ovi drugi koji su dobili i mnogo vise od propusnica izjasniti.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)