Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ДЕРБИ, СУБОТА 18.00

наш видео!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
(11-27-2011, 10:14 PM)KizaLion link Wrote:Врло важан детаљ преко видео записа смо пропустили да направимо ми из ВебТима.. неко је приметио када се певала  та баксузна песма (иначе једино је добра мелодија) КАДА ТЕШКО ЈЕ... обавезно примамо гол! Требало је повадити то са 4-5 утакмица најмање и презентовати.. како примамо голове. Та песма врло лоше утиче на играче!
Дал је мпгуће да се бавите и сујеверјем?Овај форум треба комисионо спалити!!!
Ти то зовеш сујеверјем?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Кажу да испод севера иду и подводне воде...можда зато губимо?
АЈде бре Кизо...дај мало уозбиљни овај форум а не ти први да му рушиш тежину!
Постоји разуман одговор!
Међу навијачима има доста кладионичара. А кладионичари, који се кладе на све и на свашта, лако запажају такве детаље.

- ужице - звезда, у 70 мин иде та песма у 72 мин примамо гол
- 139 дерби у 4 минуту иде та песма у петом примамо гол
- звезда - рен у 73 минуту иде та песма у 74 мин примамо гол

има још тога још али и три пута случајно те тера да се запиташ дал је то баш случајно  ;D
[Image: pobednik.jpg]
(11-27-2011, 11:55 PM)KizaLion link Wrote:

наш видео!

Како добро звучи "Од рођења мог" на 2:50. ФЕНОМЕНАЛНО !!!
Кокеза лопове !!!
(11-28-2011, 10:46 AM)UrbanBaby link Wrote:Постоји разуман одговор!
Међу навијачима има доста кладионичара. А кладионичари, који се кладе на све и на свашта, лако запажају такве детаље.

- ужице - звезда, у 70 мин иде та песма у 72 мин примамо гол
- 139 дерби у 4 минуту иде та песма у петом примамо гол
- звезда - рен у 73 минуту иде та песма у 74 мин примамо гол

има још тога још али и три пута случајно те тера да се запиташ дал је то баш случајно  ;D

Таман и да има још сто примера, мени је ово смешно. Шта вам је бре људи, чиста случајност, какви баксузи и сујеверје, јел видите шта причате? :Smile
Одлутали сте од теме дебело!
Ово су стварно глупости, какве везе има песма са тим што примамо гол?
Тек да не причам о овим глупостима да је дечко са микрофоном сморио јер много прича. Па људи јесмо ли били на истој утакмици, дечко је изгорео у жељи да нас анимира а трибина катастрофа. Кога смо бре ми надгласали, ко је бре до јаја у навијању? Јесте ли ви уопште били на утакмици који ово пишете? Знате ли како треба да звучи пун Север, колико треба да се тресе стадион када певамо како треба. Стајао сам 20 минута на степеницама до истока и чуо сам их (Гробаре) јасно и гласно. Чуо сам их у добрих 10ак наврата јаче него Север на коме сам. Шта се бре дешава са вама, јел ово вама врх навијања на Маракани?
Бо-бо јеси ли икада скупљао новац на трибини? Верујем да ниси иначе не би написао овакву глупост. Свако двадесети ако да нешто то је успех брате. Изиграваш просјака молиш људе да убаце динар, ето тако то изгледа. Притом вероватно и не знаш за шта се све скупљао новац и за шта све битније ће се скупљати, па је твоја идеја у најмању руку преурањена.
Много то све изгледа лако када неко пише али слабо ко ради на себи и на трибини. Ови који се труде нису заслужили да их прозивамо зато што нас остале генерално мрзи да живимо а камоли да се мало потрудимо.
Управо тако Кална свка част на посту. Трибина на којој се налази 15 хиљада људи треба да грми сви као један (сад ћете рећи како није лако уклопити све да би песма била чиста али кад погледам неке чињенице долази се до неке неверице).Имамо сваку утакмицу просек 10 хиљада људи око 2 године а ми смо тек на почетку певања.Када погледам неке трибине које имају стандард 2-3 хиљде људи а кад им дођу европске или веће утакмице где дође дупло ,тродупло више људи они грме скоро да нема двогласја а ми баш контра.Иде песма тотално неразумна свака трећа реч се разуме за неког ко не зна ту песму.Није могуће да толико већ имамо пунију трибину а у певању не напредујемо.Јебеш све и дуксеве и заставе и барјаке кад се не исцимаш за оно најважније што играчи не виде али зато врло јасно могу да чују а то је глас који треба да изгори!Можда је и до песама не знам али треба се највише сконцентрисати на певање.Ако треба и цело полувреме да се научи прелаз " само с` тобом ја бићу увек ЗВЕЗДО ЦРВЕНАА" ал да се научи како ваља ,како време одмиче и шипка је почела да пева како добар део (не треба да)пева са спуштеним гласом.
Jeдна је Србија!
Сви стално причамо о томе како "ТРЕБА да грми, треба да грми, треба да грми", а истина је да не грми, а јел се нeко запитао ЗАШТО не грми?! НИКО!! Ok, ја сам јуче помену тај разглас, можда јесте он крив, можда није, и један момак пре мене га је исто поменуо. Овај сад рече да је можда и до песама... па можда и јесте, не знам. Али мора да се реши тај проблем, није то било на 1-2 утакмице, овај проблем је ту већ 2 године, а још га нисмо решили. Можда је решење нека глупост (попут озвучења), а можда је и због тога што титулу нисмо видели већ 4 године, не знам  :-\...
[Image: dnytqv.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)