Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена звезда 2012/2013
Са Б-92

Quote:KKCZ: Pešić i Štimac isplaćeni
Košarkaški klub Crvena zvezda Diva objavio je da je izmirila i poslednju ratu dugovanja prema bivšem treneru Svetislavu Pešiću.
Iz ’crveno-belog’ tabora najavljuju i da će najkasnije do početka sezone biti isplaćene sve preostale obaveze, koje su sada svedene na minimum, pa će klub u novu takmičarsku godinu ući bez ikakvih dugova.

Takođe, klub je izmirio i poslednju ratu duga koji je na osnovu Košarkaškog arbitražnog tribunala FIBA imala prema bivšem igraču Vladimiru Štimcu. Na taj način su nekadašnjem centru ’crveno-belih’ izmirena sva dugovanja iz prethodnog perioda u ukupnom iznosu od 150 hiljada evra.
Reply
(08-27-2012, 02:37 PM)Mayor link Wrote: http://www.mozzartsport.com/vesti/katic-...-za-zvezdu

ја не могу да верујем!

овај човек у железнику само што није извадио патку да пиша по нашима, псовао је судије, псовао је играче, мајке циганске... а када су освојили пресрећан се ишуњао из гледалишта и касније био најсрећнији доле на слављу.

он је еквивалент оном мајмуну смиљанићу у фудбалу...

страшно!

и још десет титула бих им дао само да нам овакви не играју за клуб...

http://en.wikipedia.org/wiki/Ra%C5%A1ko_Kati%C4%87

Дуго нисам био на форуму, због одмора, па нисам стигао да прокоментаришем. Мрзим овакве типове играча, који се КУРВАЈУ. Овај је прави курвар, већ је играо 2004. године за нас!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Знам Рашка доста добро, њему је само породица битна, скроман момак, помало плашљив. Он на кошарку гледа као на посао који га храни и плаћа му рачуне. Било је прозивки зато што игра за партизан, стално се правдао да је већ играо у Звезди и да би играо опет. Нисам га видео од кад је потписао за нас, биће мало зезања да је прелетач и да мора сад да игра боље како би се опрао.
Reply
(09-07-2012, 10:23 AM)Woodoo link Wrote: Знам Рашка доста добро, њему је само породица битна, скроман момак, помало плашљив. Он на кошарку гледа као на посао који га храни и плаћа му рачуне. Било је прозивки зато што игра за партизан, стално се правдао да је већ играо у Звезди и да би играо опет. Нисам га видео од кад је потписао за нас, биће мало зезања да је прелетач и да мора сад да игра боље како би се опрао.

може бити и боготац и добар ко лебац, оно како се он понашао док је у публици у железнику седео са оним ватерполистима митровићем и оним педером из америке, оно човек који има трунку поштовања према Звезди не би урадио, али ако му је битна породица, онда ок. галамио је и псовао због њих и њиховог бољег сутра. у уста га ј....!
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
Reply
Разумем ја твој став и неоправдавам његово понашање на финалу али кад би га упознао видео би о чему причам. Шта би ти урадио на његовом месту, је л би одбио Звезду?
Reply
у мом случају то би било као да одбијем партизан, јер је он псовао Звезду и играче и славио са гробарима, па му то дође као мењање табора, а по што ја нисам играо за партизан него навијао за Звезду, ово му дође као понуда за мене да навијам за партизан.

па какво је то питање?

па наравно да бих прихватио!
то би ми био дечачки сан, да ме партизан зове да играм/навијам за њих.
да,да прихватио бих без размишљања,ј бг деца гладна кући плачу, знаш како је...
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
Reply
Рашко је курвар и ВЕЛИКА грешка ове управе. Он НИЈЕ Звездаш и не припада нама !
Reply
Тако је, поготово кад пева с Југом, "Волим га ко ока два.."
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Бити играч и Звездаш су два различита појма...али бити безобразан је друга... на управи је да доводи кога хоће, и ту јој нема ко шта замјерити, до сада су потези добри.

Али, што се мене тиче: нити један играч који је икада играо (па  макар у пјетлићима) у ЈСД Партизан нема квалитет за Звезду... јер није Звездаш... и то га одмах дисквалификује, јер Звездаш не би никада ни помислио на Партизан.

Да признајем одмах- ја сам навијачки шовиниста.

Звезда звездашима, напоље са осталима!
Reply
(09-10-2012, 01:59 PM)ЧИЧА link Wrote: Звезда звездашима, напоље са осталима!
Четници Север
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)