Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
СРЕДА-ПОЛА 6!
Нова утакмица нас чека већ за два дана, у госте нам долази Хајдук из Куле! Наше добро издање морамо да наставимо и на овој утакмици као и на свакој следећој која следи!!! Прије свега, Београд мора да се дигне на ноге и да испрати ово како зна и како треба!! Идемо Делије, сви на Маракану.. да наставимо онако како смо и почели ове сезоне.. са пуним севером!!
БЕОГРАДЕ, ИГРА ЗВЕЗДА!!!
Reply
http://www.youtube.com/edit?ns=1&feature...p8-U7MMx-0

AЈДЕ БРЕ БЕОГРАДЕ, НЕМОЈ ДА ТЕ ОСТАЛИ ГРАДОВИ ВАДЕ!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Север: 150 динара
Исток: 300 динара
Запад: 400 динара

БЕОГРАЂАНИ ПАЖЊА ПАЖЊА!!!
ЗВЕЗДА ИГРА НА МАРАКАНИ У СРЕДУ У ПОЛА 6!!
Буууђење.

Reply
Сутра треба да дамо све од себе да погурамо Звезду до победе! С обзиром да Хајдук игра све боље и отворено, неће бити лако да дођемо до победе. Титули се не надам, међутим треба се борити док још постоји шанса.. ове недеље имамо добру шансу да смањимо заостатак.

Везано за кошарку, гробље није прихватило наших 400 карата, увек је лепше да има противничких навијача, јер то даје прави шмек дербију. Ко их јебе, кад већ неће.. Изгледа да ни ми нећемо добити карте кад буде реванш меч, ал снаћи ћемо се ко и увек..
Reply
Можда сам досадан,без убацивања бакљи и удара на а.стазу.ЗВЕЗДА те зове у победе нове.
Reply
Било је до јаја навијање,мање масе,гласније певање,добро зезање,није лоша бакљада, наравно као и увек смо дали помоћ овога пута за Тијану,одлична игра нашег тима,посебно Дауде и Лазовића,то је то мислим да данас ништа није фалило..
Свака част оном малом делу испод копа који дизао атмосферу целу текму..
Reply
Уф какав дан.Прво на маракани...кортео па Пионир.Бројност на Маракани испод нашег нивоа.среда,слаб противник малко кише утицало је да се окупи нешто мањи број људи.И као по правилу много се боље навија кад је мањи број људи.Много нових/старих песама које су се одлично певале.Љубави звездо ти си тако слатка...Бакљада на почетку другог полувремена уз ја немам школе.Прво полувреме је обележило и дуже певање песме Нема дана а да не мислим на тебе.На полувремену скупљана помоћ малој Тијани,дељене карте за баскет,летци са смедерево,и загревање за гробаре.Дакле  и полувреме је било доста занимљиво.Друго полувреме одлично,уз мање падове.Гробари јер нас чујете...одзвањало је Београд.Похвале за шипку...људи су се смењивали на микрофону и свако на свој начин анимирао север.Једини минус је што је доста људи изашло раније са севера,ваљда се журило на баскет.Договор  да се крене испред ревије.Кортео са много људи,два бубња и напред барјак северна армија.На моменте се тресао Београд.Око Пионира и на самом улазу гужва,што је било и за очекивати.Улазимо се до почетак саме утакмице.Хала препуна,наш сектор и терасица...ваљда су људи стајали једни на другима.Навијање на моменте добро.Дал је фудбал,дуга шетња до Пионира утицала да се људи истроше кад је највише требало.Резултат,константно смо губили исто тако је утицао на ниво навијања.Неке промашене тројке кад се ломило могле су да подигну атмосферу до усијања.И на баскету иста прича,доста људи је изашло раније.На крају играчи испраћени песмом Љубав си ми једина...Шта је ту је...Много садржајан дан.Времена за паузу готово да и нема.за викенд ново гостовање,овога пута смедерево... нема много приче ... СВИ У СМЕДЕРЕВО ИДЕМО ДЕЛИЈЕ !!!
Reply
Слике са баскета:
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...zan_basket

са фудбала:
http://delije-caffe.net/galerija/index.p...ajduk_kula

видео нешто касније

Reply
Zvezda - Partizan, derbi u basketu, 03. april 2013.
Reply
Од пара што је јуче скупљено, показали смо још једном велико циганско срце! Тијани је уплаћено скоро 308 хиљада!

[Image: 579546_180468602103973_513696196_n.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)