04-14-2006, 11:02 PM
Pozdrav Braco i Sestre !
Hocu da vam pokazem
Hocu da vam pokazem
KAD SE SRBI SLOZE
|
04-14-2006, 11:02 PM
Pozdrav Braco i Sestre !
Hocu da vam pokazem
04-15-2006, 07:48 AM
Ja se izvinjavam moderatorima , nisam vidio da postoji slicna tema na diskusiji Pivnica.
Razumem ako sledi premestanje ili brisanje ! Nas Srba ima 4 miliona u dijaspori , neka 1000 ljudi odvoji mesecno 10 eura to je 10 000 HILJADA eura !! Zamislite koliko pomoci je to. Mogli bi pomagati bivse logorase,udovice rata,ratne invalide,kupiti izbeglima kuce.....nebo je plafon ! 10 eura niko od nas neoseti a vidite koliko znaci , nesmem ni da pomislim da nas se okupi 10 000 slozno i odlucno krene pomagati nasu bracu i sestre. Zato sam ja ovde jer imamo jedan beskrajan potencijal. Trenutno imamo mislim 95 clanova sto je sasvim dobro s obzirom da smo na internetu tek 4 meseca. Ljudi nam prilaze jer na sajtu sve objavimo koliko je moguce i predstavimo gde i kome novac ide. Svako ko posalje pomoc ime mu se objavi na sajtu (uz dozvolu donatora). ISKRENO I CASNO SVE MORA BITI , ZATO SMO SLOZNI !!! SRBI ZA SRBE
04-20-2006, 10:21 PM
Pozdrav svima !
Hteo bih vas obavestiti da je na forumu SZS otvorena anketa o prijemu jos jedne srpske porodice u nas program pomoci i podrske. Porodica Simeunic iz RS kod Teslica ima 8 dece a 9-to je na putu. http://www.srbizasrbe.org/forum/phpBB2/v....php?t=112 Posto smo ojacali u clanstvu ,odrazilo se i na donacije tako da sada 20-og aprila vec imamo preko 1000 eura. Zato razmisljamo o tome da prikljucimo novu porodicu u program ! Ako bog da bice nas jos vise clanova i naravno samim tim vise porodica u nasem programu. Hvala na citanju ! SRBI ZA SRBE
04-22-2006, 10:06 PM
??????? ??????!
???? ???????????? ??????????,????? ??????? ???? ? ????? ? ????????, ????? ? ???????? ? ?????? ???????, ???????? ?????????? ??????? ????????? ?????????. ???? ???????? ???????, ?????? ??? ???, ???? ????? ???? ???, ??????? ? ???????, ????? ?????, ????? ??????, ????? ????? ? ???????? ?? ?????! ??????? ??????-???????? ??????!
04-22-2006, 10:09 PM
???????? ??????!
04-23-2006, 10:20 AM
???????? ???????!
04-25-2006, 10:00 PM
25.04. - ???????? ???????? ? ??????? ???? ????? ? ??????
?`??????? ?? ???? ???????????? ??? ???? ???? ??????? ? ???????? ???????????? ??? ?????, ???? ??? ????????? ?? ???????? ???? ????? ?? ??? ???????????? ????????? ? ??????, ????? ?????????. ??? ???????? ???? ????????? ??, ?? ??????, ?? ????? ???? ???? ?? ???????? ?? ??????? ?????? ???????? - 160-5300100114110-88 ?? ??? ????? ???????? ??????? 160-5330200060324-33, ?????? ?? ??? ????? ???????? ? ?????? ?? ?????? ???????? ??? ????? Intesa ??? ?????? ??????? ????? ????? ? ?????????. ????? ?????? - ????????. ????? ??????? ??? ???, ???? ?? ??????? ? ????? ? ??????. ?? ????, ???? ?? ??????, ?? ???? ????? ?????? ?? ??? ? ????? ?????? ?????? ????? ???????????? ???. ????? ???????????? ????? ? ? ?????? ???? ?? ? ?? ??????? ?????? ?? ???? ???????????? ??? ???? ??????, ?? ??? ???????? ?????? ????? ??????, ?? ???? ?????? ???? ?? ???? ???????????? ? ???? ????????.
05-15-2006, 11:18 PM
Pomaze bog braco moja !
Evo pored mnogo muka uspeli smo za mesec April da darujemo 2 porodice sa po 300 eura. Porodica Raskovic (6dece) Iz Kragujevca. http://www.srbizasrbe.org/forum/phpBB2/v....php?t=170 A prvi put poslano je i porodici Simeunic (8dece)RS . http://www.srbizasrbe.org/forum/phpBB2/v....php?t=172 Porodica Simeunic je sada u nasem programu i bice pomagana svaka 3 meseca sa po 300 eura. Skupljanje pomoci za Maj je odavno u toku i vec imamo oko 662 eura + je ostalo od proslog meseca 605 , tako da sada imamo 1267 eura ukupno ! TRenutno na sajtu se vrsi glasanje o prihvatanju 5-te porodice u nas program. Porodica Gogic (13 dece) iz Crne Gore koju je jedan clan sa ovog sajta predlozio. Tako da za sledeci mesec pomoc saljemo porodici Popovic RS i verovatno porodici Gogic CG !!! I ove uplatinice ce biti skenirane i ja cu postaviti ovde linkove ! Pozdrav svima !!!
05-31-2006, 09:26 AM
Pozdrav Braco i Sestre !
Za sve vas koji se nalazite u dijaspori imam jednu molbu ! Napravio sam jedan text formata A4 koji ukratko opisuje rad SZS i poziva nas narod da se ujedini u naporima da pomognemo Srpske porodice sa 5 ili vise dece. Ovakav jedan text moze da se okaci u nasim crkvama i crkvenim salama,srpskim udruzenjima i klubovima ,generalno na svim mestima gde se okuplja nas narod. Lako se printa sa vase masine a kontakt detalje cu ja da ubacim po potrebi. Ako mislite da mozete pomoci i na ovakav nacin nas narod potrebno je da mi se javite privatne poruke kako bi se dogovorili oko detalja. SRBI ZA SRBE ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|