Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Mислим да је код нас завршен синоћ, а у Јевропи траје до 2.9. или чак до 4.9. нисам сигуран... Остаје жал што није доведен бар један нормалан штопер, све остало у границама коректног... Али, с обзиром да ни ја нисам 100% сигуран у крај прелазног рока, сачекајмо још пар дана...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Заврши се и прелазни рок, па да дам неку своју оцену истог. Нисам задовољан! Нисам задовољан како је функционисала Управа по овом питању. Њихова неусаглашеност је изашла на видело и у овом прелазном року. Типичан пример је Петковић, кога су због међусобних несугласица ставили на тацну Партизану. Да мали није одиграо игру коју је одиграо, поклонили би им још једно Циганче.

А сада кадровски. Критичне позиције штопера нису оправљене како треба. У једном дану су потписала три играча, а само један је добио шансу да игра. Позадина неиграња друге двојице се нагађа да управо води до међусобних размирица унутар Управе. До последњег дана смо јурили Луковића. Јагоша Вуковића, Вујадина Савића и Холанђанина неког. Ни једног нисмо довели. Чак је Вуковић потписао за Војводину, тако да испаде да не скаутирамо више медијски само Партизану (Волков, Иванов), него смо почели и Војводини.

Што се напада тиче, мислим да је Оњило ангажован неодговорно, на пречац, без неког плана, по оној старој ''ко нам да гол''... Такође, нисам задовољан што у смирај прелазног рока није продат Дауда и доведен мали Ђурђевић из Рада. Сви који читате овај форум, знате да мене Дауда не фасцинира. Голгетер који не даје голове ми није симпатичан, па све и да може да игра на три позиције и да има 17 асистенција. У Крагујевцу је опет промашио празан гол са петерца. Срећом што је судија дигао офсајд, па то није онда деловало толико трагично. Такав нам је фудбал, да једноставно морамо да гледамо у комшилук, а трансфером Ђурђевића би убили две муве. Довели испуштено дете из наше омладинске школе и њих спречили да доведу замену за Митровића. Срећа, па на крају није завршио код њих, тако да можемо рећи да је задатак само половично успешан. Ако су наши уопште умешали прсте у ту причу.
Побогу човече шта ће нам Ђуеђевић Па имамо 4 слична шпица Оњило Мрђа -кога не ценим Ђорђевић и Михајловић Дауда је једини крилни нападач и више него солидан пакер Против Черномореца наместио је 3 супер шансе Нама је највећи проблем тренер ...а чак га и Џајић трпи.
У Крагујевцу је кад је Дауда шутирао би  офсајд а шансу је промашио Милијаш
И хвала богу да прекинемо сарадњу са Стојићем
Најупечатљивији моменат целог прелазног рока је неусаглашеност управе по многим питањима. Као производ свега тога, клуб највише трпи и трпеће у будућности. Ако нису у стању да се усагласе и да раде као један онда нека се разилазе полако. Најмање што нам треба у овом моменту је да се не зна ко шта ради у управи, ко је одговаран за шта, као и кохабитирање некаквих Кокеза којима није место не само у клубу него и спорту уопште...
(09-03-2013, 02:52 PM)mauzer link Wrote: Побогу човече шта ће нам Ђурђевић?

Да комшији цркне крава, ето шта ће нам! ;D Тим трансфером, у минут до 12, њима испред носа, би се целокупној фудбалској јавности јасно ставило до знања да у фудбалу дувају неки нови ветрови и да са Звездом више нема зајебанције. Таквим трансферима се у Србији поправља имиџ клуба. Били би у бољем положају и на терену и у борби са ФСС-ом коју смо почели, а и у сваком другом смислу.
Откад смо почели са доктрином и угледања на комшију пандркнули смо Под један треба направити тим и наћо тренера Тим нам је увек више мања мањкав годинама Можда ове године да је тренер имало нормалан имали би чак и халфа Омегу -али авај Ко зна ко форсира овог тренерског медиокритета који се за сад истиче идиотском формацијом и контирањем Џаји Ко год шта ко мислио у фудбалу терати нат са Џајим штетно је а преко леђа Звезде погубно То се најбоље видело у Одеси а и све наше утакмице су углавном тактички наопаке
Омамо и центарфорова и Звездине деце а и Стојић нам је нанео зла колико и Толе
(09-03-2013, 08:07 PM)mauzer link Wrote: Откад смо почели са доктрином и угледања на комшију пандркнули смо

Ја говорим о томе да будемо организационо у позицији да сваког тренутка можемо да ангажујемо играча кога они желе, као некада Деју и Панчева. Далеко је ова Управа од тога, али би ангажман Ђурђевића био јасан сигнал њима да се ствари мењају у односу на последњих пар година када су они били у позицији да се силе. Што се Стојића тиче, није он крив што ми стално своју децу терамо из клуба, па он после узима кајмак од њихове продаје, неретко и нама. И не само он него и други клубови. И Срниће ћемо за једно две године да платимо и понудимо проценат. Тренер је по мени теоретски најмањи проблем, јер тренер увек може да се смени. Проблем је што поједини чланови Управе очигледно диктирају који ће играчи да буду доведени, намећу тренеру ко ће да игра, а он им се приклонио и сада у пракси стварно то постаје озбиљан проблем. И све се то  дешава иако је председник клуба очигледно против тога.
Морам да се сложим са Пијанцем да ни мене Дауда такође ништа специјално не фасцинира... Али исто тако морам да се сложим и са Маузером да има неке елементе игре које други нападачи немају... Пре свега мислим на правовремени и тачан пас... ПОказао је то у конкретном случају додавањем Печнику који умало није поломио пречку...
Али он је ту да даје голове, и овај у КГ што је дао, ушао је срећом... Од две стране, могао је да бира, шутнуо је по средини, ником није јасно како голман није одбранио, биће да је и квалитет самог голмана одлучио да Даудин шут заврши у голу... Мрђа и у првој епизоди боравка у Звезди није одушевљавао, а сада оно губљење лопте, спорост, неефикасност могу само додатно да нас изнервирају... Оњило, ништа специјално, можда и за класу испод Дауде рецимо...

У суштини, као што сам рекао и раније, нама фали само још један бољи играч на позицији штопера и то је то... Можда на зиму доведу неког од поменутих из Пијанчевог уписа... Видите да је и Луковић одбио братски клуб комшија паок... Све остало је у границама пристојног... И понављам, ако не будемо први на полусезони са овим играчким кадром, тренер мора да спакује кофере и да се озбиљно размисли кога довести на клупу Звезде...Не почетника, не ислуженог тренера, не странца са неким полууеспима... Него ТРЕНЕРА бре, неког са ауторитетом, модерним схватањима и пре свега знањем доказаним са успесима у најблискијој прошлости!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Нама је основни проблем вишеслојност управе Евидентно је да неко минира Џајића Омега не игра а скок никад гори Џаја је био за Михајловића -углавном га нема Оњило у Крагујевцу није био на клупи  систем 4-4-2 се заобилази Вуковоћ -Џајина жеља није доведен Гогић је изникао да контрира најстандарднијем Ковачевићу
Други човек који се минира је Стојадиновић Доведен је Араухо из непознатих разлога не игра Дауда који по ничем није споран је стално на тапету
Зато има и они који су ту Однегде је никао Мартиновић који је низак и спор а штопер је Друштво му прави Лазић који се лепо бори али недостатак искуства је плаћен поприлично Крнета по одушевљава само тренера Милијач игра из неког непознатог разлога
Резултата нема -2 траљаве победе Један вишер него заслужен пораз и 1 победа над слабим Радничким Посебна прича је двомеч са Черноморецом где се нон стоп видео тренеров дилетантизам Черномморец је срећно прошао Скенфер бега а Звезду заслужено

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)