Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Пролетер (НС) - Ц. Звезда, КУП
Утакмица се игра у среду и не игра се на Сланој Бари него на Карађорђу. Ево прилике свима који су се двоумили због малог капацитета стадиона на Сланој Бари, да дођу на Карађорђе. Битна утакмица, јер се игра на испадање и она мора да се добије!

Утакмица се игра у 3 сата, карта 400 дин!
Jeдна је Србија!
Reply
Браћо дошло је такво време,после бројних падова,срамоћења из сезоне у сезону,кад помислимо да смо дотакли дно,откријемо нове дубине,па сад уместо да се овде расправљамо да ли ћемо им дати 4,5,6... голова,ми стрепимо како доћи до победе у среду против друголигаша!Као никад раније ЗВЕЗДИ је потребна подршка у коју не сумњам.Свих 90 минута,ово морају да добију па макар играли најгори фудбал у историји.Немају право на грешку.Нико не тражи 5,6 голова да забијемо иако се ради о тиму из друге лиге,али била би велика брука да се и против њих мучимо.Тренутак да збијемо редове колико год је то могуће и да овим мученицима на терену олакшамо колико год можемо да дођемо до победе.Ако не сад,кад? И волео би да поручимо управи да и њима прети ''скидање'' али не сакоа и кравата,него скидање дупета из фотеља и уништавања и оно мало што је остало од клуба! 2500 хиљаде карата за нас на ИСТОКУ,сасвим довољно можемо сигурно да напунимо трибину иако многи због посла неће моћи да дођу.И да нас не буде пун исток,да нас буде и 300,сваки човек који дође мора да пусти глас 90 минута.Никако да се долази са мржњом према играчима! У среду свако ко дође,доћи ће јер воли ЗВЕЗДУ више од себе самог,од рођеног оца и мајке! И из чисте љубави и емоције треба да проради онај инат што се нагомилава свих ових година! Године пролазе моје,ја чекам титуле твоје,спреман сам да чекам још пуно,али само хоћу да видим да гинете доле на терену,као што ми дајемо целог себе за трибину!!!! Сви нерадници,студенти,зајебанти сви у Нс! Ђаци јебеш пар неоправданих,радници слободан дан узмите и ајмо у напад заједно!
Reply
Понавља се безобразлук с ценама карте... ДОКЛЕ?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
(09-23-2013, 05:21 PM)KizaLion link Wrote:Понавља се безобразлук с ценама карте... ДОКЛЕ?
Да и мени је то упало у око,поготово што се ради о тиму из друге лиге,који сигурно ни једном у току сезоне не наплати више од 200 динара улаз.Међутим,изнајмљивање Карађорђа за одигравање утакмице кошта преко 5 хиљада евра. А сигуран сам да савез неће дати ни динара.А и у куп утакмицама без обзира где се игра и ко је домаћин паре од карата се деле по пола међу клубовима.Нама што припадне од тих пара,мораћемо да платимо Војводини за поломљене столице и сл. које ће сигурно напаљени клинци као и увек да ломе! Тако да 400 кинти,кад се све ово узме у обзир,на жалост реална цена.
Reply
500 динара вождовац, 400 пролетер...

Reply
Феноменоменално... песма,такорећи хит који је обележио прво полувреме.Управа је вредна тренер тактичан на мелодију Ћирине песме ...  Smile Срце на терен,играјте за делије...Добра бројка с обзиром да се на ово гостовање уопште није ''требало'' ићи и да се у задњем моменту одлучило да се игра на вошином стадиону.Солидна бројка и солидно певање.Једна,две бакље,по који барјак...укратко то је то.Маракана моја судбина одлично отпевана.У пар момента играчима јасна порука ХОЋЕМО ТИТУЛУ.Коначно победа и опет лоша игра играча.Еври гол...па богами је трајао добрих пар минута уз 5,6 понављања,ко није у кондицији,добро се изморио,плус сунце.За викенд много већи испит,првенствена утакмица,како ствари стоје у недељу од 19 часова.Противник небитан(спартак),много је битно да се у великом броју појавимо и носимо играче...Звезду до победе... СЕВЕР ЈЕ ЗВЕЗДА !!!
Reply
Феноменоменално осећам се, феноменоменално тура за све, феноменоменално играш ми ти, феноменоменално, само настави!

Mора се признати, одличне речи (спрдња) и мелодија за ову утакмицу, чиме смо се подсетили на она тешка времена када су играчи пружали партије ни за курац. На страну што не подносим ништа што долази са Чудовиштанске ТВ и Звезде Гранд продукције, песма је пун погодак за ову прилику.

Слике:
[Image: delije01.jpg]
[Image: delije02.jpg]
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: