Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА - Спартак, недеља 29.09. у 19ч
Свима је добро позната ситуација, нема потребе за пуно приче... Све треба да "кажемо" на трибини, да наставимо где смо стали прошли пут на рођенданској утакмици... Под овим мислим на добро навијање достојно групе која је масовно ту и када не иде... Групе коју љубав према Звезди тера и у унапред изгубљене битке... Ко не дозволи да га уздрмају порази и лоша игра, тај је прави... Уосталом, за све неверне Томе, солидна представа на куп утакмици, може да буде светло на крају тунела, излаз из очаја од игре коју су приказивали наши фудбалери у претходних пар кола...

Дакле, СВИ НА МАРАКАНУ!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
[Image: fdgfdg.png]
Reply

ОВО ЈЕ НАША ПРИЧА КОЈУ СМО ГОДИНАМА ГРАДИЛИ,НЕ ДОЗВОЛИ ДА ЗБОГ ЛОШЕГ ВРЕМЕНА ИЛИ РЕЗУЛТАТА У ПОСЛЕДЊЕ ДВЕ УТАКМИЦЕ У ПРВЕНСТВУ НЕ БУДЕШ ДЕО ТЕ ПРИЧЕ.СВИ НА МАРАКАНУ!
Reply
Шта кој к**** м*** моја лоше време, резултат, п**** м******* , ако могу ја из Врања да дођем, има сви да дођу ;D
Reply
Ускоро се очекују видео записи, за сат времена..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Напокон 4-4-2 и још једно лепо, садржајно, перфектно, мокро вече на нашој Мари Smile
Киша је само била "шлаг на торти"...

Љубав према теби не престаје, све јача је!
NO CADÚ-NO FOOTBALL !
Reply

Биће и други видео, са сликама
Reply
Ko зна која већ субота/недеља... За почетак, браво за све који су вечерас били део приче која се зове Делије Север... Ово време нам је помогло да се "измеримо у дужину и ширину"... Сасвим нас је довољно  Wink
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
http://delije-caffe.net/galerija/index.p...cz_spartak

Oве су од првог фотографа, сутра ујутро биће и од другог
Reply
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)