10-17-2013, 10:22 PM
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Звезда - Локомотива, баскет 17.октобар у 19ч
|
10-17-2013, 10:22 PM
10-18-2013, 06:51 AM
10-18-2013, 12:11 PM
Дочекасмо коначно и ту евро лигу...Сат и по времена пре утакмице наша страна препуна.Одлична одлука да се коп пребаци горе,лакше се покреће цела арена и много више људи стане.Кореографија на почетку утакмице,заиста прелепо.На доњем делу мало празних места,и то на оним најбољим и најскупљим местима,горњи прстен препун,и буквално сви су навијали.Дозивање са југом,заиста је грмела хала у тим моментима.Што се навијања тиче,одлично,током целе утакмице,са малим падовима.У појединим тренуцима тресла се хала.Кад се ломило,препознали смо моменат,њихов напад звиждање,затим песма.Недостајало нам је мало среће да победимо.Фудбалери поздрављени аплаузом уз Хоћемо Титулу.Утакмица прошла без инцидената,углавном,сем оног једног.Следећу играмо у пиониру,много мања хала,много већи притисак,цела хала мора да буде један коп и да се навија све време.
10-18-2013, 01:22 PM
Реално да је била само мало нижа цена карте доле, то би било то, овако, боду очи празна места на рубовима... иако је горе било крцато.
10-18-2013, 04:46 PM
После свих фудбалских навијачких представа на које је цела европа одавно навика, навијачка група Делије Север овага пута приредила је још један у низу али овога пута у хали на утакмици кошаркашке евролиге. Слободно могу рећи да је овога пута фудбалска атмосфера пренета у дворану. Навијање је било на завидном нивоу иако нам резултат у већем делу меча није баш ишао на руку. Дозивање са остатком дворане деловало је импресивно. Остаје жал за победом али шта је -ту је идемо даље. Селимо се у Пионир.
Кокеза лопове !!!
10-18-2013, 06:37 PM
10-21-2013, 03:42 AM
Спортска Централа
Quote:I Evroliga piše o Zvezdi u Areni |
« Next Oldest | Next Newest »
|