Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нова сезона (кроз призму претходне)

(07-10-2008, 10:28 AM)Ujka Vanja link Wrote:Ау какве све глупости могу овде да се прочитају...страшно.

Шта конкретно спада у те глупости? Баш бих волео да чујем... Ово ти не кажем иронично, већ да видим шта је лоше у ономе што је до сада написано и ако цитираш те глупости и твоје мишљење буде убедљиво, не видим разлог зашто га ја или неко други не би прихватили. Уосталом, то је у принципу и главни циљ ове теме!

Ако мислиш на она пар поста са претходне стране у вези кореографија... За њих је већ речено да нису за ову тему пре свега, а и да нису на месту и овако уопште. Ово остало  ???, баш ме интересује твој став!
Нова сезона, нова песмица за новог министра полиције
;D
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
(07-10-2008, 08:33 PM)Вечити ДЕЛИЈА link Wrote:[quote author=Ujka Vanja link=topic=3347.msg61218#msg61218 date=1215685735]
Ау какве све глупости могу овде да се прочитају...страшно.

Шта конкретно спада у те глупости? Баш бих волео да чујем... Ово ти не кажем иронично, већ да видим шта је лоше у ономе што је до сада написано и ако цитираш те глупости и твоје мишљење буде убедљиво, не видим разлог зашто га ја или неко други не би прихватили. Уосталом, то је у принципу и главни циљ ове теме!

Ако мислиш на она пар поста са претходне стране у вези кореографија... За њих је већ речено да нису за ову тему пре свега, а и да нису на месту и овако уопште. Ово остало  ???, баш ме интересује твој став!
[/quote]
Превише би имало да се објашњава.Предлажем и теби и свима које интересује све ово да се пребаците на делије нет где постоји ова прича исто.Ништа ја лоше не мислим о теби и осталима,али прича треба да се покреће баш онако како треба а не да се препричава оно што треба.Ако лоше почнеш причу добићеш одговоре који овде стоје а који не би могли рецимо да остану такви на другом сајту где се ова тема озбиљно покренула.Ценим то што си хтео нешто да помогнеш и да допринесеш,али сматрам да није та прича кренула онако како би требала ако желиш да следеће сезоне стварно урадимо то што ти пишеш и још много људи.
Још једном кажем...ценим твој труд и жељу,али ипак је најбитније да прича буде убедљива!
(07-10-2008, 11:34 PM)Ujka Vanja link Wrote:Превише би имало да се објашњава.Предлажем и теби и свима које интересује све ово да се пребаците на делије нет где постоји ова прича исто.Ништа ја лоше не мислим о теби и осталима,али прича треба да се покреће баш онако како треба а не да се препричава оно што треба.Ако лоше почнеш причу добићеш одговоре који овде стоје а који не би могли рецимо да остану такви на другом сајту где се ова тема озбиљно покренула.Ценим то што си хтео нешто да помогнеш и да допринесеш,али сматрам да није та прича кренула онако како би требала ако желиш да следеће сезоне стварно урадимо то што ти пишеш и још много људи.
Још једном кажем...ценим твој труд и жељу,али ипак је најбитније да прича буде убедљива!

Нико од тебе не тражи да пишеш романе, и да детаљишеш до бесвести..
Кажи бре у пар реченица шта имаш...
Овде је сам ја и скренуо пажњу људима да се не баве тим не битним стварима...
не схватам што онда треба понављати...
Проблем Сајта делије.нет, и делијеонлајн, је тај што немају овај део форума о Северној трибини, јединствен... а постоји иначе могућност за то.. видео сам на неким другим сајтовима!
Што се тиче делије. нет, он је свакако више популарнији него делијеонлајн... али не значи да имају и корисније разговоре... већ да им се јавља пуно ликова који су споредни, залутали и сл.
С обзиром да је Crazy North закључан већ неколико месеци (из оправданих разлога),  тако се онда на Навијачким причама често зна отићи у заје...ју, која се мени лично и не свиђа превише...
Зашто и овде неко не би изнео своје мишљење? Па сигурно ако је предлог добар, да ће стићи тамо где треба!
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Што се тиче одевања мени се чини да је јако запостављена црвена боја у нашим производима(углавном бела сива и тегет)?
Ја сам за то да буде што више мајица дуксева качкета у црвеној боји,ипак је то наша основна боја наш корен!Шта ви мислите о томе?
Дрвосеча бре ја не би могао да издвојим нешто у пар реченица,у ствари издвојио сам ти и рекао да је генерални утисак да прича не иде како би требала.Све је споменуто али све иде у неком другом смеру.
Што се тиче сајтова ја и даље кажем да су два сајта непотребна нама,ако ништа друго онда два форума бар јер се јасно види да овде нема квалитетне расправе.Ја ти ово кажем без икакве жеље да неки сајт дигнем неки спустим,јер мене то не интересује.Мене једино интересује место где се скупља већи број навијача и где је квалитетнија расправа.Тотално сам равнодушан према том дебилском ривалсту(не знам како другачије да га назовем)између сајтова и скроз ми је не битно дал пишем на кафеу или делију нету.Да овде има добре приче ја би сам оовде роводио време,али није тако.
Какво ривалство између сајтова? Првенствено ова два сајта треба да у најбољем светлу представљају север а то и чине. Људи вратимо се на тему!!!
[Image: fratria2vh7jc0.jpg]
(07-11-2008, 02:56 PM)david.v link Wrote:Што се тиче одевања мени се чини да је јако запостављена црвена боја у нашим производима(углавном бела сива и тегет)?
Ја сам за то да буде што више мајица дуксева качкета у црвеној боји,ипак је то наша основна боја наш корен!Шта ви мислите о томе?

Ми не мислимо ништа о томе, јер има људи који су задужени за то!
Ми размишљамо (ако већ спомињеш неке производе и њихове боје) како да искористимо оно што бар за сад имамо и можемо, које боје треба да форсирамо и због чега (о томе је већ причано) итд. Прочитај горе шта је писано на ту тему и тежи да тако долазиш на Север! Значи, наше је да то схватимо и испоштујемо, проширимо даље ономе ко још не зна, ко је почетник... Ништа више! А то да ли треба више мајица и дуксева у овој или оној боји, песама или кореографија овог или оног типа и сл... Па има оних којима је то ајде да кажем посао и који се тиме баве, а ти, ја или неко трећи на то не можемо да утичемо. Шта сад и да прокоментаришемо то твоје питање? Неко ће да каже "и ја сам за то...", други ће рећи "па и није нам потребно...", трећи "не слажем се у потпуности...", стоти нешто стото, и шта онда!?

Мислим да се на оваквим примерима може препознати та навијачка свест о којој причамо. Она свакако подразумева то да неко ко је има, да ће знати шта је његов "задатак" и да неће да улази у неке ствари за које зна да реално не може да има утицаја. А те ствари су свакако питања и предлози у вези кореографија и количине производа Делија одређене боје... Ајде да се мало тргнемо и трудимо да напредујемо ако хоћемо да будемо навијачи Црвене Звезде и да када нешто треба да се одради да то буде максимално, али како треба пре свега!

"Ујка Вања" је онај први његов пост горе, чини ми се "грубо" написао, али у принципу је у праву када каже:
(07-11-2008, 03:02 PM)Ujka Vanja link Wrote:Све је споменуто али све иде у неком другом смеру.

Мислим, тема је битна сигурно и ј*бе ми се што сам је ја баш овде покренуо или шта већ... Нервира ме само што ће од 30 постова, тј. 2 целе стране, бити минимум 10 који скроз одступају од теме, а неки од њих и од здравог разума коме тежимо ваљда (навијачког наравно)...
Од постављања теме па до коментара који су настали као последица отварања теме...све некако површно иде.По неким тачкама се задаје шта људи треба следеће сезоне да раде,а не објашњава се зашто је то добро да да се ради.Некако као да сви већ знају све па само да се напомене шта треба да се ради.Ово су много теже ствари за схватање и свака тражи добро објашњење овде иначе никада ништа од тога неће бити.
Зато сам и поменуо делије нет као опцију јер се тамо та прича води како треба већ добрих месец дана.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)