Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЗВЕЗДА - ЈАВОР 22.02.2014 18.00
Прва утакмица у наставку сезоне нам се приближава.

Јуримо -1, солидно одрађене припреме, тим који имамо сасвим кадар да тријумфује на крају и донесе нам титулу.

Склопљен је овај видео да се види како смо прошле године ушли пролећни део сезоне. Такође је утакмица против Јавора на Маракани била премијерна. После је уследио Рад на Врачару, Нови Пазар кући, Раднички у Нишу и Раднички КГ кући. Најбољи моменти са тих утакмица су на овом снимку.

СВИ НА СТАДИОН!
Reply
Reply
Одавно нисам видео овако добру најаву.. доста смо спавали, време је да се опет прегрупишемо... СВИ НА МАРАКАНУ!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Свака част за најаву...
Reply
Приступачне цене карата: 100,200,300 за север, исток и запад.

Сви на Маракану!
Reply
Ајмо делије,ајмо цигани,ајмо звездаши !!! Невероватна еуфорија влада пред ову утакмицу.Готово цела Србија,ма цео свет је на ногама.Једна од најбитнијих полусезона за клуб је испред нас,само један циљ постоји а то је ТИТУЛА.Наше је да максимално помогнемо играчима ка том заједничком циљу.Субота 18 часова,север и Маракана морају бити пуни.Такође се наставља борба против толета смрада,тек сад нећемо одустати,кад смо тако близу,све док свим тим лоповима не видимо леђа... ЦРВЕНО БЕЛИ,АЈМО У НАПАД ЗАЈЕДНО !!!
Reply
Србадија цела, чека титулу!
[Image: 1497201_668927803167514_613721570_n.jpg]

И Пиреј, и Москва, Беч, Чикаго.. хајмо знакове подршке! Smile
Reply
[Image: ypmwGqs.jpg]
Reply
Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...4/cz_javor
Reply
Звезда - Јавор, 22.02.2014. Бакљада