Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crvena Zvezda-Partizan
A sta hoce baka iz komsiluka?
Bako, bako kolika ti je rupa na golu?!!!! :jebanje

Nemoj da vas je sramota ili nesto!
Velja Smile

3:0
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Moram da kazem da mi je ovo najlepsi derbi koji pamti. A pamtim mnogo. Ne mogu da verujem kako smo ih otkinuli od kurca. :batine :batine Mislim da je navijanje moglo da bude za nijansu bolje ali koreografija :jebanje kevu.

A SADA EKSLUZIVNO. ISPRED MENE JE BIO VODJA NAVIJACA CELZIJA. NISAM MOGA DA VERUJEM KADA SE NE POLUVREMENU SKINUO. BIO JE SAV U TETOVAZAMA CFC I SLIKAMA IGRACA OD KOJIH SAM SAMO PREPOZNAO VIALIJA. COVEK JE LADNO SA NEKIM NASIM LJUDIMA DOSAO IZ LONDONA DA GLEDA TEKMU. PITAO SAM KOJE I STA JE: DRUGI COVEK NAVIJACA CELZIA !!!!!!!!!!!!!!! :jebanje :jebanje :batine ;pivo ;pivo Confusedampion :finger

Eto tako je to kada smo mi veliki klub a talibani mali. Imaju manji stadion, manje navijaca, manje titula, manje pobeda i sve im je malo i oni su mali.

INACE MOLIM ZA BLIZE INFORMACIJE O DECKU KOJI JE IZBODEN NA ULAZU KOD SEVERNE TRIBINE DA LI JE ZVEZDAS I DA LI SE SUMNJA DA SU GA talibani IZBOLI. AKO JE TAKO BICE SVASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da im je sve malo, najbolje pokazuje ona slika sa pisanjem na tribini... Big Grin Big Grin :o

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Cestitke za sjajnu pobedu igracima i navijacima za sjajno navijanje i koreografiju
pokazalo se da drugu koreografiju glupi talibani i UF nisu ukapirali ali ima jo
Nije koleno, zglob. Pretpostavljam da mislis na povredu koju je imao do pre izvesnog vremena. Mislim da su ga cak nesto i operisali, nesto malo, mada nisam sigurna.
..baklje gore, pesma cigana...
??? ??? ???? ?? ??????,???? ??? ????????? ?? ???????,???? ?? ?? ???? ?? ????? ?? ???.??????? ??? ??? ?? ????? ???????,? ?????? ? ??? ????,??? ???? ? ?????? ??... ???????,??????????.?? ???? ?? ?? ?? ???? ?????,??? ?? ??? ??????(??? ??????,????? ???? ????????,???? ?? ??????? ???? ?? ??????!). ??? ?? ????????????? ?????????. ??? ???? ?? ???? ???? ? ????!!!
??? ????? ?????? ?? ?? ?? ????? ??????? ?????????. namigivanje ?? ????,??? ?? ???? ????,????????? ?? ??????? ???????,? ?? ?? ?? ?? ?? ?????? ??????? ???? ??????????.? ???...
? ???????...?? ?? ???? ????! ????? ??? ?? ??? ???? ???? ???? ? ??????? ????? ?????????? ???????( ?? ????????: ?????,??????,???????,??????,???????...),????? ?? ??????,?????????? ? ??????????! ? ???? ??? !
? ?????? ?????????.???? ????...

??????? ?????!
Lale kralj. Ako se vrati bice to sigurno veliko pojacanje. Mislim da Zvezda i bez njega ima super odbranu, ali isto tako mislim da bi Sarac njegovim dolaskom mogao mnogo vise da pruzi napadu. Povratkom Kovacevica na Prolece mislim da bismo imali ubedljivo najaci tim u prvenstvu. A onda ADIO A SAD ADIO I KO ZNA GDE I KO ZNA KADA talibanima i dupla kruna Confusedampion Confusedampion

MRZIM prtizan :finger :finger

E, jos nesto, nisam cuo spikera pre pocetka tekme odakle su navijaci koji su nam dosli u goste... pa ako zna neko neka javi.
[quote="Pjer"]Cestitke za sjajnu pobedu igracima i navijacima za sjajno navijanje i koreografiju
pokazalo se da drugu koreografiju glupi talibani i UF nisu ukapirali ali ima jo
img]http://www.homepage.swissonline.ch/miha/ufsign.jpg[/img]
Mislio je verovatno na JF.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Onda mu je oprosteno ;pljuga
img]http://www.homepage.swissonline.ch/miha/ufsign.jpg[/img]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)