Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Crvena Zvezda-Partizan
derbi......evo malo statistike....zvezda ima 52 pobede partizan 33,dakle samo 19 vise.....titule necu da spominjem....partizani se hvale time....da od raspada drzave da su uspesniji od CZ u prvenstvima.....to je istina.....ali je i zanimljiva statistika medjusobnnih duela izmedju cz i partizana....ja se zaista ne secam derbija da je zvezda izgubila.....po meni ovaj derbi je izuzetno vazan i za jedne i druge....dakle zvezda je prva ima 3 boda vise znaci zbog prestiznosti.....drugo.....partizani su se ovim ulaskom u LS previse uzdigli....treba ih spustiti......i trece ma kolika razlika na tabeli bila tu je rivalstvo.....
Derbi se igra u Subotu 8.11.2003. na nasem najvecem stadionu.....da cujem prognoze......

NJEGA EBEMO NJEGA KARAMO NEKA PUSI SAD KU*AC PARTIZAN!!!
Prognoza?Ma puca im petarda-ali minimum.Ili slikovito prikazano :jebanje
Sta mislite, kolika ce poseta biti? Nadam se da ce bit rasprodato. Plus sto je ogromno interesovanje stranih medija.
Ja se nadam i da ce biti rasprodati i da ce biti TV prenosa (u zadnji cas)
Takodje se nadam da cemo ih razbiti i u navijanju i u igri :ruke
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
ja bih se zadovoljio i kada bi bio tip X

ali ocekujem punu maru i pobedu! :megafon :batine :ruke

P.S. Da li neko zna da li ima jo
Quote:Sta mislite, kolika ce poseta biti? Nadam se da ce bit rasprodato. Plus sto je ogromno interesovanje stranih medija.

jug i sever ce biti puni....zapad ce biti malo slabije sa strane a istok poluprazan Smile moja prognoza.....a rezultat ne bas petarda.....ali bar 3 komada.....mozda i oni nama ucackaju jedan dakle 3:1 3:0 Smile
Prognoza 1:1
Sever je rasprodat...
?? ?????? ?? ?? ???? ???? ???? ??????...

1:0 ?? ???? ?????? ???????...

?0?????!!!
3:0 za nas. Laganica.

ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE!!!!!!!

SVI SE SPREMITE DA MAKSIMALNO NAVIJAMO :ruke KAKO BI SMO :batine I :jebanje talibane MRZIM prtizan. :finger prtizAn = :finger :finger :finger :bes :bes :bes
5:0!!! :ruke Njihov omiljen rezultat, tek da ih podsetimo Evrope :rofl . Salim se.
2:1 ili 3:2 za nas!!!
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)