Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Дерби на јна, субота, 26.04. у 19ч
Субота у 19ч... Још ништа није готово... +6 даје сигурност, али не и могућност опуштања, како фудбалерима, тако и нама... Зато сутра, сви к'о један, јако, громогласно, без предаха, до победе, до титуле!

Север је распродат, све остале очекујемо на истоку и западу... 20.000 стиже Делија...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply

[Image: delije08.jpg]
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Слике...

http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...z_derbi146

Очекује се још током вечери и јутра.
Reply
Сајт се блокирао услед великог броја посета, обзиром да има 21 слика у галерији. Током ноћи се очекују дужи видео записи, за сад само бакљада je убачена на нашем каналу. Боља слика шеталице:

[Image: 146derbi.jpg]

Reply

Reply
Садржајан и добар дерби са наше стране, као и увек годинама уназад... Без обзира на њихова константна јајарења око улазница, Цигани су и овај пут нашли начин да добро попуне трибине ружног стадиона и поздраве своје шампионе...

Песма је кренула скоро сат пре званичног почетка јер је Север био готово попуњен а и на западу и истоку је било све више оних којима су црвено беле боје у крви... Певао се стандардни дерби репертоар и наравно песме посвећене вољеном клубу... Некад уз двоглас, некад уз грмљавину која пара облаке над стадионом и растерује кишу... Сасвим солидно певачко издање... Посебно у моментима када смо неке песме певали и по десетак минута...

Визуелно, па ту ретко када да је било побачаја уопште, а камоли на оваквим утакмицама... Кореографија са почетка, гомила парола које су се настављале једна на другу и причале причу о тзв. навијачкој групи, спорадичне бакље и димови, па велика бакљда на почетку другог дела игре, све за високу оцену и задовољство свих нас...

Нажалост, недостатк храбрости, психолошке припремљености, па што не рећи и судијска неправда (фаул над Мрђом), су нас коштали изостанка славља... Онакав партизан је морао бити потучен до ногу... Њихове „навијаче" не бих ни коментарисао, након изношења оних застава, шивених, безначајних, никад виђених, украдених ко зна у ком селу и како, све је извесније да конкуренције овде нема, а бојим се да ни за нас то не ваља јер немамо са ким да се такмичимо...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Управо тако.. све безначајне заставе, а неке видим први пут у животу. Битно је да се Леси враћа кући, ал не и Пит  ;D
Reply
И поред сјајних парола,шеталице и фантастичне "ретро" бакљаде јенеа стил - сезона  1988, не могу а да ми најјачи утисак не буде грч у ком смо били од почетка до краја утакмице, како ми на трибинама тако и ови доле на терену.

Као да смо заборавили како се то слави, како је дочекати дерби а да ти клуб није у тоталном бодовном, играчком и сваком другом курцу, као да су нам инат и све ове тешке године јача покретачка снага од тренутног успеха клуба. Мислим да је то и сам врх трибине знао па су пароле и кореографије биле можда чак и више за унутрашњу употребу како би у маси пробудиле свест о томе да борба још није готова,да стоку треба дотући и да и те како имамо основа да и даље црпимо снагу из горепоменуте лоше позиције и ината.

Наше певачки убедљиво најбоље издање на јенеа последњих 10ак година је било усеравање гробарске титуле пре две године а једва да нас је било 5.000 на трибини. Здрав навијачки покрет јесте прожет инатом па и солидном дозом мазохизма али ми смо током ових година толико дуго и предано били на том терену да, на свету све си нам, за боље не знамо .
Reply
Још мало материјала снимљеног испод Севера

Reply
Bumbarevo Brdo, je za one nase 'zastave' sto su oni izbacili fossa de leoni.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: