Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2014/15
Ајде да направимо један пресек јер је дефинитивно сезона 2013/14 иза нас и време је да се посветимо ономе што нас чека у будућности. Сви знамо да у овој сезони нећемо играти Европу, а у њу дефинитивно улазимо са новим тренером. Најближе ужареној столици је бивши капитен.

http://www.mozzartsport.com/vesti/mozzar...ezde/79046
Задовољан сам што су њега довели, посебно што ћемо почети сезону са једним другим тимом, вјероватно млађим.

Шта желим да видим код њега?

Прво, да коначно послије припрема добијемо физички спремну екипу, што је код Јанеза био само сан.

Друго, да избаци у први план пар младих.

Треће, да среди задњу линију, која се по правилу распадала оног тренутка када би играли против курчевитијих екипа.

Четврто и коначно, да добијемо препознатљиву игру, доста је више хо рук ријешења и Микија капитена.

Добро се вратио кући и нек ти је са срећом!

Наравно,
прије свега да се коначно среди и оно срање код ФИФЕ, да нам не одузму бодове. Старт са одузетим бодовима у оваквој лиги је раван губитку титуле.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Интересује ме како ће Терза постати председник, кад:

1) Није члан скупштине
2) Где у статуту пише да прелетач може постати председник, и то без гласања?
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Осим ако ти немаш неке екстра свеже информације, Терза ће бити генсек, а не председник.
Због искључене струје, промоција Лалатовића данас одржана на тераси ВИП ложе.

Терзић поменуо неких 7 милиона дуга које наводно морамо да исплатимо до почетка првенства да би играли. Од тога наравно нема ништа, дуг према странцима (Броновицки, Шишић, Клео) ће морати да се исплати у најкраћем року. Од остатка део ће морати да се исплати, део ћемо морати на рате да договарамо.
Лалатовић за сајт МЦЗ

Данас су почеле припреме за нову сезону. Лалатовића је на прозивци сачекало чак 34 фудбалера.

1. Рајковић
2. Тркуља
3. Манојловић
4. Караклајић
5. Ненадић
6. Лазић
7. Милијаш
8. Ђорђевић
9. Ахчин
10. Касалица
11. Чикић
12. Савићевић
13. Јовановић
14. Грујић
15. Живковић
16. Маринковић
17. Ковачевић
18. Араухо
19. Гогић
20. Јокић
21. Јовић
22. Лазовић
23. Мартиновић
24. Митровић
25. Оњило
26. Павићевић
27. Петковић
28. Ракић
29. Стојановић
30. Зукановић
31. Брајовић
32. Ристић
33. Цилиншек
34. Дауда
Quote:Slovenački reprezentativac, kojem se kao i svim igračima duguje mnogo novca, neće tražiti sporazumni raskid ugovora, već je prepustio klubu da mu pronađe angažman i naplati obeštećenje

Сваки пут ме изненади гест неког странца који је заволио Црвену Звезду као да је рођени Србин!
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Quote:Potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza rekao je da je deset dana pre obaveštenja UEFA znao da će klub s Marakane biti izbačen iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Crveno-beli su zbog nepoštovanja finansijskog fer-pleja izbačeni iz evropskih takmičenja za narednu sezonu, a Kokeza ističe da je sve posledica nemarnosti pojedinaca iz uprave koji su putovali u Nion, kako bi zastupali interese srpskog prvaka.
„Visoki funkcioner UEFA Teodor Teodoris mi je tokom finala Lige šampiona u Lisabonu rekao da je 6. maja saopštio našoj delegaciji da mora da uplati 840.000 evra. Da smo to izmirili do 13. maja Nion nas ne bi izbacio iz Evrope. Zvezdan Terzić (s kojim je Kokeza boravio u Lisabonu, na finalu Lige šampiona, prim.aut.) ga je pitao šta će se desiti ako sutra uplatimo tri miliona evra. Dobili smo odgovor da je to završen slučaj“, ističe Kokeza u razgovoru za Kurir.

Jedan od najuticajinih ljudi u sadašnjoj upravi Crvene zvezde otkriva i pozadinu slučaja.
„Na sednici Upravnog odbora nikad nije rečeno da je do 13. maja trebalo da uplatimo 840.000 evra. Obavestio sam ljude iz UO 26. maja šta su mi u neformalnom razgovoru rekli iz UEFA. Ljudi iz uprave su mi se podsmevali i odgovorili, ma, pričaš gluposti, šta znaju ti iz UEFA, nije potrebno ništa da uplatimo, mi smo to rešili. Čak se čulo da su oni otresli UEFA. Ne znam šta im je to značilo. Najviše me boli što smo u Nion slali nekompetentne ljude. To se, nažalost, ispostavilo kao ključni uzrok što smo dobili zabranu. Nismo informisani, da ne upotrebim neki teži izraz, ali obmanuti jesmo“, dodao je Kokeza, verovatno misleći na bivšeg generalnog sekretara Miodraga Zečevića i njegovog zamenika Stefana Pantovića, koji su i putovali u Nion.

http://www.mozzartsport.com/vesti/sokant...lati/79459

Овај што се прави чистим, дефинитивно не смије бити так тако аболиран пред звездашком јавношћу, али ову другу багру треба у Падињак.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Не би му био први пут да лаже.
То да је неком речено уплатите 840 000 и играћете је глупост.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)