Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zvezda-zeta
Tema.
Reply
Ovde u Svici smo imali prenos na PTC i bas se dobro cuo CEBEP. Super atmosfera na TV.
Reply
Zbog nekih obaveza uspeo sam da stignem tek negde u 20. minutu,i tako mi jedan ortak rece dok sam onako zurio da stignem,kaze sad ce Zvezda da da dva komada i posle neces nista videti,umalo da je tako bilo.Kad sam stigao ono stvarno vidim vodimo dva nula ali je ipak bilo sta da se vidi kako na terenu tako i na tribinama.Posecenost me vise uopste ne iznenadjuje,kako se bude priblizavalo jos lepse vreme,moze se ocekivati posecenost kao na velikim tekmama.A izgled tribine je bio sjajan,odusevile su me te nove zastave na dve sipke,a pogotvu bakljada.Navijanje nije bilo na nivou na kom je bio izgled tribine,ja sam bas bio mrtav umoran tako da se i nisam nesto pretrgao sto se tice navijanja,ali u odnosu na ono juce ovo je bilo losije,normalno jer je ono od juce ne prevazidjeno.Da ne davim sad koje su se pesme pevale,uobicajeni repertoar jedino da izvojim kada smo se svi okrenuli ledjima i zagrlili i krenuli onako gromoglasno "nananananana napred zvezdo le,napred zvezdo le" to je onako bas bilo do jaja,ne znam da li je Kiza uspeo da snimi i to(evo Kizo pomenuh te daj neku poklon sliku Big Grin ).Primetio sam da jos uvek na tribini ima gomila onih budjavih pijacnih salova,kao i salova od nekih drugih stranih klubova koji imaju na sebi crvenu boju,dok juce na basketu maltene nisam primetio ni jedan sal a da nije bar.Sto i slike sa basketa pokazuju.Ne znam kako nam je dozvoljeno da se unesu te zastave na dve sipke a i bilo je dosta onih manjih obicnih zastava.Bilo bi gotiva da sad to postane stalni deo nase tribine.Bas izgledo mocno.Takodje je bio i bubanj,ja mislim samo jedan.Toliko o tome.
Pozdrav
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
http://www.oaza.co.yu/sport/delije/rezul....php?id=91
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Bakljada je do jaja!!!Strava video,samo,majku mu,nikako da provalim koja je pesma u pitanju... :bes
Reply
Pa ovako ja sam prvi put ovog proleca bio na tekmi i sta da kazem, osim da obavezno pogledate ovaj video fajl jer je stvarno najbolji pokazatelj kakva je atmosfera bila. Ove zastave na dve sipke su i mene prijatno iznenadile, a posebno ona sa razaranjem JNA. Bakljada takodje za svaku pohvalu, a i navijanje je bilo solidno. Sto se igre tice, nisam bas pratio sa 100% paznje, ali rezultat sve govori, a ako se ne varam ovo je bilo prvi put da je Zigicu skandirano ime i prezime. Nemam dodam nista sto Kiza nije ovekovecio, a stvarno sam umoran da bih sad pisao repertoar pesama.

TITULA SE VRACA NA MARAKANU :ruke
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
Quote:Bakljada je do jaja!!!Strava video,samo,majku mu,nikako da provalim koja je pesma u pitanju... :bes
Iz kopa pesma ori se
sa naseg severa..
vezda je zivot, sve droge su sitnica!
Reply
Quote:http://www.oaza.co.yu/sport/delije/rezul....php?id=91

Lucky,ti se u'vatila za ovu oazu k'o beduin![Image: Hypocrit.gif]

Video fajl je extra!!! :ruke Confusedampion
b]Nisam Mila!
...ni Sky...***SKY***...SKY...
...ovaj...Sky?![/b]
Reply
Na RTS-u se navijanje odlicno culo :ruke , bas odzvanja kad je prazna Marakana. Kop je dosta puta prikazivan i stvarno je sve lepo izgledalo: zastave, dimovi...
Zao mi je Stojanovica Sad , decko bas ume da napravi potez i da podigne publiku. Kad je sudija svirao kraj bas je bio u kadru i ono nezadovoljno mahnuo rukama. Nadam se da ce
sledecu tekmu biti u prvih 11.
JEDAN JE NIKOLA
Reply
najzad sam nasla slicicu za desktop... Smile
[Image: 1.jpg]
[Image: pobednik.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)