Threads: 1
Игра је била ОК. Оно што мени "боде очи", у позитивном смислу је да смо после 100 година победили прве 3 и да су исти одбранбени играчи и голман игрли све 3. И то сви на својим позицијама!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Threads: 164
Лазић је звер од играча, само је био прошле године мало стегнут да не погреши, сад се опустио и тек ће показати шта стварно зна.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 17
Е сада ће постати интересантно када Земунске хаубице више нема.... Иначе мали Рајко одише професионалношћу, одличном проценом и храброшћу...
Пијанац је писао како ћемо без Милијаша? Па ја лично мислим да је боље што је отишао, игра ће нам бити убрзана, с тим да нећемо имати никог да нам решава утакмице преко слободних удараца. Мора неко од играча да преузме да вежба то.
Threads: 17
Па утакмице се не добијају на слободне ударце тј. не можемо да се ослањамо на њих. Оно што ће нам фалити је веза између средине терена и напада. Милијашеве лопте су имале ”очи” а ја не видим који наш играч може да произведе такве пасове....
Threads: 38
Кизо, ја стварно више не знам да ли вреди бактати се са твојим резонима и да ли вреди дискутовати више са тобом о фудбалу. Као да си тај фудбал почео да пратиш пре 6 месеци. Кажеш, ма час посла, само да се навежбају прекиди. Врхунско извођење прекида се не навежбава, оно се рађа. Синишу Михајловића, својевремено најбољег у томе, су једном питали како то ради и он је одговорио да само приђе лопти и шутне. Даље, мало постаје заморно то што се Милијашу константно спорост набија на нос. И ако није баш претерано брз, та његова мана није долазила до изажаја ни пролетос, ни на припремама, ни почетком сезоне. Ако си гледао утакмицу против Хановера, могао си видети једну фанатичну борбеност, где изводи корнер и стиже на ивицу шеснаестерца да уклиза Шваби који је покупио лопту и да му је одузме. И ово што СЕВЕР прича да његове лопте имају очи је итекако тачно и то ће бити највећи губитак, већи и од прекида. Џаба њима што су бржи када крштен пас не могу да дају. Тако да ово што иде никако не може да буде добро.
Threads: 1
(08-24-2014, 07:24 PM)Пијанац link Wrote:Кизо, ја стварно више не знам да ли вреди бактати се са твојим резонима и да ли вреди дискутовати више са тобом о фудбалу. Као да си тај фудбал почео да пратиш пре 6 месеци. Кажеш, ма час посла, само да се навежбају прекиди. Врхунско извођење прекида се не навежбава, оно се рађа. Синишу Михајловића, својевремено најбољег у томе, су једном питали како то ради и он је одговорио да само приђе лопти и шутне. Даље, мало постаје заморно то што се Милијашу константно спорост набија на нос. И ако није баш претерано брз, та његова мана није долазила до изажаја ни пролетос, ни на припремама, ни почетком сезоне. Ако си гледао утакмицу против Хановера, могао си видети једну фанатичну борбеност, где изводи корнер и стиже на ивицу шеснаестерца да уклиза Шваби који је покупио лопту и да му је одузме. И ово што СЕВЕР прича да његове лопте имају очи је итекако тачно и то ће бити највећи губитак, већи и од прекида. Џаба њима што су бржи када крштен пас не могу да дају. Тако да ово што иде никако не може да буде добро.
Јесте треба "бити рођен", али Михајловић је почео да изводи "слободњаке" на вратима гараже где је живео у Борову. Значи, и ако си рођен не гине ти вежба да би посто још бољи!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Threads: 3
Заборављате и његове балоне поред тога што јесте рјешавао утакмице на чему му треба скинути капу. Он је тек дигао форму када је дошао тренер који зна да сабере неке ствари.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Threads: 29
Дигао је форму кад је Топић кренуо да ради са њим индивидуално.
Милијаш и Саво Павићевић су два играча која су најбитнија за овај састав. Прошле полусеозне су то били Саво, Милијаш и Мрђа. Мрђа је отишао, сада и Мики, тако да видећемо куд плови овај брод без њих.
Пијанац, полако.. нисмо се добро разумели изгледа. Милијаш је овде био скоро две године. Пре него што је дошао, мислим да је Лаза био главни за извођење слободних удараца и прекида. Сад то мора да се надомести.. не очекујем да буде као Бошко Јанковић, него кажем да мора да се тренира, јер без тренинга нема ни резултата.
Ако немамо никог ко има ни приближно тај штоф, онда нећемо имати квалитетне слоб.ударце, него пласирање лопте у простор, или на на бека где је Џони, па он затим даље гради акцију, дал центаршутевима или пасовима..
|