Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2015/16
Таман посла да је само Терзић крив.

Мора да ми је промакао твој пост о филијалама. Не знам зашто не бих потезао ту причу? Да ли имамо једну или 5 филијала није битно. Поента је да смо изгубили кредибилитет. Изгубили смо га још 2010е кад је Звезда у последњем колу задржала БСК у првој лиги.
Reply
http://www.delije-caffe.net/forum/index....c=4368.220

Од претпоследњег уписа на овој страни, који сам писао највише због тебе, па до неколико уписа на следећој страни имаш, рекао бих, квалитетну расправу између 100%ацба и мене уз историјски осврт на мућкање како нас, тако и ових прекопута.
Reply
Гледам ове коментаре за сезону 14/15 и само читам како пљујете Лалатовића најстрашније, нема игру, нема тактику..компексашка игра итд. Па није он несрећник крив што су му на почетку сезону продали капитена тима Милијаша и после Печника, два најјача играча у прошлосезонском тиму. На зиму му довели ретардираног шминкера Паркера и неког Саламија који је био у Београду један дан, видео шта како отишо да сплавари навече, и ујутру се спакаово и отишао у Нигерију да погине, схватио да му је боље и то него преговара са нашом управом на челу са Терзом. Овај Гроф не зна где је дошао и не зна која га борба чека прво са управом,самим играчима а онда и са толетовим судијама.. гледам га после конференције са Киратом оће да експлодира од нервозе човек. Тако да како год се заврши ова сезона и борба за титулу и ако је не освојимо којим случајем, за управу се зна шта их чека ако до тога дође и пре свега како буду радили са трансферима играча. Божовић треба да остане тренер Звезде и треба да добије подршку навијача , то је неко моје мишљење јер треба нам тренер на дуже стазе више..а овај има искуства и квалитета за наше услове. Случај са КК и Радоњићем се најбоље види.
Reply
Немојмо се враћати на прошлу сезону. Линк сам окачио да човек види шта сам му писао, ако већ тада није. Лалатовићу пуно среће у Борцу из Чачка, осим против нас.

Што се Грофа тиче, зна он где је дошао доста боље него што ми мислимо. Није он уопште мутав и добро је да је тако. Лично бих му дао бланко подршку од три године, да му се као и Радоњићу да довољно времена да направи резултате. Међутим, плашим се да ћемо га на крају пре поредити са Светиславом Пешићем који је два пута долазио у клуб да премости сушан период између два инострана ангажмана.
Reply
http://www.zurnal.rs/fudbal/reprezentaci...ednika-fss

Волео бих да око овога отворимо малу расправу и да се што више људи укључи. Занима ме да ли људи на ово гледају као на удруживање са ''зликовцем'' или као на бушење истог изнутра. Како сада скандирати ''Толе лопове'' након евентуалне судијске грешке којом смо оштећени када је све везано за домаће такмичење дошло у руке човека који је потпредседник нашег клуба?
Reply
(07-08-2015, 07:22 AM)Пијанац link Wrote: http://www.zurnal.rs/fudbal/reprezentaci...ednika-fss

Волео бих да око овога отворимо малу расправу и да се што више људи укључи. Занима ме да ли људи на ово гледају као на удруживање са ''зликовцем'' или као на бушење истог изнутра. Како сада скандирати ''Толе лопове'' након евентуалне судијске грешке којом смо оштећени када је све везано за домаће такмичење дошло у руке човека који је потпредседник нашег клуба?
Joш једна манипулација од толета лопине. Само је то овај пут урађено много перфидније. Поставиш једног од главешина клуба који ти удара ексере у погребни сандук за некаквог подпредседника водећи се оном старом ”пријатеље држи близу, а непријатеље још ближе”. Море мр’ш бандо покварена из српског фудбала сви до једног....
Reply
Мене не занима шта то доноси и односи Томиславу Караџићу. То да ме занима, поставио бих питање у теми ''Актуелности из домаћег спорта''. Ја бих волео да људи кажу како овде гледају на потез људи из нашег клуба који су се са њим ухватили под руку. Али видим ником није то интересантно, а онда ће после прве судијске грешке опет трибинама да се пролама ''Толе лопове''. Да се разумемо, он треба да оде због добробити српског фудбала, али оно што му ми замерамо од јуче је под ингеренцијом нашег човека.
Reply
Да напишем нешто док нас ови одучавају од фудбала...

Па када би наше бар мало занимало шта то доноси Караџићу, не би требало да им иду уз воденицу али то је очигледно квантна теорија за наше идиоте у управи. Невероватно је како сви ћуте а клуб нам се срозава најстрашније. Једва чекам да чујем како нам Европа није приоритет, како узимамо титулу 100% ове године и друге бајковите приче. Реално, не занима ме где је Кокеза и шта он ради у ФСС. Оно о чему је вероватно интересантније да се дискутује је ко то заправо кочи приватизацију клубова (Звезде) у Србији када је свима јасно да је то неминовност....
Reply
Мучно.

Нисам сигуран да не би приватизација прошла као и све остале у Србији, с друге стране и овакво стање је неодрживо.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
(07-09-2015, 03:21 PM)CEBEP link Wrote: Оно о чему је вероватно интересантније да се дискутује је ко то заправо кочи приватизацију клубова (Звезде) у Србији када је свима јасно да је то неминовност....

Ево брале, ја ћу да ти кажем јер они који би требали још увек о томе не смеју. Фудбалске клубове Црвену звезду и Партизан, као покретаче те приче, НИКО НЕЋЕ ДА КУПИ. Без обзира на модел приватизације. То важи и за странце и за домаће евентуалне купце. Много је разлога за то, а први је да треба да се у бунар баци више десетина милиона евра да се намире дугови и још најмање толико да се уопште покрене прича. Е када је такво интересовање за покретаче приче, можеш мислити колико тек не може да се приватизује РК Црвена звезда, ОК Партизан или ФК Спартак Суботица. А сви иду под исти закон. Тај закон када би био донет, спорт у Србији би преко ноћи стао. Купаца не би било нигде, а ови што се цимају да пресипају нешто из шупљег у празно би престали то да раде.

Тако да нам остаје ово што гледамо, док не дође тренутак д нам саопште да нема заинтересованих купаца, а онда све иде у аматеризам.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)