12-24-2003, 09:35 PM
Quote:p.s. Capo, ????? ?? ????? ?? ????... namigivanje?? ?? ????? :lol:
2 derbija zaredom!
|
12-24-2003, 09:35 PM
Quote:p.s. Capo, ????? ?? ????? ?? ????... namigivanje?? ?? ????? :lol:
12-24-2003, 09:53 PM
Generalno se vidi poboljsanje atmosfere...bas je bilo pozitivno! :ruke
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
12-24-2003, 10:46 PM
Svaka cast rukometasima!
Da li neko definitivno zna na kojoj smo tribini u SPENS-u?Na Oazi jedni govore na zapadu,drugi kazu da smo na istoku,pa gore,pa dole...haos...Pa ljudi treba obezbediti kartu!
12-24-2003, 11:55 PM
Da znate kakvu sam umobolnu kritiku primila na mob. :rofl ,morala sam opet da se javim!
Najpre,rezultat zaista ne znam a i osvanuce po dnevnim novinama( a i naravno da ce biti okaceno ujutru na sajtu ![]() Kasnije je i dobar rezultat po nas tim uspostavljen i do kraja je kao takav i odrzan!!!
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
12-25-2003, 11:10 AM
pozdrav svim delijama koji su bili na rukometu!!!!!!!!!!!
nadam se da ce ih biti sve vise!!!!!!!!!! dok srce kuca u nama ti zvezdo nisi sama i krv tece moja crveno belih boja
12-25-2003, 07:49 PM
Quote:?? ?? ????? :lol:Sara, pardon, Capa ![]() ![]() Inace, jedna veoma incidentna osoba... Oh Capo ![]() Darling I love though you treat me cruel You hurt me and you make me cry But If you leave me I will surely die... :rofl Znate sta se desava kada ljudi negde slucajno sretnu Zmaga?...obavezno pitaju "A gde je Capo?" :lol: ![]()
12-26-2003, 10:49 AM
Pa, ne znam za sve, ali znam da nas nekoliko krece za par sati u Srpsku Atinu...
![]() poz, budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
12-26-2003, 02:34 PM
Zanimljivo je da ce u NS i Delije i grobari biti na zapadu. Ocekuje se da bude oko 500 ljudi sa obe strane, a da na granici koja bi bila nekih 20-tak metara bude 200-tak murijaka.
Ovakvo solomonsko resenje doneto je jer ce navijaci vose biti na istoku na utakmici a lovcenom koja se igra pre derbija. Bice interesantno... :ruke :boks
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
12-26-2003, 11:35 PM
Jao kakva pobeda sa igracem manje :rofl
Rakocevic super odigrao, bar ovo drugo poluvreme koje sam ja gledao. Onaj njiho Haus nije normalan, majke mi, al i mi Ricardsona za trojku imamo ![]() Sutra da karamo Vosu i firmu zajedno pa onda u nedelju po prvi trofej posle 5 godina... :ruke ![]()
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran... |
« Next Oldest | Next Newest »
|