Threads: 0
E,jebiga sad mi krivo sto nisam otisao...
Nego koji je ritam te pesme "cutacemo jedan minut,predsedniku partizana" ili kizo ako imas audio bio bih ti zahvalan
RIGINAL FANS
Threads: 1
SVAKI KOMENTAR JE SUVISAN!!!!

ampion

ampion

ampion
;pivo ;pivo ;pivo
DOK SRCE KUCA U NAMA TI ZVEZDO NISI SAMA I KRV TECE MOJA CRVENO BELIH BOJA
Threads: 2
bio, video, uzivao!!!
novi sampion i titula nasa zvezda je opet najbolja

ampion

ampion

ampion
ne pamtim da je neko za tri dana, odigrao tri produzetka i sve dobio. bravo momci
p.s.
ona riba u crveno-beloj haljini bila je posle na proslavi ( kafana majdan).
Threads: 0
Jedini sport u kome trener ima velikog udela u pobedi i u porazu je -kosarka!Zato smatram da je Zmagoslav najzasluzniji za osvojen kup i da treba da se prekine sa napadima na njega i da mu se vec protiv sirokog i gravelina u pioniru skandira da covek oseti da ima i nas iza ledja a ne samo upravu!
Ortak iz Bg mi je javio da je Zmagoslav pozirao sa tri prsta posle osvojenog kupa,ako ima neko fotku neka stavi!
RV TECE MOJA CRVENO BELIH BOJA
Threads: 15
Stvarno je bilo haos,nazalost nisam ni ja mogao da idem,jer sam bio hospitalizovan jedno 10-ak dana,pa su me tek danas pustili,sva sreca da sam uspeo uopste i na tv-u da odgledam i kakve su sve tri tekme bile zamalo da riknem tamo u bolnici :lol: .Ja sam bio srecan samo posle derbija i rekao sam ma ne moramo vise nista da uradimo to mi je jedina satisfakcija bila sto smo dobili talibance.A u finalu kada sam video da igramo bez Rakocevica i Dozeta vec sam se bio pomirio sa porazom,al svaka im cast za sve sto su uradili,i pozdrav svima koji su bili u Novom Sadu.
Threads: 22
A ima li neki audio/video sa finala Kizo?
Threads: 76
a zna li neko cija svirka je bila u petak, na dan derbija, na akademiji?
napokon... :ruke
nema ni audio ni video ali nadam se poklonice nam kiza neki dobar mp3
Threads: 4
Morska,a sta si "dobila" pred tu svirku??? :keez
:pandur
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Threads: 76
jednu malu drogu od koje svi srbi u srbiji polude i postanu najjaci na svetu :lol:
Threads: 4
Quote: malu ...
...ili veliku...od koje sve Srpkinje polude???? :lol:
:rofl
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]