Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Auuuuu sto BBB bojkotiraju GYL
Ovo je smesno :rofl

BBB kao bojkotiraju GYL a ima ih kako sam ja cuo oko 7000 Navijaca u Hali. Jel tacno??
Reply
...i na sve to se u poluvremenu pusta himna BBB, navijacki repertoar su Dinamove pesme... Smile Bojkt, nema sta!

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
ja cu ti potvrditi da bbb bojkotuju tu ligu a to kaj se pusta himna ne znaci da bbb dolaze na tu utakmicu izmedju ostalog uvjek ce biti ljudi koji ce otici na utakmicu zato jer je zvezda...
mislim da ne duljim i vi bojkotujete repku pa kad osvoje kosarkasi prvenstvo vide se salovi zvezde na roslavi to vam je isto ko i kak bbb prate cibonu...u ostalom pitajte one vase koji su bili u dvorani a znamo koji su to Smile
Reply
Da, bojkotuju i skandiraju Heja, heja Cibosi...

Bruka Big Grin
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
godra pa obicno udrazenovom domau kad igra cibona ljudi vicu heja heja cibosi Smile
no neda mi se objasnjavati dali su bbb bili ili ne ali na zalost milicevic je pobjedio dobio je punu dvoranu debila i svoju jugo ligu pa uzivajte u njoj
Reply
Navijac, smiri se, Smile pravo da ti kazem, meni je danas zao sto je igramo, ali kao sto ja licno kao pojedinac, nezavisno od stava navijaca Zvezde, idem na tekme nase repke od kada je promenila ime, ne znaci da navijaci Zvezde kao navijaci Zvezde to prate... Ali, za tvoj info, na tekmama repke se ne pusta kaseta navijaca Crvene Zvezde i sl... Kapiras?

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
SVE U SVEMU DOBRO SMO IH NAMUCLI !!! A ONI UPALJACI U TEREN NA KRAJU JE STANDARDNO ZA SMRADOVE ( loze se malo kao) :batine :finger
БАЊАЛУКА ЈЕ ЦЕЛА ЦРВЕНО БЕЛА.....
Reply
ma kuzim ja tebe FU to sam naveo samo kao primjer godri mi pratimo cibonu ko vi repku..a sto se tice pjesme dinamo ja volim nije na kazeti BBB nego je to kazeta od grupe pips cipc i video klips a ta pjesme je kao nasa himna....o nema veze dans sam cuo da najvjerojatnije nece biti nista ni od jugo lige u rukometu Smile
e da a kak je zavrsila tekma koliko vidim cibona je pobjedila
Reply
Ja stvarno ne znam dokle ce neke stvari njima( ustasama ) da se tolerisu i da se dogadjaju iz tekme u tekmu,od strane raznih nazovi delegata,koji kao delegiraju mec, i cuvaju cibonu kao da su pande pa su ne daj boze ugrozeni.Ovom recenicom sam prvenstveno bacio akcenat na ponasanje jednog dela publike da ne kazem BBB (posto njih nije bilo! Smile ),a vezano je za ubacivanje raznih stvari u teren.
Oni izgleda na ulazu dobrovoljno ostavljaju stvari,pa ko hoce ostavi,a ko hoce drmni cigana u glavu.Nikad nisu mogli da nas pobede cistom igrom,ali dobro,to je njihov kompleks,necu da ramisljam o tome.Samo da se sve ovo dogodilo u Pioniru,pa mi bi sledecu tekmu igrali u Viljnusu,ako ne i dalje...
A ono g.... obojeno,Penn...radov'o se k'o da je rodjeni hrvacanin.Doci ce on ponovo u BG!

:megafon Pull the trigger,kill the nigger!!!
Reply
Slusaj navijac, mozete vi sad na sva usta da prdite koliko hocete da bojkotujete, kad se ja secam da ste nam na pocetku GY Lige rekli da cete pratiti Cibonu. Mozda i bojkotuje vas nekolicina, ali ne mozes ti da se distanciras od jedno 2000 ljudi koji nose BBB zastave, salove Dinama, cak sam video i neki bar sal. Ja u principu ne znam kako zvuce te vase pesme koje pevate, ali generalno oni koji su navijali prikazali su se kao fudbalska publika - verujem da su pevali vecinom pesme koje pevate i kad igra Dinamo. I pored svega toga atmosfera nije ni blizu bila neke zapaljive, kao sto je to npr. slucaj kod nas. Verujem da nista narocito ne bi bilo ni da se pojavilo jos vas 100 koji bojkotujete.

Nije mi jasno zasto vas je sada bilo u tolikom broju u odnosu npr. od prosle sezone kad je bilo duplo manje ljudi. Bojkot - malo teze :finger
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: