Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zmago odlazi!
мислим да би било крајње време да се стока најури из клуба! два меча у Супер лиги, два пораза и држимо чврсто задње место у нашој лиги...овај опростите кољемо се са Ловћеном...а Жика држи предавања о великој Звезди...и неком петогодишњем плану који они спроводе и каже да смо сада у другој-трећој години плана и задовољан је јер су трофеји стигли у витрине....а потом наводи да још две, двве и по године и планирају да Звезду доведу раме уз раме великим европским екипама...Евролигу спомињу, како на које трикове то вероватно ни они не знају...\r
\r
срамно...тужно... :bes \r
\r
Змаго одлази!!!
Reply
I ja mislim da je moglo vise da se uradi nego sto je on uradio za ove dve sezenoe !!!

Jedna titula iz sedam takmicenja je po meni jako slab rezultat ...
KO NE SKACE, VOLI GLADBAH ....
Reply
Ali on je to bio i obecao, zar ne? Slazem se i ja da je malo, ali druga obecanja nisu ni bila dana. Ono sto ja mislim je da nama treba Zvezda koja ce godinama jaka da bude a ne svake prestupne. Ako ovaj plan donosi to, onda nisam protiv.
Pozdrav
Reply
On je obecao polufinale ULEB-a. Nek se tera u tri lepe. skot jedan bolesni, namerno minira Zvezdu, kakve nam je sve igrace oterao, a za Superligu je doveo Subotica kao pojacanje.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Radno vreme u svim firmama, pa tako i u Zvezdi, je 8 sati. Ko nece da radi, jednostavno dobije otkaz... Big Grin
OK, slazemo se da majmuna treba oterati, ali zar biste vise voleli Moku na njegovom mestu?! On za sada figurira kao jedini moguci naslednik i to je za mene cinjenica koja porazava najvise od svih drugih. Ali, to je vec problem u upravi...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
i ja se slazem, ne volim facu da mu vidim. Nek se nosi u 100 pm. Jebem ti coveka koji u tim ubacuje onu sisu, pa cakic je bio bolji od njega
Reply
Cakic je definitivno bolji od Sise :ruke

Reply
Kola su krenula :rofl nizbrdo pa cemo da vas tabamo :batine ,pa onda ovo :jebanje i na kraju nama titula Confusedampion
Reply
Kakva mudra misao Big Grin

Reply
Quote:Kola su krenula :rofl nizbrdo pa cemo da vas tabamo :batine ,pa onda ovo :jebanje i na kraju nama titula Confusedampion

Tako je care, neka si im rekao, ne daj na sebe.......a sad zbogom.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)