Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
cibona - Partizan
Radza drugim recima - nastavljena saradnja medju bratskim grupama, cisto da stkarimo malo :rofl

JEZGRA
Quote:hehehe vjeruj mi, vi e ih je dobilo batina, nisam na alost bio, jer ne navijam za Cibonu,
ali ljudi koji su bili, a nisu nikakvi 18- godi nji internet huligani, su rekli da ih je 6
napadnuto pred hotelom u prefektno organiziranoj saceku i, ne moram vam pricati kakve su mjere osiguranja bile...

Ne bleji... bolje potrazi vlasnike onog transparenta jer bbb ne prate cibonu! :finger

Glas ZA da se topic zakljuca...
Reply
Zvanicno potvrdjeno da su BBB izbombardovali vozaca i prijatelje kluba. Kakvi crni navijaci... I posle im treba dati F4 da organizuju...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
Quote:Ja ti kazem da oni koji se deklarisu kao JF nisu dobili batine, mozda neki koji su se nasli kao prijatelji kluba. Mislim, ne branim ja sad njih ako su neki dobili batine, ali to ti je velika razlika izmedju Beograada i Zagreba . I zasto Zagreb ne moze da prismrdi Beogradu, kod nas te murija cuva kao oci u glavi, ne moze da se desi neko sranje, ako te obezbedjuju, onda ce to i da urade. Ovde ih sve cuvaju kao bele medvede, tako je bilo i u ex-YU, ne samo sada. A kod vas eto, moze da se desi da nalupate neke kretene. Kod nas bi radili suzavci, pistolji...
Kod vas je ta organizacija mnogo slabija.
Eto, mala digresija na temu, da ipak ostanemo u nekim okvirima teme.

Gle, mislim da bi groteskno bilo da sad idemo u detalje cija je murija bolje organizirana. Ako ima
Reply
Sto se utakmice tice, kao sto sam vec rekao, cika Velja im je dao (Ci)bonu...

A o "impozantnom" poduhvatu glodara ne treba puno prdeti, nikakva posebna muda nisu potrebna da bi uz pomoc kluba otisli u KC "Rahmetli Drazen" i tamo pokazivali nove domete stelt tehnologije. Bolje da su ostali do kraja nevidljivi...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
Quote:p.s. meni je, iskreno receno, krivo sto cigani nisu otisli (a ocigledno je da ih nista ne sprecava?) organizovano, znaci u sopstvenom aranzamanu, ali jebiga ...

Otisli bismo mi, ali se ti prvo zapitaj, da li bi hteli da nas puste unutra ?! Naravno da ne bi. Drugo, ne moze se tamo otici u bilo kakvom broju. Dakle ne, 20, ni 50 ni 100 jer je to vrlo smesna cifra. Racunaj da bi onda cela hala (+ ovi napolju) + njihovi panduri bili protiv nas. Da nas ide 500-600 onda bi bilo OK.
Reply
kizo kaj se mene tice volio bi dadodjete 1000 na cibonu na f4 i da jebete majku milicevicu...
Reply
[quote="JEZGRA"] A tko je pobrao najvi
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
respect za "tuzni" koji su dosli do hale. ipak treba stici do zagreba
sto se tice tuce. osim zvanicnog saopstenja, znam da se veci deo "tuznih" vratio novinarskim autobusom, mada su neki ostali u gradu da se snadju nekako drugacije.
Reply
Zajebite te price sto mi nismo isli,ovo ono,sta bi bilo kad bi bilo,i sta ce biti kad bude.A bice svasta.Bolje i da ne idemo,nego da se brukamo ko ovi debili sto se izbrukali,da cutimo ko p.i.c.k.e i da se pravimo da smo slucajni prolaznici pored hale,i da molimo boga da nas niko ne prepozna.Koji k.u.r.a.c. ste onda i isli???
A ti Hejsel brze bolje si ukljucio kompjuter pa na ciganski forum...sta si hteo da kazes njime,ne kapiram.Imas vase forume pa na njih salji neke nazovi cestitke i zasluge.
Ne znam zasto je ovaj topic i ostao ovde...brisi ga totalno ili ga zakljucavajte.
Dosta vise o grobariji!
Reply
[quote="JEZGRA"] Ja ka
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)