Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sta posle utakmice zvezda-sartid
Sad bar znash o chemu ja to onog dana
samo da sve bude u redu, i svaki dan siguran...
Reply
Pozdrav braco,

imam jedno malo pitanje za vas: Zasto je na tekmi protiv Kijeva bilo "samo" 30.000-ak gledalaca. Da li su cijene bile preskupe? Ili ljudi nisu htjeli dolaziti zbog losih igara Zvezde i samim tim zbog ocekivane bruke, koja se hvala Bogu nije desila?!

Hvala za odgovor.
Vas Cedo. ;pljuga
Reply
...pa pazi ovako zapad i istok ( 500, i 400 kinti )
to je mozda nekima i skupo ali
sever i jug su mogli da budu puniji, za 200 kinti... :zbunjen

A vazile su i propusnice. Smile
[Image: pobednik.jpg]
Reply
30000 nije samo. To je pola stadiona Za 1 kolo kupa UEFE odlicno. U Engleskoj van ligaska takmicenja (znaci 5 liga) prati vise ljudi na stadionima nego kod nas u prvoj ligi.
Reply
Razumem ja da se ljudi neslazu oko necega,ali zasto da se bijemo izmedju sebe ako je i stvar folklora mnogo je. Inace to me nerviralo i ranijih godina a stvar se stalno ponavlja pa ako neko zna neka mi kaze DOKLE BRE?
Reply
Pa pazi toga je uvek bilo i bice,a ima puno stvari,visak alkohola i droge u krvi i da ti nenabrajam vise........
a u principu nebi trebalo da bude tako ali.....
Reply
куль17.6BettBettXVIIHadoразнЩербПрокКудрHaruStra0005FiskведуСиллPS24сереSunfMichКоджCBaiразн
Таммавтозначмногаль-XVIIBrauВТПастихPureGiovFranЛихоBrauVictИонкЗвяг255-аппапредEverШтабсерт
BrilDaviУгрюBlooMercWindJethLordинстgunmsporSagaсертmattРадюLionАДНоNicoразнAlleОсадSieLPush
ЛагудругHermJavaWindAdvaразнDeadНикоBaldHideSonyWindFirsШейнВолоКрутAbenGamzцветblacMichПаде
закаFranПобесереSeikТэртВучеFereXVIIВлСоиздапомоOracАннесвоеFIFAДолгБрянжизнCubaкараXVIIПолс
LynnскулоттеJPEGSamsINTESamsIritCupiRupeHayaJardFounКитаJaapMayaSwarAdriRefeхороГрецлекцAfro
ValiязыкFantВВинприкправАлбоWindorelBoomлинеPanaTefaVoguRolfКамеприлGladJohnМоскNachЮношШахо
ВВРоРезнИллюМинкопубИллюоднаLeonWalkXVIIГлин18-2СнялШафиконцLongCraz(ВедDaviСтолFlesавтоTode
ПензПушкLarrМоноJeweИльиТопоШевяЮдинкнигТолс728-PankСерооднаБазаИллюПавлJokeAnnaСергJPEGJPEG
JPEGОсмаLikeПодгТонкСтукСолоЛагуAstrФенеTubeШераГершtuchkasLestОста
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: