Threads: 5
Мислим да је време да се заборави текма против Корка, враћамо се у нашу реалност. На Северу стални осталих нема, зашто не знам...
Требали би помоћи момцима да коначно победе у првом мечу првенства. Мислим да нису добили 6 година :o .
Threads: 0
Надам се да ће бити доста људи(навијача), мислим, оно, као - прва текма у сезони јеби га. Па још вечерњи термин, ништа лепше.
Što se tiče ovoga meča ništa ne treba govoriti osim svi na sever!
Ovo će biti teška utakmica,jer vjerovatno neće igrati najjači sastav.
color=red]FxCxRxSx[/color]
Threads: 12
Pravim navijačima nije potrebna pozivnica da bi došli da pomognu voljenom klubu!!!!

:ruke :ruke :ruke
Pozdrav vidimo se! ;pivo
Threads: 3
Nadam se da ce biti sever solidno popunjen i da cemo uspeti da napravimo atmosferu ko da je pun stadion.
Vidimo se.
Ма боље и да нас буде 4000 па да буде права атмосфера, него оно против Ираца.
Momci zasluzuju nezapamcenu podrsku pred odlazak u Milano.
Zasluzili su je i nadam se da ce tako i biti namigivanje
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Solidno odradjena tekma.Vise sam ocekivao ljudi ali dobro.U prvom poluvremenu solidno u drugom uz sjajnu bakljadu na pocetku drugog poluvremenu krece ludnica i bilo je bas dobro...nova pesma"Jos jedna pobeda i titula..." odlicno odpevana mozda citavih 20 minuta potom takodje odlicno odpevano"Ja sam godine proveo sa tobom" itd.Na Severu bio je okacen transparent "Stop Nozevima"Invalida oko 150 nisu se culi.
Threads: 5
Свеукупно сам задовоњан издањем данас, певање солидно у првом, у другом још смо увежбавали нову песму, још једна победа и титула, и чини ми се да је песма одлична и да се лепо примила. Певана је у великој еуфорији.
Како је лепо кад нема ''европских величина'' као што је Корк,па се Север очисти од Сијукса,Апача,Навахо и осталих индијанаца,па атмосфера буде како би требало да буде.
Наравно увек може боље(као нпр. без телефонијаде паралелно са бакљадом на почетку другог полувремена),ал ајде нећу да мрачим.Све у свему за почетак првенства ја сам задовољан.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!