Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда-вождовац, 5.8.06., 20ч
Мислим да је време да се заборави текма против Корка, враћамо се у нашу реалност. На Северу стални осталих нема, зашто не знам...

Требали би помоћи момцима да коначно победе у првом мечу првенства. Мислим да нису добили 6 година :o .
Reply
Надам се да ће бити доста људи(навијача), мислим, оно, као - прва текма у сезони јеби га. Па још вечерњи термин, ништа лепше. Smile
Reply
Što se tiče ovoga meča ništa ne treba govoriti osim svi na sever!
Ovo će biti teška utakmica,jer vjerovatno neće igrati najjači sastav.
color=red]FxCxRxSx[/color]
Reply
Pravim navijačima nije potrebna pozivnica da bi došli da pomognu voljenom klubu!!!! Smile :ruke :ruke :ruke

Pozdrav vidimo se! ;pivo
Reply
Nadam se da ce biti sever solidno popunjen i da cemo uspeti da napravimo atmosferu ko da je pun stadion.
Vidimo se.
Reply
Ма боље и да нас буде 4000 па да буде права атмосфера, него оно против Ираца.
Reply
Momci zasluzuju nezapamcenu podrsku pred odlazak u Milano.
Zasluzili su je i nadam se da ce tako i biti namigivanje
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Reply
Solidno odradjena tekma.Vise sam ocekivao ljudi ali dobro.U prvom poluvremenu solidno u drugom uz sjajnu bakljadu na pocetku drugog poluvremenu krece ludnica i bilo je bas dobro...nova pesma"Jos jedna pobeda i titula..." odlicno odpevana mozda citavih 20 minuta potom takodje odlicno odpevano"Ja sam godine proveo sa tobom" itd.Na Severu bio je okacen transparent "Stop Nozevima"Invalida oko 150 nisu se culi.
Reply
Свеукупно сам задовоњан издањем данас, певање солидно у првом, у другом још смо увежбавали нову песму, још једна победа и титула, и чини ми се да је песма одлична и да се лепо примила. Певана је у великој еуфорији.
Reply
Како је лепо кад нема ''европских величина'' као што је Корк,па се Север очисти од Сијукса,Апача,Навахо и осталих индијанаца,па атмосфера буде како би требало да буде.
Наравно увек може боље(као нпр. без телефонијаде паралелно са бакљадом на почетку другог полувремена),ал ајде нећу да мрачим.Све у свему за почетак првенства ја сам задовољан.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)