09-04-2006, 08:33 AM
Quote:тема: Либерец - Ц.ЗВЕЗДА
I...sad kad ste sve ispisali ko ide?
Ино гостовања...
|
09-04-2006, 08:33 AM
Quote:тема: Либерец - Ц.ЗВЕЗДА I...sad kad ste sve ispisali ko ide?
09-04-2006, 04:08 PM
Kao i obicno, oni koji uvek idu! Muka mi je kad procitam po forumima kao svi se nesto raspituju a ni 0.5% od tih nece da ide.
09-04-2006, 04:32 PM
с обзиром да ја знам барем 4 човека који су се јавили на овом топику а иду у чешку, то је више од 10%.. да не рачунам што су неки постовали више пута..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
09-04-2006, 04:49 PM
Quote:Kao i obicno, oni koji uvek idu! Muka mi je kad procitam po forumima kao svi se nesto raspituju a ni 0.5% od tih nece da ide. Не знам по каквим се ти све форумима крећеш али Кафе је прочишћен од индијанаца. То што има доста редовних на домаћим гостовањима а који нису подједнако редовни и на ино гостовањима разлог су проблеми са кинтом и визама. Ти проблеми не би требали да проузрокују незаинтересованост. Напротив. Нека се људи информишу на време о свему. То је ваљда и сврха навијачког форума - инфо! ![]()
09-04-2006, 07:18 PM
Mislio sam na nase forume. Ovde je rec o gostovanju, a ne o redovnosti na utakmicama koje su nam ispred nosa. Uvek jeste ista prica, masa ljudi se kao nesto raspituje, a zna se da nece da mrdnu nigde - sem ekipe i mozda neki pojedinac.
09-04-2006, 07:35 PM
Quote:Mislio sam na nase forume. Ovde je rec o gostovanju, a ne o redovnosti na utakmicama koje su nam ispred nosa. Uvek jeste ista prica, masa ljudi se kao nesto raspituje, a zna se da nece da mrdnu nigde - sem ekipe i mozda neki pojedinac.Па знаш како у крајњој линији није срамота питати,јер ко пита не скита namigivanje . Ево ја нпр. распитивао сам се код многих,шта и како,али углавном преко пп,јер сам заиста желео да идем,уштековао сам нешто лове преко лета,али брате има ситуација кад не можеш(читај услови за визу) или кад те неће,па неће(неку сличну ситуацију имао сам преко лета кад смо играли против Корка). Јеби га,ваљда ће доћи дан,кад ће нам само лова,пасош и добра воља бити потребна кад је у питању инострано гостовање.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
09-05-2006, 09:03 AM
Siguran sam da onaj koji stvarno zeli da ode...to ce i uraditi. Ceska viza se ne dobija tako lako ali sigurno mnogo lakse od sengena i besplatna je.Celo gostvanje sa spavanjem negde iznosi oko 100 eura. Gde cete pristupacnije od ovoga?
Nas na domacim utakmicama ima vise hiljada,ovde se na vise strana raspituje o odlasku,a kolio ce stvarno otici ljudi? Sa svim tim "problemima" nas bi trebalo da ode oko 500 iz Beograda ako mislimo da smo dobra grupa...a nece nas otici toliko. Zasto? Zato sto imamo puno ljudi medju nama koji bi sve na tacnu,koji bi da pisu komentarisu a da ne idu,koji bi da uzivaju reputaciju dobre grupe ali ako ne mora bas preko njegovih ledja da se pravi ta reputacija....ovo ne pisem samo za forum nego za ceo kop koji mora da postane mnogo aktivniji i brojniji svuda gde se ide organizovano,jer pricati da nas ima vise hiljada a pri tome nas na rukomet od 150,ili u cesku 200 a pri tome je najpristupacnije gostovanje u poslednjih par godina,je stvarno neozbiljno sa nase strane. Ja ne znam zasta se ostali stede...za more,kafice....? U strazburu i pored sengena nas je bilo oko 200 iz BG-a,ovde mora da nas bude vise.
09-05-2006, 09:08 AM
Знаш како Ујка Вања,кад буде било неко следеће европско гостовање,ја ћу лепо тебе да контактирам,па да заједно вадимо визу,све по твојим упутствима,па онда нећемо моћи да се ''вадимо'' да смо ето могли,али нисмо успели.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
09-05-2006, 09:25 AM
Quote:Kao i obicno, oni koji uvek idu! Muka mi je kad procitam po forumima kao svi se nesto raspituju a ni 0.5% od tih nece da ide. идеш ли ти?
09-05-2006, 10:55 AM
Quote:Знаш како Ујка Вања,кад буде било неко следеће европско гостовање,ја ћу лепо тебе да контактирам,па да заједно вадимо визу,све по твојим упутствима,па онда нећемо моћи да се ''вадимо'' да смо ето могли,али нисмо успели.Ekipa i grupa su jedno,a oni sto pricaju da hoce ali eto ne znaju kako su drugo. Naveo sam ti najbolji primer rukomet gde uvek ima 150 ljudi i ni jedan vise. Dal si ti jednom bio na tom rukometu a sledeci put ja...ne bitno,bitno je da nemamo od onih "par hiljada" ni par stotina zagrizenih,pravih. Nemoguce je da pored ekipe od 200 ljudi,niko od onih ostalih 4800 sa rada ne moze da se iscima,nadje vizu,sengen,hrvatski pasos,skupi pare,pristedi....o tome ja pricam ovde a ne o tome da li si ti kao TI hteo da odes na ovo gostovanje a nesto ti se isprecilo da ne odes. |
« Next Oldest | Next Newest »
|