Threads: 83
Сутра сви у Земун... Не треба посебан позив, за оне финансијски слабо стојеће лепа вест, ако је истинита, улаз за џ... Време је мало незгодно за радни народ, али стижемо...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 17
Threads: 15
Четири после подне
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Threads: 2
Било би лепо када би они који не раде ушли раније како би нама, који морамо да бежимо са посла, омогућили бржи улаз namigivanje .
..baklje gore, pesma cigana...
Threads: 15
@Kiki
Ja ne radim sutra tako da odoh sad na stadion da zauzmem red...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Threads: 83
Данас ћемо видети ко је прави... За "гостовање" на које може да се оде градским превозом или колима и које не кошта ништа нема изговора... Ко ради стиже бар на друго полувреме, остали зна се...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Quote:@Kiki
Ja ne radim sutra tako da odoh sad na stadion da zauzmem red... 
То се зове "дух заједништва"

.
Threads: 10
Солидно одрађено гостовање.На почетку стандардан репертоар песама, али навијање није било баш на неком нивоу, вероватно је доста утицала и киша.Цело прво полувреме некако сморено навијање.На почетку другог полувремена добра димнијада коју као и на претходним утакмицама прати песма Још једна победа и титула.Цело друго полувреме сморено навијање као и у првом, једино је за похвалу Еври го који је мало подигао атмосферу и довикивање са западом. ;pljuga
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Iznenadio me je broj ljudi u Zemunu. Posto sam zakasnila 10-ak minuta, morala sam da odem cak do kraja tribine kako bih zauzela mesto (mislim da nas je najvise bilo u poslednjih par sezona).
Navijanje je u prvom bilo pomalo beskrvno. Pevalo se sve vreme, ali nekako bez zara.
U drugom se u jednom periodu sjajno pevala "jos jedna pobeda", ali je tu napravljena greska jer je prekinuta kratkotrajnim skandiranjem "muslimani". Pesma je nastavljena, ali to vise nije bilo to. Rekla bih da je najbolji period navijanja bio kada smo ostali bez dvojice na terenu.
"Ja volim tebe ludo" je lepo prihvacena i lepo otpevana.
U prvom poluvremenu krajnji deo tribine nije stalno ucestvovao u pevanju, ali se u drugom delu to popravilo (tada je tamo stajala starija ekipa).
Quote:U drugom se u jednom periodu sjajno pevala "jos jedna pobeda", ali je tu napravljena greska jer je prekinuta kratkotrajnim skandiranjem "muslimani". Pesma je nastavljena, ali to vise nije bilo to. Rekla bih da je najbolji period navijanja bio kada smo ostali bez dvojice na terenu.
Кад мало боље размислим, можда се певала "ја волим тебе лудо". Небитно, направљена је грешка што је прекинута.