11-10-2006, 10:39 AM
Првенство се наставља, друго узастопно гостовање за редом... Идемо!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
смедерево-Звезда, недеља 13ч
|
11-10-2006, 10:39 AM
Првенство се наставља, друго узастопно гостовање за редом... Идемо!
11-10-2006, 11:40 AM
Сви у Смедерево!
11-11-2006, 05:47 PM
dobar stadion , nije daleko , nema razloga za nedolazak!
11-11-2006, 07:51 PM
Карта 50 динара! Нема разлога за не доазак!
11-11-2006, 11:56 PM
Quote:Карта 50 динара! Нема разлога за не доазак! Као и прошле године, мада се не сећам да сам је платио... ;pljuga Стандардан полазак у 02:00 са железничке... Надам се да ће бити ок, као и прошлих година... Видимо се и поздрав!
11-12-2006, 04:52 PM
Ни киша нам не може ништа... Данас смо наставили са масовним одласцима на гостовања где год игра наш клуб... И наравно у Смедереву сваки пут све масовније и масовније... Можда нас је било више само онај пут кад се славила титула...
У путу стварно јако пуно људи иде ка граду у коме је данас играла наша Звезда... Пуно аутомобила и комбија али без бродова овај пут... Многи још нису ни ушли а на семафору је већ стајало 1:1! У сваком случају како су људи пристизали тако је песма била све јача и све гласнија... Мало после тога наш тим даје и исппоставиће се победоносни гол па се резултатски до краја ништа више не мења... Али зато пуно тога интересантног на трибини... Певају се стандардне песме.... Издвајају се Нема дана, Напред Звезда ле, Напред Звезда само напред Звезда, Пуне трибине... У два наврата са транспарентима се обраћамо управи и њиховом несхватљивом потезу на путу за КиМ... Да подсетим спавали су у Новом Пзару и тамо се љубили са сулејманом угљанином и размењивали дресеве... А за то време Срби са Косова су са нестрпељењм ишчекивали долазак великана српског фудбала... Наравно транспаренти су били адекватни као и пароле које су их испратиле... Након тога се пева и Марш на Дрину... Извињавам се али нисам у стању да прецизно цитирам све шта је писало па нек уради то неко након мене... Друго полувреме почиње кореографијм коју такође прати транспарент... Направљена је српска тробојка са балонима и све то пропраћено уз Пуне трибине... Пале се и бакље и топовски удари одзвањају стадионом... Касније се издвајају и Још једна победа и титула, Ја волим тебе лудо (већи део другог дела се певала) и за крај Нека вечерас свако зна... Све у свему солидно гостовање, она чувена да увек може и мора боље стоји, али битно је да не посустајемо и да смо и даље уз Звезду и да нас ништа не одваја од ње.... Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
11-12-2006, 04:57 PM
Ulazak se, naravno, nije placao.
Lep stadion (ocajan prilaz), tribina dobra za navijanje, lep dan za ovo doba godine, a meni se cini da nas je bilo poprilicno (ne mogu tacno da procenim posto smo usli tek po pocetku utakmice). I vecim delom utakmice dobro smo pevali (bar je to cinio deo gde smo mi stajali). "Nema dana" i "Zvezda mi je sve" je otpevano mozda i najbolje do sada - vidi se da su pesme usle u usi, ali sigurno to moze i bolje. Takodje, pored standardnog repertoara, otpevana je i "Iz kopa pesma ori se". Jedna mala primedba, ne svidja mi se onakvo vodjenje navijanja - malo ja, malo ti. Nekako mi se cini da to ne moze lepo da se uskladi. Naravno, ono po cemu ce se ovo gostovanje pamtiti su poruke upucene rukovodstvu kluba, a povodom nocenja i sastancenja po Novom Pazaru. Ne znam da li se culo preko tv-a, ali pored parola bilo je i skandiranja: "jebo vas Suljo", "jebo vas Sulejman Ugljanin", "Nebojsa turcine...", cini mi se da se skandiralo i "izdali ste Zvezdu", ne mogu sad tacno da se setim. Bile su tri parole, ne bih sad da prepricavam (iskreno, i ne znam koja je bila treca), sve ce se videti na fotkama, a mozda je neko i zapamtio kako su tacno isle. Uglavnom, glavni utisci: dobra brojnost (rekoh, cini mi se da nas je bilo poprilicno), dobro otpevane dve nove pesme i poruke rukovodstvu.
..baklje gore, pesma cigana...
11-12-2006, 04:59 PM
Da, zaboravih koreografiju
![]()
..baklje gore, pesma cigana...
11-12-2006, 05:21 PM
Кореографија:
http://www.delije-caffe.net/video/smederevo-koreo.avi Фотке: http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...ederevo_cz Што се тиче антилековићевских песама, јављено ми је да се одлично чуло на тв, као и целокупно навиајње у првом полувремену. Аудио записи прозивки: www.delije-caffe.net/audio/smederevo/suljo.wav www.delije-caffe.net/audio/smederevo/prozivka.wav
|
« Next Oldest | Next Newest »
|