Threads: 3
Видим да нико не отвара тему... Нећу ништа посебно говорити, само да се појавимо у што већем броју и помогнемо нашем тиму да стигне до нова 3 бода! Наравно, и да поправимо лоше издање од прошле недеље!
ПОЗДРАВ!
Threads: 17
Данас у кули око 500 делија, солидно навијање, алчи није то то! Неће људи да дивљају, само омо, отпевају и то је то. Мало је еври го раздрмао у другом полувремену...иначе слаб пиро. и тако. Опет људи касне, долази се на пола утакмице...
Threads: 1
Онај стадион је до јаја акустичан, тако да је навијање боље звучало него што се чинило са трибине... гледао сам снимак синоћ, неке пјесме су се екстра чуле.
Међутим чињеница је да нас је било доста мање него претходних неколико пута, стварно не капирам зашто :zbunjen
Threads: 0
Verovatno nisi bio na utakmici protiv zemuna pa nisi ni video letke koje smo delili pa cu ukratko da ti kazem u cemu je problem. Dakle, na tim lecima je napomenuto da ce karta za ulaz na stadion Hajduka iz Kule biti oko 1000 dinara i jasno je napomenuto navijacima koji imaju nameru da putuju u Kulu, da budu spremni na cenu karte koju ce morati da plate kako bi usli na stadion. Medjutim, glavni covek Hajduka je umedjuvremenu napustio FK Hajduk pa se samim time i cena karte znatno smanjila, ali opet po meni ne dovoljno jer je to ipak Hajduk iz Kule, ni na Marakani se cena karte na superligaskim utakmicama ne odredjuje iznad 200 dinara, a takva cena je samo kada slavimo titulu ili kad je derbi, ipak dosta ljudi to nije ni znalo, pa nisu ni imali nameru zbog toga da daju pare za put + za kartu.
VEK SA TOBOM
Не лупај !
Писало је по свим новинама и форумима да је онај индијанац дао оставку и да је карта 300 динара.
Свако ко је иоле био заинтересован је могао да сазна, ал очигледно многима мора све да се сервира.
Threads: 164
Quote:Међутим чињеница је да нас је било доста мање него претходних неколико пута, стварно не капирам зашто :zbunjen
Грешиш, сети се пре гостовања у Запрешићу колико нас је било тамо.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Quote:Не лупај !
Писало је по свим новинама и форумима да је онај индијанац дао оставку и да је карта 300 динара.
Свако ко је иоле био заинтересован је могао да сазна, ал очигледно многима мора све да се сервира.
Cemu to, jel ti nije bilo jasno sto se ljudi nisu pojavili, jesam li ti rekao zasto, ako mislis da postoji neki drugi razlog, slobodno reci.
VEK SA TOBOM
Quote:Johnny Blaze Wrote:Међутим чињеница је да нас је било доста мање него претходних неколико пута, стварно не капирам зашто :zbunjen
Грешиш, сети се пре гостовања у Запрешићу колико нас је било тамо.
http://www.delije.net/galerija//05_06/05...a_cz_8.jpg
Хоћеш да кажеш да нас није било мање јуче ?
Сабатх, мислим да то није оправдање, а навео сам и зашто.
bilo nas je manje pretprosle godine nakon onog derbija na marakani kad je bilo 1:1 pa smo izgubili titulu
Који сте буквалисти јеботе.
Јесмо те сезоне имали коп од просјечно 3-4 хиљаде људи на малим утакмицама ? Јесмо курац.
Чињеница је да нас је морало отићи више у Кулу јуче а ви се слободно и даље правите паметни и тражите неке грешке у постовима