Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Делије у Полусезони!
Нећу пуно дужити... Које је по вама најбоље а које најлошије издање ДЕЛИЈА у овој фудбалској полусезони, било на Мари, било на страни... (шта му бацих риму!?) Big Grin
Баш ме занима мишљење других и искрено се надам да овај топик неће одмах под кључ! namigivanje
ПОЗДРАВ!!! ;pivo
Reply
па има их...по мени је најбоље то што смо достигли неки ниво испод ког се не спуштамо али и даље се побољшавамо.Мислим да не могу да кажем неку одређену текму али већина је била одлично одрађена.Скоро на свакој утакмици је била дали бакљада,дали корео неки итд што је такође плус,учене су нове песме и изашло је 4-5 "хитова" ове полусезоне све у свему можемо бити задовољни....
Reply
Quote:Нећу пуно дужити... Које је по вама најбоље а које најлошије издање ДЕЛИЈА у овој фудбалској полусезони, било на Мари, било на страни... (шта му бацих риму!?) Big Grin
Баш ме занима мишљење других и искрено се надам да овај топик неће одмах под кључ! namigivanje
ПОЗДРАВ!!! ;pivo

Како да не оде под кључ када ти први убацујеш смајлије и кретенске коментаре у заграду, а желиш да буде озбиљан топик?!? Но, нек буде откључан неко врем, можда буде и неки конструктиван пост. Имајте на уму, да када напишете да нешто не ваља, наведите и разлог зашто, и дајте неки предлог како то променити.
Reply
Гостовање Мокрој Гори ће сигурно остати свима у сећању : и мештанима и Делијама које су масовно из свих крајева отишле тамо и онима који нису отишли (али су срцем били тамо). - Дефинитивно догађај по којем ће се памтити ова полусезона.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Ја мислим да је једина црна тачка у овој полусезони неодлазак на утакмице лиге шампиона у рукомету и напуштање на полувремену.
Reply
најбоља издања

Либерец (ово је савршенство)

http://www.delije.net/av/fudbal/0607/060...n_cz_1.wmv

најлепша шеталица икада

http://www.delije.net/galerija/06_07/060...9_spec.jpg

најлепша песма

http://www.delije.net/av/kosarka/0607/0607_cz_paok2.wmv

ЛОШЕ--МНОГО ЛОШЕ

толико људи а да толико блену

Звезда-милан

Корео је био фантазија на тој текми али превише индијанаца је покварило слику.

партизан-Звезда фудбал

најгори дерби што се навијања тиче

Када стављаш велике слике остави линк, немају сви брз нет као ти у Данској! КЛ
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Reply
Од домаћих гостовања могу да се издвоје Чачак и Смедерево, било је масовно а и специфично због парола упућених управи која је правила грешке у корацима у том периоду...

Што се тиче иностранства, Либерец ће се дуго препричавати и памтити, надам се само као почетак масовних одлазака и сјајних издања Делија на ино гостовањима... И у Милану било дешавања, али штета што није могло да иде више људи...

Утакмице на Маракани су показале да се пре свега и дефинитивно добило на масовности... Коп ни једном није бројао испод 2500-3000 људи иако новински извештаји неретко тврде другачије... Наравно да је то са собом донело и неке проблеме, конкретно се то показало на већим утакмицама када добар део масе нема жељу да загрми и запева са онима који то раде као да им је последње... Милан и Либерец су конкретни примери тога, мада је на првенственим утакмицама то била ретка појава... Већи део првенства се добро певало, уносиле су се лагано нове песме, једна по једна и наравно све су сјајно прихваћене... Свака утакмица је имала неки моменат за похвалу... Кореографије на две поменуте евро утакмице су много више рекле о нама самима него о томе шта је била порука и слика севера тог тренутка... Пркос, понос, знање и умеће су нас красили и тада а и на свим осталим утакмицама...

п.с. Полусезона је само у фудбалу и мисли се на фудбалска издања па без рукомета и баскета који се играју и још увек нема паузе...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Najlosije navijanje Zvezda-Paok........masa ljudiiii super atmosfera a navijanje krs.....svi su se na kraju smorili i samo je par puta zagrmelo....glupo je da sad ja tu nesto dajem svoj sud ali zar nije smor da devojke jace navijaju od muskaraca????

meni je bas bilo bez beze to navijanje
Reply
Онда ја нисам био на истој утакмици...
Навијање на Звезда - паок је било за сваку похвалу, једно од наших најбољих издања у Пиониру...
Reply
Ma daj....neznam moglo je to sve mnogo bolje,zar nije bilo bolje navijanje na realu???
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)