Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Купују се на трафици али...
Ево шта је ''Спорт'' у данашњем издању налупетао о Делијама(копирам само оно што се односи на нас)!

Quote:NA­VI­JA­ČI I UPRA­VLjA­ČI

Podrška sportskim ljubimcima u Srbiji ima specifičnosti.
Šta je Dra­gan Stoj­ko­vić od­go­vo­rio "de­li­ja­ma" ka­da su mu za­me­ri­li
za­to što je Zve­zda pre­spa­va­la u No­vom Pa­za­ru.Na­vi­ja­či Čel­zi­ja
ne de­mon­stri­ra­ju za­to što je Šev­čen­ko pla­ćen 50 mi­li­o­na evra, a ne mo­že gol da po­go­di

Go­to­vo nig­de u sve­tu ne po­sto­ji pri­mer da na­vi­ja­či za svo­ju oda­nost tra­že pri­vi­le­gi­je u ra­znim ob­li­ci­ma i da mi­sle da za mno­ge stva­ri u klu­bu tre­ba da se pi­ta­ju

Kraj go­di­ne je uve pri­li­ka za su­mi­ra­nje ono­ga što je bi­lo iza nas. A bo­ga­mi, ova na is­te­ku bi­la je bur­na po mno­go če­mu.

Pr­vo smo se ra­do­va­li što su se fud­ba­le­ri kva­li­fi­ko­va­li za SP. On­da smo tu­go­va­li i sve to pod no­ge ba­ca­li, za­to što smo u Ne­mač­koj pro­šli ka­ko je­smo. I ne sa­mo na ovom pri­me­ru - po­klo­ni­ci spor­ta kod nas po­ka­za­li su ko su i ka­kvi su. Ka­sni­je na fud­bal­skim i ko­šar­ka­škim utak­mi­ca­ma po­tvr­đi­va­li su da ume­ju da na­vi­ja­ju - ali još i vi­še da svo­jim lju­bim­ci­ma ži­vot za­gor­ča­va­ju.

Pik­si, sva­ka čast!

Za­ka­zao je raz­go­vor sa gru­pom na­vi­ja­ča. Pi­tao ih šta za­me­ra­ju i šta ho­će? Ka­da su mu za­me­ri­li što je od­veo eki­pu u No­vi Pa­zar, ta­mo pre­spa­vao, još dao dres Zve­zde čo­ve­ku ko­ji ni­je po nji­ho­vom uku­su, Stoj­ko­vić ih je upi­tao:

- Da li je No­vi Pa­zar u Sr­bi­ji?! Ako je­ste, za­što eki­pa da ne pre­spa­va u ta­mo­šnjem ho­te­lu. Da li je bi­lo bo­lje, da sam pred utak­mi­cu u Zve­ča­nu eki­pu do­veo u ba­zu Un­pro­fo­ra i da sam ta­mo pre­spa­vao?

Bi­lo je re­či još o bo­ji dre­so­va, što ni­je u do­me­nu na­vi­ja­ča, pa o po­ja­ča­nji­ma, što opet ni­je u nji­ho­voj nad­le­žno­sti, pa...

Na kra­ju im je Stoj­ko­vić pri­znao da je od fud­ba­la do­bro za­ra­dio, da od to­ga mo­že mir­no i bez­bri­žno da ži­vi u Pa­ri­zu, što je sto­po­stot­no tač­no. I to sa obe po­dig­nu­te no­ge na vrh Aj­fe­lo­ve ku­le!

Pri­znao im je da je do­šao u Zve­zdu da ne­što na­pra­vi, ne­što ve­li­ko, ali po­stup­no. I za­tra­žio od njih oda­nost i po­dr­šku. Ni vi­še ni ma­nje.

Quote:LU­ĐE OD LU­DI­LA

ŠTA SU PO­KRA­LI?

SVE SU PO­KRA­LI!

Ne­ka­da su na­vi­ja­či Zve­zde i Par­ti­za­na išli za­jed­no na utak­mi­ce. Se­de­li jed­ni po­red dru­gih i na­vi­ja­li sva­ko za svo­je. On­da su ne­ki na­vi­ja­či uno­si­li ne­ka­kve spra­ve, pu­ca­li u pu­bli­ku i na Par­ti­za­no­vom ubi­li jed­no ne­du­žno de­te. Na­vi­ja­ča Zve­zde.

Po­sle su ne­ki na­zo­vi­mo ih na­vi­ja­či jed­nog da­na sti­gli na po­moć­ni te­ren Ma­ra­ka­ne, pre­ki­nu­li tre­ning i bez­bol pa­li­ca­ma po­ku­ša­li da bo­lje od tre­ne­ra is­tre­ni­ra­ju svo­je lju­bim­ce, fud­ba­le­re. Sa­ču­vaj bo­že.

Iza to­ga su opet na­zo­vi­mo ih na­vi­ja­či le­pi­li po ce­lom Be­o­gra­du pla­ka­te pro­tiv upra­ve Par­ti­za­na: "Lo­po­vi, lo­po­vi, od­la­zi­te lo­po­vi". A bi­će da su ti ko­ji su le­pi­li - baš pra­vi lo­po­vi. Ne­ki su ta­ko i za­vr­ša­va­li.

- Kad smo ne­ke od tih iskre­no, ljud­ski pi­ta­li: "šta su ti lju­di iz upra­ve po­kra­li - usle­dio je la­kon­ski i pri­mi­ti­van od­go­vor: - SVE?!

Sad osta­je pi­ta­nje za psi­ho­lo­ge da ih le­če od te bo­le­sti - da sva­ko ko je uspe­šan u Sr­bi­ji za­slu­žu­je od­mah epi­tet - lo­pov.

To­ga sa­mo ima kod nas i nig­de vi­še. Na ku­gli ze­malj­skoj...

I "de­li­je" vo­le da se pi­ta­ju
[/quote]
Reply
јел ово опет писало оно говно новинарско.. шта ли га је сад натерало, колико недеља од краја сезоне да пише ове измишљотине..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Ево га цео текст

http://www.sport.novosti.co.yu/sadrzaj.p..._vest=9404
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Reply
Quote:Go­to­vo nig­de u sve­tu ne po­sto­ji pri­mer da na­vi­ja­či mi­sle da za mno­ge stva­ri u klu­bu tre­ba da se pi­ta­ju...

НЕТАЧНО.
Ипак у свету има примера да су навијачи чак постали власници да би спасили своје клубове од пропасти. То је љубав бре!

Конкретно : пример шкотског Клајда.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
ЈСЛ Спорт... :bes
Reply
Vrhunac svega toga po meni je Piksijev ne dolazak na Kosovu
koji je to vazniji posao u tom trenutku, po meni tek taj postupak nema opravdanja. Jedino realno opravdanje je da nam se predsednik usro. Pobegao sam sa teme vise je i glupo komentarisati tekstove iz novina vazno da traze slobodno
novinarstvo a sto su najveci govnari to ostavimo po strani, i opet se ponavlja da su navijaci u ovoj zemlji najveci drzavni neprijatelj.
Jedino sto treba da bude jasno da se necemo dati i podleci pritiscima kao neke male grupice npr. u.f. Verujte mi jasno je i Jocicu i njegovim novinarima da u nasem kopu lezi specificna snaga koju nikada nece unistiti niti nas naterati da ostavimo svoj klub. Opekli su se i Dragisa i njegov sos tako da gospodo iz medija pazite sta pisete na pogresne ste krenuli nije zvezdin sever to sto vi mislite i nemoze njegov ugled kaljati ko i kako hoce.
RIMINAL NA SVE STRANE
MRZIM TE PARTIZANE
Reply
А што ли се није потписао... Него овако... Ипак је то ЈСЛ Спорт...
Reply
Quote:Vrhunac svega toga po meni je Piksijev ne dolazak na Kosovu
koji je to vazniji posao u tom trenutku, po meni tek taj postupak nema opravdanja.

Рекао је да му је била слава.
Reply
http://www.glas-javnosti.co.yu/danas/srp...0202.shtml
Reply
http://www.glas-javnosti.co.yu/danas/srp...0202.shtml
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)