Threads: 1
U subotu posle utakmice C.Zvezda-Reflex izlazim iz hale iznerviran iz polako krecem ka autobuskoj stanici,i pored mene prolazi grupa klinaca(malo mladji od mene

12-14 god) i idu sa salovima,kad ono odjednom izlazi 15 likova od jedno 20 god sigurno, sa zvezdinim salovima i vataju te klince i krecu da ih tuku i usput im skidaju salove,ja tu uletim da uradim nesto i dobijem letvu po vratu,oni skinuse salove i pobegose.Posle se setim da su te picke stajale pored mene i pevale celu tekmu.Znacu nisu nikakvi grobari isfolirani nego neke picke do jaja!!!STVARNO SRAMOTA :nene :nene
Ma znam brate alo to su picke na KUB jer klinci su imali 12-13god a oni oko 20,sto bre nisu smeli neke starije!?!?!Ja sam uleteo iako imam 15god,ali jebi ga!!
Threads: 15
Ne mogu da verujem da se to stvarno desava.Da sami medjusobno jedni drugima skidamo salove :zbunjen ,to mi ni na kraj pameti nije padalo.I koja je poenta da sad ti uzmes da skines nekom ciganu sal?Sta kao neko dokazivanje?Ili oces da prodas taj sal?Nije mi jasno jos uvek.Pa ti koji to rade su po meni gori od glodara milion puta.I nadam se da to rade samo neki nakurceni cobani da to ne radi niko od clanova prvih ekipa.Jebote sad treba da strahujes i od onih sa kojima delis tribinu.
Brate to je lose do jaja,desavaju se svakakva sranja to su bre sve neke picke klosarske!Samo napadaju kad ih je vise i rekoh da su bili do jaja stariji.Nadam se i ja da nije niko iz grupa samo nam jos to treba
Polako,polako.....
Naime utvrdjeno je da je tu jajarsku akciju izvela jedna grobarska ekipa.Nakon utakmice na Karaburmi infiltrirali su se u halu sa nasim salovima,verovatno u malim grupicama.Posle utakmice svoju sansu za trofej videli su u tim klincima,sto su pickice i iskoristili.Kolika su govna dokazali su jos jednom.No vrlo brzo dobice i oni sta zasluzuju.Dakle,mirno spavajte.I predlazem da se tema zakljuca,njima se ne treba baviti,jer sise i ne zasluzuju da se pominju.Zna se sta se radi pickama....
Threads: 2
e nemoj sad tu da pravdas nekoga, kao grobari su to radili ovo ono.... zna se da cigani ciganima skidaju salove, i toga je uvjek bilo, sto je sramota zesca. Evo ti gore navedene 3 price (nisu valjda sve to bili isti grobari :zbunjen ). A i ja znam par takvih dogadjaja al necu uopste da ih pisem i smaram ostale... jadno je to jadno
Threads: 0
Alooooo bre deco dodje vam mali musliman otvori topik da bi on imao sta da pise po drugim forumima vi se primte kao debilcine
deco deco
E mutante jedan,kao prvo mama ti musliman,a kao drugo nije mi stalo do topica nego sam samo hteo da ukazem sta se desava medju nama :megafon
Threads: 24
Alo, momci, nismo partizanke da se napusavamo medjusobno. Stedite snagu za tribinu.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]