Threads: 24
Evo par mojih zapazanja. sa terena.
Mi smo danas bili fantasticni!!!
Odavno nismo imali ovakvo dobro izdanje, tokom cele utakmice neke akcije, parole, baklje, dimovi, koreo... A navijanje, ne mozete da zamislite. Ceo sever grmi, skace, a meni srce puno! Deo zapada, istok, svi u istom ritmu. Prava ludnica. Masa palih grobarskih zastava, salova, dresova, zastava BBB Bern... Fenomenalno izdanje. Odem do juga da slikam stoku kako se bije, krenu i oni da grme, a sever jaci od njih.
Juzni front, solidno navijanje u prvom, posle jako pali, brojnost - pola kaveza.
1970 - pobise se mdjusobno, smesni kao crtani film, pola juga.
Zakljucak - ne 10, 100 svetlosnih godina ispred njih!!!
Ponosan sam bio do jaja na moje cigane.
I naravno, trans - Mi mo picke najvece, zabelezeno je videcete.
P.S. nije bila nikakva ciganska zastava na jugu vec su palili trans "Mi smo p..."
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Threads: 1
Da dodam, na temu brate, ovo vise nije navijanje - ovo je raj... Vodio sam jednog prijatelja Italijanna sa sobom, covek se zaprepastio atmosferom - poredio ju je sa derbijima u Calcio-u, sto nije mogao reci i za igru (Groblja-naravno)...
raljevina Srbija u srcima sija!
Threads: 0
Godra,mala ispravka agenti su palili vasu zastavu sombor
ARTIZAN IZNAD SVIH!!!
Threads: 24
Mozda i jesu, ali ja to nisam video. Video sam da su spalili svoju "Mi smo picke najvece"
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Popaljeno je preko 50 baklji i 120 dimnjaka, odlicna koreografija brigadira, tuca na autokomandi, prepun sever, nova zastava heroesa, par medjusobnih tuca na severu (3-4 puta nakratko), odlicna atmosfera, izradjena nova zastava caffea (2x2m), itd.
Postavljeno je 15 slika u galeriji, medjutim video zapisi se ocekuju tek u cetvrtak ili petak.
Threads: 6
Super navijanje,koreo,ma sve...al do bola je bio
transparent "VI MISLITE DA STE NEKI NAVIJACI" :rofl
koji se u jednom momentu mogao videti i na tv-u.
Stoka stvarno zalosna,nije ni vredna pominjanja.
DOK SRCE KUCA U NAMA
TI ZVEZDO NISI SAMA...
Threads: 7
Novi Transparent od HEROESIMA je do jaja mnogo a ma prelep stvarno mnogo mi se svidja!!!!!!!
????? ?? ?????? ???????? ??? ???? ??????? ???????? ??? ????????? ?? ?? ??? ?????, ??????? ????????? ???? ????? 54 ?????? :lol: ;pivo
Threads: 15
Sex,sex,sex... :jebanje za ovo treba ziveti,za ovakve trenutke.Ne postoji lepsi osecaj od ovoga.Puno mi srce kad dozivim sve ono sto sam danas doziveo.No krenimo redom.Toliko je bilo dogadjaja da ne znam da li cu sve uspeti da pomenem.Sever krcat.Jug jadan kao nikad do sad,tuzni front jos tuzniji...eto prvih argumenata za veliku satisfakciju i za freneticno navijanje."jebote sve ih je manje,sve ih je manje,jebote sve ih je manje".Stvarno nikad gora posecenost miseva.Evo pomenucu ih samo jos jednom i to da su ne uspesno pokusavali da uhvate organizatore AKCIJE VEKA :lol: ,bezuspeno jureci par momaka po jugu,koji su uspesno umakli i ostavili za sobom na vrhu juga poruku upucenu komsijama "MI SMO PICKE NAJVECE..." :rofl tako postavljenu da ispada kao da je to njihov transparent.Svaka cast momcima za to,pogotvu onima koji su to odradili a i onima koji su smislili to ;pivo .Nadam se iskreno da je barem neko od posetioca naseg foruma ili Kiza uspeo da slika taj detalj.Naravno posle su razulareni misevi dohvatili doticni transparent i onako ga zivotinjski iscepali :finger .Koreografija jos jednom perverzija,ali dokle vise to pominjati,nisam je video ali su mi rekli da je na tv-u izgledala opako.Pevano je pune tribine sve zajedno sa koreom jedno10-ak minuta.Navijanje opako,sem pada malog pred kraj kada su svi vise blenuli u teren jer se igralo poslednjih par minuta a misevi se osilili sa napadima pa je zbog toga malo opao tempo.Asortiman pesama sirok da siri biti ne moze  ,izvlacile se pesme iz naftalina  .Na navijanje je uticalo mnogo i jadno pojavljivanje miseva i rano vodjstvo Zvezde kao i gomila baklji,dimova i nekih mini raketa ako se tako mogu nazvati,da dignu atmosferu do vrhunca i da sve bude perfektno.Moram jedino nazalost da pomenem i dve tuce koje su se desile na severu,jedna bas malo veca blizu mene koja je na nekoliko trenutaka pokvarila navijanje  .Dovikivanje sa zapadom i istokom,onda u jednom trenutku sever "podeljen" na pola,pa dovikivanje te dve polovine,bas je grmelo.Jedino opet je u nekim trenutcima malo kasnila pesma do nas koji nismo bas bili u centralnim sektorima pa smo vise paznje obracali na to da procitamo sa usana vodja koja pesma ide nego sto smo pratili tekmu.Zapaljeno je 3-4 zaplenjene glodarske zastave.Bilo je podignuto i par nekih transparenata na kojima normalno nisam video sta je pisalo,pa onaj ko je video nek napise.Na kraju ispade teska pobeda,ali slatka  ampion ,igraci su dosli da pozdrave na kraju sever(a i zasluzili smo jebi ga :ruke .Par minuta po zavrsetku tekme je nastavljeno sa pesmama,sever i dalje krcat,niko ne mrda,jug skroz prazan  ,jos jedna pobeda na svim frontovima..."Na severu opet pesma stara "
Pozdrav
Zandarmerija ciganima musterija :batine
Threads: 2
???????? ?? ???? ?? ???? ? ?? ???? ?????????????. ??????? ?? ?? ???? ???? ?? ?? ????? ?????? ????? ????? ??????? ?????? ?? ????.
?? ???? ??????? ??? ????? ???? ????. ??? ????? ????? ?? ?????? ??? ?? ???? ?????? ???? ??????, ? ????? ???? ??? ???? ?? ????? ??? ????????? ????? ????? ???? ?? ?????? ?????? ????? ??????????. ????? ????? ?? ?? ?? ?????? ?? ???? ?? ?????? ?? ?? ????? ???? ????????? ?? ?????? ???? ?????.
?????, ????? ?? ???????...????? ? ????? ?????? ???? ???? ????????. ?? ? ??? ????? ?????? ??? ?????? ??? ???? ? ????????? ? ????? ???? ???? :zbunjen . ? ?? ??? ????????, ???????, ????????, ??????? ? ?????? ;pivo , ?????? ?? ????...????? ?????? ?? ?????...??????? ?? ?? ?? ????? ?????????? ????? ;pljuga
 ampion  ampion  ampion  ampion  ampion  ampion  ampion  ampion  ampion
|