Threads: 15
Upravo sam se vratio sa Mare, gde sam kupio kartu za sever. Cena prava sitnica 1200 dinara. :bes
Inace tapkaros kod koga sam kupio ima oko 200-300 karata, ceo bunt. Pitam se odakle mu?
Na blagajni ima jos nesto Istoka i Juga.
Pa svima koji kupuju karte sa srecom
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Threads: 17
????? ??' ?? ?? ???????... ?? ???? ????? ?? ??? ??? ????????? 900 ??? ???? ??? ?? ??? ?? ???? ?? ????? ?????. ????? ?? ??? 1500. ???? ?? ?? ????? ?? ?? ???????? ? ??? ????? ????????? ?? ?????? ????? ?????????? ?? ????.
?? ???? ???? ?? ? ????? ??? ??? ??????? ???? ??????... ??? ???? ????? ?????? ???????? ??????? ?? ?? ????????? ????? ? ??????? ?? ??????????. ????????? ?? ???? ??? ?? ????????? ? ????? ??? ?? ???? ???? ????, ???? ?? ?????? ????? ? ???? ?? ?????? ???? ?? ?????? ???? ?? ????????? ????????, ??? ???? ????? ?? ?????.
???? ?? ?????? ? ?? 5-6 ?????? :zbunjen

:o
Threads: 12
Ljudi moji sve je meni jasno, samo ni nije jasno
Threads: 0
Braco pozdrav!Ja sam iz HN,a ispusio sam ga na Delije netu za kartu!Kakva je situacija i mogu li nekako uci na tekmu,posto bez obzira na sve stizem u BG na pocetak tekme??!!Ima li jos negde karata za sever ili bar za jug?Moze li se uci na poluvremenu?
Poz i hvala unapred
Threads: 52
Pustili su u slobodnu prodaju samo 500-tinjak karata za Sever... i opet ponovili staru pricu... Bruka! Ovako ce biti dok je Dzajke i "ekipe" na celu sa Bosketom...
:bes
poz,
budimir
p.s. Vidimo se na jugu, lopovima ne dam ni dinara...
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 38
??? ??? ???? ??... :ruke
???????!!!
Threads: 17
??????? ?? ???? ?????? ?? ?????. ??? ?? ?? ??????? ?????? ?? ?????. ?? ?????? ?? ???? ???? ?? ? ?????, ??? ??????? ?? ??????? ???? ???? ??????? ??????? ?????, ??????? ???????? ???????? ???? ?? ???? ?? ??????? ? ???????? ???????? :o
?? ??? ???? ??? ? ?????? :zbunjen
???? ???? ?? ???????? ???? ?? ???? ??????? ????? ? ???? ???????. ???? ??? ??? ???????? - ????????? ?????????, ??? ?? ??? ????? ????????? ???? ??????? ? ???? ???? ??? ????? ????? ?????? ?? ??????? ? ?? ? ???????? ???????.
Threads: 52
Quote:??? ??? ???? ??... :ruke
???????!!!
Zacudio bi se da znas koliko ce starijih i redovnijih navijaca biti na jugu..
I dalje ostajem pri paroli, lopovima, znate svi kojima, ne dam ni dinara, pa makar tekmu gledao sa smrdljivog juga...
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 0
???????? ???? :o
????? ?? ????, ???? ???? :nene - ??????? ?? ????? ??????-?????! :ruke
:megafon ? ??? ??????? ?????? ???...
Threads: 38
?????, ???? ?? ???? ?? ???? ? ?????? ?????? ?? ???????????... :bes
???????? ?? ???????......
???? ?? ?????! ???? ?? ?????! ??? ??? ???? ??!.....
???? ??? ???????: "???? ???? ?? ???? ???? ??!" :finger
???????!!!