08-26-2004, 01:24 AM
Po
Otvoreno pismo D
|
08-26-2004, 01:24 AM
Po
08-26-2004, 01:38 AM
Sve je to tacno, ali, ko ce da 'uzjasi'? Zbilja (se) pitam ko ce da Uzjasi?
Jer, od dva zla - ne postoji manje. A ja ni uz najbolju volju ne vidim koji su to ljudi - dobrih namera - koji bi zauzeli mesto sadasnje uprave. A to je jedino bitno, da dodje posten covek, a 'sposobnih' da urade ono sto su ovi uradili, ima, nazalost, na pretek. Ipak, ma kako bilo, nadam se da necemo, noseni ocajanjem i beznadjem, da 'smenjujemo' samo da smenuli, bas kao sto smo to cinili u nekim drugim 'sferama' zivota, jer, kakav je smisao u samoobmani i produzenju agonije? Pozdrav ![]()
08-26-2004, 08:03 AM
Ok je pismo,samo se dobro potrudi da ono stigne do Dzaje,tj. da ne zavrsi u nekoj korpi ili u nekom Inbox-u!Mozda bi mogao da ga objavis i na nekom od udarnih sajtova(B92,Sportskacentrala..)
08-26-2004, 09:58 AM
Nisam procitao u celini (kasnije cu)! Ali se sla
vezda je život ostalo su sitnice!
A za nekoga interes!
08-26-2004, 10:19 AM
"Sve je to tacno, ali, ko ce da 'uzjasi'? Zbilja (se) pitam ko ce da Uzjasi? "
Pa ovo je najpogubnije moguce razmisljanje! Sta sad to znaci? Ajde da ostavimo Dzajica dok ne umre??? Ili mozda dok ne smislimo sve do detalja oko njegove zamene? To se nikada nece desiti. Treba njega lepo oterati/smeniti/sta god, pa onda napraviti neke izbore ili nesto. Potom neka navijaci glasaju, kao u nekim drugim VELIKIM klubovima. Nek dodje bilo ko, pa moramo MENJATI, pa ce kad tad ZAISTA biti bolje, pre sledece sezone! Mozda pogresimo prvi put, mozda cak i drugi put, ali bar smo pokusali. A ovako, sta nas ceka??? Da se upiskimo od srece kad prodjemo neki tamo Jang Bojs ili Odense??? Zaista, sada vec, nemamo STA da izgubimo! Sto pre to shvatimo, i resimo da Ga sklonimo, PRE CE NAM BITI BOLJE!!!
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
08-26-2004, 10:22 AM
Zaboravih da dodam, kao primer moze da bude kosarkaski tim, koji je bez obzira na sve probleme, ipak na nekom visem nivou nego pre promena!
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
08-26-2004, 11:33 AM
neki postavljaju pitanje ko umesto D
08-26-2004, 01:09 PM
Poslao sam ono pismo na nekih 15-ak e-mail adresa,
08-26-2004, 02:03 PM
dzaja za razliku od cveleta koji je iako veci lopov znao kada treba da ode.dugo sam milsio da dzajka treba da ostane u klubu kao neki pocasni poredsednik, ali on nema granicu u svojoj zajaljivosti. okruzio se idiotima poput onog bosketa "zvjezde" avramovica
marsh bre u pizdu materinu
08-26-2004, 02:11 PM
[quote="banconi"]Poslao sam ono pismo na nekih 15-ak e-mail adresa,
|
« Next Oldest | Next Newest »
|