08-27-2004, 07:36 AM
Da li neko zna kad se igra tekma sa zemunom.
ovi sampion i titula
nasa ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA !!!
KAD SA ZEMUNOM
|
08-27-2004, 07:36 AM
Da li neko zna kad se igra tekma sa zemunom.
ovi sampion i titula
08-27-2004, 08:05 AM
Da li je to i definitivno posto dolazim iz podgorice.
ovi sampion i titula
08-29-2004, 07:27 AM
?????? ?? ??? ??? ???? ??? ?? ???? ????????, ??? ???? ?????? ?? ????? ? ???? ?? ?? ?? ?????? ?? ?????????????? ????????????
???????!!!
08-29-2004, 09:42 AM
Resili da nam naplate 20 din. po primljenom golu.Sigruno nisu bili zadovoljni podrskom u Ajndhovenu :finger .Umesto jos da nam posluze i besplatno vopi i za dz ulaz oni ovako...eee :nene .
Pozz
08-29-2004, 10:12 AM
Mislio sam da ovo nikada necu reci..al' ovo su reci jednog mog matorog rodjaka: 'Dok god bude budala koje im idu na stadion oni ce naplacivati'..on je to govorio misleci na mene, a ja to sad kazem vama. Mene Marakana nece videti dok je Dzaja & Prodaja Crew na celu kluba.
Nista licno samo moj stav.
zbeglica sa oaza foruma
08-29-2004, 04:55 PM
Quote:Mislio sam da ovo nikada necu reci..al' ovo su reci jednog mog matorog rodjaka: 'Dok god bude budala koje im idu na stadion oni ce naplacivati'..on je to govorio misleci na mene, a ja to sad kazem vama. Mene Marakana nece videti dok je Dzaja & Prodaja Crew na celu kluba.Danas svi koji mogu moraju pod obavezno da odu na maru,pod obavezno.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
08-29-2004, 05:00 PM
Quote:Sto imas dojavu da ce biti sranja sa upravom aaa? :rofl :rofl :rofl :roflBoba Wrote:Mislio sam da ovo nikada necu reci..al' ovo su reci jednog mog matorog rodjaka: 'Dok god bude budala koje im idu na stadion oni ce naplacivati'..on je to govorio misleci na mene, a ja to sad kazem vama. Mene Marakana nece videti dok je Dzaja & Prodaja Crew na celu kluba.Danas svi koji mogu moraju pod obavezno da odu na maru,pod obavezno.
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
|
« Next Oldest | Next Newest »
|