09-23-2004, 10:28 AM
E,lucky,negde sam procitala da se daje novi film "Ona voli Dzaju",nastavak kultnog filma "Ona voli Zvezdu"...da pogledamo premijeru? ;pljuga
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Premijera filma "Ona voli Dzaju"
|
09-23-2004, 10:28 AM
E,lucky,negde sam procitala da se daje novi film "Ona voli Dzaju",nastavak kultnog filma "Ona voli Zvezdu"...da pogledamo premijeru? ;pljuga
09-23-2004, 11:02 AM
Ja sam mislila da si ti statista u filmu,jedan od celavih zandara??? namigivanje
Pozvan si,brate moj,naravno... ![]()
09-23-2004, 02:17 PM
???? ?? ????? ??? ?? ?? ????? ? ???? ??? ?????. ?????? ?? ????? ??? ????? "??? ???? ???????", ???? ?? ?? ????? "?? ???? ????? ??????", ????????, ??? ?????, ?????????, ?????. ????? ?????? ?? ?? ????????? ???? ?? ??????? ?????-?????! :lol:
?? ??? ?? ??? ?? ?? ?? ??? ??? ?????? ?????. ???? ??? ?? ????? ?? ?? ???? ???? ?? ????? ? ???????? ?????? (???? ??? ?????) ??????? ?? ?? ???? ??? ????? ?????? ???? ?? ?? ???? ?????, ???? ??? ???-??? ???????! ![]() ???????????? ?? ?? ?? ???????? ???? ?????? ????? ???? "???????", ?? "?????" (???? 70, ????) ? "??????" ???????? (???? ?? ??? ?????? ? ?????? "??????? ??????", ???????? ???? ????? ?? ???? ?? ?????? ?????? ???????). :rofl
09-23-2004, 07:26 PM
??, ??, ?? ?????! ?? ? ??????? ???? ???????? ??? ?????? ?????? ????-?????
![]() ????? ????? ??? ????? ? ?????, ???? ? ??? ????? ? ?????: "??????" ? "????????". ????????? ??? ? ????? ?? ????????? ?????? ( ??. ?????? ) ?????, ???? ? ????? ???? "????? ????" :finger . ????????? ?? ??? ??????? ?????????? ?????? ??????-??????????? ??????, ?? ?? ????? ?? ?????????? ?? ?? ? ?????? ????????? :o ???? ???? ?????? ?? ????????? ????? ??????? ?? ????? ??? ? ?????, ??????? ???????? ? ?????? ???? ????? - ????????! namigivanje ??????? ???? ?????
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
09-23-2004, 09:24 PM
E,lucky a jel' istina da ce se uz Guaranu deliti dve slamcice,posto sam cula da ces doci sa glavnim glumcem filma "nju voli Vlada Mauzer" i da cete piti iz iste limenke?
![]() Ipak se saznalo ko ce raditi muziku?Niko drugi nego Sexy Nolle,koji je i radio Cholin hit "Jasmina"... ;pljuga Toni,od ovih "obavestajaca" se ne moze pobeci..."svuda" nam zadju!!! namigivanje
09-23-2004, 09:49 PM
Ocu i ja karte! Senjak-mombrilu, ja sam cuo da glumis stativu na marakani. Da li je istina ili seru dusmani? Prica se da film pocinje scenom velike borbe izmedju Kize i Candy-casuala (nesto u vezi sa garderobom). Samo mi jedna stvar nije jasna: ako se film zove "ONA voli Dzaju", kako onda mombril igra glavnu ulogu? Pa koga onda mombril igra, Dzaju ili NJU...ili stativu?
ttp://www.kristijangolubovic.net/
09-23-2004, 09:59 PM
E,Simo,kartu sigurno dobijas nego bojim se da je cena kao za onaj parking...malo skuplja... ;pljuga
Lucky ce inace deliti neke kineske preparate zato sto njen pratilac nije zadovoljan ste dele samo Guaranu ,vec je toliko dugo muva da je odlucio da je ubaci u porodicni "biznis"....kako ce se proizvodi prodavati zavisice od "umesnosti" nase lucky... ![]() Mislis na jashu ili treshu??? ;pljuga Ma,pokusali su sa stativom...ali nije uspelo...sad JOJ traze zamenu... ;pljuga
09-23-2004, 10:05 PM
Quote:Mislis na jashu ili treshu??? ;pljuga Pa Candy Kizi jashu, a Kiza Candy-ju lone. Kakav parking?
ttp://www.kristijangolubovic.net/
09-23-2004, 10:12 PM
Nebitan je parking nego karta za premijeru od 40 eura...
A lone su jet-set! ![]()
|
« Next Oldest | Next Newest »
|