Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Izvestaj protiv fmp-a!
У препуном Пиониру, поновила се иста слика, као и у претходним утакмицама. Бојкотовало се све 4 четвртине, као и продужетак који смо одиграли јадно. Вреди истаћи да смо имали 2 задње лопте али нажалост напад се изјаловио, таман кад смо се сви обукли за полазак кућама. Али не, уследила је казна, у продужетку су нас Фримен и Веса Петровић (пи*ко гробарска!) надиграли. Цео наш коп ниједног момента није певао, већ само ови са стране, који су опоменути пар пута. Једино је пар пута прозиван Мирко Талијан, који се за овдашњу "свечаност" дотерао, у оделу, мамио је позиве свих, а нарочито у Копу. Мада је позиван на пиво, само је одмахнуо главом и псовао нешто Smile На трибини ништа ново (осим што су ББ направили нове качкете, беле са црвеним натписом ), није се горилало ни у четвртој четвртини, када су се на почетку сви спремили за навијање. Мада, из копа су рекли да ћемо и ову да бојкотујемо. \r
\r
Dakle, kakav je AUDIO fajl ? Ja sam zadovoljan bio kad sam odslušao. Baš se kvalitetno čuje. Šteta što nismo pevali : FMP, Jebem te, FMP Jebem te!!!!
U pocetku je razlika bila tolika da sam pomislila da izadjem vec posle prve cetvrtine...Ma ko je*e nas-publika je NAVIJALA!PU-BLIKO,PU-BLIKO....
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Ja gledah preko TV-a Big Grin ,al ne cuh nista Big Grin ,mada ne sumnjam...al' niko mi ne objasni kljucnu stvar :zbunjen :zbunjen :megafon dokle ce igraci da dopustaju da budu tuceni :bes
PS Smile
Pokusao sam da downloadujem zvucni fajl-al nista :zbunjen
Mozda je kod mene greska Smile
Pozdrav ciganijo :ruke
Odvratna publiko! Smile

Ko je*e Zvezdu da za nju navija kada se lomi da li ce pobediti ili ne? Inace, bilo je interesantno kada je M. predlagao da se navija u produzetku, a neki ga iscoolirali kao..? Inace, dolazio je i idol mog detinjstva, Nebojsa Ilic, da moli za podrsku, ali mu je rukom pokazano setaj...

Iako se slazem sa razlozima, ne slazem se sa metodom... Moglo je baar da se navija na kraju, a ne da se utisavaju ljudi koji su se radovali kosu, a sedeli su u kopu...

Mozda ste vi svi u pravu a ja lud, ali...

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Ova situacija sa bojkotom je malo cudna tj.ispada da su jedino igraci verni Zvezdi a da
uprava i navijaci mogu da odlucuju kad ce i koliko da" rade".
Ne navija se za upravu vec za Zvezdu ali izgleda da su ta vremena pro
Uf...pa ja bass nisam primetti0 da su skakali ljudi k0ji su bili u k0pu...i pazi ne m0zzem0 mi da se p0nassam0 pett minutta 0vak0 pett 0nak0...
ak0 b0jk0ttujem0 0nda b0jk0ttujem0...nema navijanja ni minutt...
I jak0 mi je bil0 kriv0 kad su ljudi k0ji su bili van k0pa p0cheli da zvizzde, i ka0 nesstt0 pevaju....ne kapiram ih...tti ljudi ver0vattn0 nisu pr0ssli sa Zvezd0m i za Zvezdu ni chettvrttinu 0n0ga sstt0 su pr0ssli 0ni m0mci k0ji su u zattv0ru, i sada kada se b0jk0ttuje KK zb0g sv0jih p0sttupaka prema navijachima 0ni se 0glassavaju...
mislim da uprava ttreba a skapira da se bez navijacha ne m0zze...tt0 cce p0sle 0ve uttakmice da im bude jasn0,u 0v0m p0razu 90% je zb0g iz0sttattka navijanja...Ttreba uprava da visse v0di rachuna 0 nama...pa 0ni su bez nas sasvim druga pricha...ne sme se ttak0 0ph0ditti sa najvattrenijim navijachima.

0ni su nas 0sttavili na cedilu kad su nam ttrebali, ttak0 sad i mi njih b0jk0ttjem0...

kak0 kazze nass nar0d: Mil0 za drag0.....

p0zDrAv!
Zvuk radi ali nisam lepo stavio link na link, a inace adresa je ista Smile

http://www.delije-caffe.co.yu/audio/jedandan1.wav
OttKKudaA tII mozzEEs da tvrDDiss da Ti ljuDDi sa stRaNe niSSu proSSli sa ZZvezdOOm tooLLikO?

AAkkOO nasStaviSS sa TiiMMM sllOviMa, preDDloZiCCu te Za BaNN. Smile

pOz,
BluDiMir Smile
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
@ Kiza: Sobzirom da sam te video kako sedis u blizini Mirka Talijana, mogao si bar neki kratak x-clusivni intevju da napravis.

Nisam pristalica bojkota, ali postujem odluku o bojkotu ako je vec tako dogovoreno u "vrhu" i u skladu sa tim se i ponasam na tribini. U ovom slucaju treba biti do kraja principijelan i cutati i protiv Jugoplastike i protiv Cibone (ako do tada vec ne ispucamo tih 16-17 ili koliko vec cetvrtina cutanja). Mozda gresim, ali mi se cini da je u saopstenju posle CZ-Zagreb bilo spomenuto da bojkot nece vaziti na utakmicama protiv "komsija" svih vrsta, tj. Partizana, Cibone, Jugoplastike. Voleo bih da me neko ispravi ako gresim. U svakom slucaju, ako treba da se cuti, onda neka se cuti do kraja bez obzira na vaznost utakmice i "vrstu" protivnika.

Pozdrav svim Ciganima
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Quote:OttKKudaA tII mozzEEs da tvrDDiss da Ti ljuDDi sa stRaNe niSSu proSSli sa ZZvezdOOm tooLLikO?

AAkkOO nasStaviSS sa TiiMMM sllOviMa, preDDloZiCCu te Za BaNN.

Pancevac, komsija, stvarno nam olaksaj trud i dozvoli da citamo tvoje postove bez naprezanja i nerviranja.

Ne moras da se razlikujes od drugih bar sto se nacina pisanja tice.

Pozdrav
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: