Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЦЗ-Војводина 12.03. 14h
Ako nebude odlozena tekma bice profi.Inace slaninari su iznajmili pet busa i kazu da ce na maru doci u velikom broju.Bice :boks .
ve prolazi ZVEZDA traje!
Quote:Ako nebude odlozena tekma bice profi.Inace slaninari su iznajmili pet busa i kazu da ce na maru doci u velikom broju.Bice :boks .

Znaci stizu organizovane snage NS partizana i slanine... Da li ce opet biti brzi kao i prosli put kad su napustali kavez...
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
BEOGRAD:
SUBOTA 12. MART 2005.
FK C. ZVEZDA - FK VOJVODINA
pocetak utakmice 14h

AUTOBUSI POLAZE U 11.30h ISPRED JUZNE TRIBINE STADIONA
OBEZBEDJENO JE 4 AUTOBUSA + REZERVA, AKO BUDE POTREBNO.

Evo slaninari dolaze i to u pozamasnom broju :zbunjen

Za trenera Djumija: Evo par saveta od mene.Nasi igraci zadnjih 10 godina kada idu na Marakanu vec pred sam polazak za Beograd u svojim glava gube vec sa 1-0.Kada predju most na Beski gube sa 3-0, a kada dodju i vide Marakanu gube sa 5-0.Ovo nije sala vec nasa realnost.Nasi fudbaleri u glavama imaju respekt prema Zvezdi, Marakani i zato se tako ponasaju.Moj savet je da pokusate da ih psihicki spremite za tu utakmicu jer to nam je jedina sansa.Ukoliko ne bude ovako, pozitivnog rezultata tamo nema.

A ovo je smesna starana sporta :lol: :rofl :rofl :rofl
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
E kada bi se ponovio kop u istom broju kao proljetos
Ma bice, shta ste se usrali... Vidi kako je lepo i vedro danas. Prosto mi greje dushu. Sutra cemo na suncem obasjanoj Marakani da ludujemo :ruke :ruke :ruke
Ma bice EXTRA videcete.SAMO DA SE VREME NE POKVARI :megafon
Auu kako je vreme lepo taman za tekmu nit hladno nit toplo!!

samo ko zna bre ovo je loodo vreme moze da bane sneg pa da nam odloze tekmu !!!!!!!

ma bice ql ajmo samo jos danas pa pravac marakana! :ruke :ruke
koliko ja znam, za sutra najavljeno i 10 stepeni iznad nule, samo jos da bude bez kise i bice do jaja... Nadam se da ce biti dobro popunjen kop s obzirom da je ovo prva utakmica u prolecnom delu koja se igra na mari...
jer utakmica sigurno u 14h?
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Ne zaboravite sa je prosla sezona bila jedna od najboljih u poslednjih deset godina i da smo tada i konacno potvrdili da smo najbolji na ovim prostorima a i sire... I proletos smo na toj tekmi slavili titulu... 25000-30000 ljudi na tekmi... Extra...

U svakom slucaju ne sumnjam da ce i sutra doci dosta ljudi, voleo bih da bude lepo vreme zbog ovih neodlucnih koji bi u tom slucaju sigurno dosli... Ovako mi smo sigurno... U svim vremenskim prilikama... Kao sto kaze pesma...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ma bice i tekme i lepog vremena,samo vi svi dodjite,i kad bi bilo barem polovina od proslosezonske tekme ja bih bio i vise nego zadovoljan.I jedan reminder da se dodje malo ranije,i da se udje barem 15-20 min. pred pocetak da bi se na vreme formirao kop.
Pozz
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Forum Jump:

Users browsing this thread: