Threads: 15
Od 7 do 10 jula,dolazi Carl Cox(strasno-20000 ljudi )
Apocalyptica
Dave Clarke
Dee Face
Fatboy Slim
Felix da Housecat
Freq Nasty
James Zabiela
Marko Nastić
Marky & Patife
Sasha
Underworld (najbolja vest)
Vladimir Aćić
Savetujem da ko misli da ide,nek rezervise karte sada,jer ove godine ce prvi put biti ogranicen broj zbog bezbednosti a bice i preskupe.
Sve informacije na
www.exitfest.org
Threads: 38
а народњака нигде? :zbunjen :rofl
пОзДрАв!!!
Threads: 18
A gde su Bata Kanda, Kodza i Nebojsha? Oni su elita ;pljuga
Threads: 24
Quote:Od 7 do 10 jula,dolazi Carl Cox(strasno-20000 ljudi )
Underworld (najbolja vest)
Ubedljivo najjaca vest :ruke
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]
Threads: 13
Jebes Exit, Guca je zakon! ;pivo
Dj arena je proglasena za najvecu diskoteku u Evropi ove godine,kad se tome dodaju sva imena + Carl Cox,i neverovatno,konacno u Srbiji Underworld uz najbolje svetlosne zajebancije u ovom delu Evrope i sire,najbolje ribe u Evropi!!!
Zasto ici na Ibicu kad je SRBIJA tu! :ruke
Threads: 3
Quote:Fatboy Slim
Ово да деоживим и могу да умрем! :ruke ;pivo
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Malo offtopic, ali kad smo kod FatBoy Slim, da li zna neko neku adresu odakle mogu da downloadujem (koja reč

) njihovu najbolju stvar "Funk so brother"?
Trenutno, cena kompleta iznosi 3000 dinara (oko 37eur). Ako neko ko je rezervisao kartu pre vas ne izvrši uplatu u predviđenom roku, možete biti svrstani u kategoriju sa jeftinijom cenom ulaznice.
Podsećamo, svakih narednih 1000 kompleta ulaznica biće 100 dinara skuplji, a očekuje se da prosečna cena za komplet karata za 4 dana festivala bude oko 4 000 dinara (oko 50eur).
Kapacitet Petrovaradinske Tvrđave na prostoru u kom se odigrava EXIT festival se procenjuje na 35 000 - 45 000 ljudi, dok će se iz bezbednosnih razloga svega 30 000 ulaznica po danu naći u prodaji.
Zbog primene novih propisa, i dalje su u toku konsultacije EXIT-a sa predstavnicima Ministarstva finansija oko načina uplate rezervisanih ulaznica. Ideja je da u cilju promocije elektronskog plaćanja, ulaznica za EXIT bude debitna kartica koja bi važila i nakon festivala, a da li je to ostvarivo za ovogodišnji festival, znaćemo uskoro.
Pozivamo sve posetioce koji su do sada dobijali besplatne ulaznice da na vreme izvrše rezervaciju najjeftinijih kompleta.
Novi sistem rane rezervacije i prodaje ulaznica je, pored želje da se posetioci na vreme pripreme za izdvajanje finansijskih sredstava, pokrenut po uzoru na velike svetske festivale kao što je Glastonbery (jedan od najvećih i najpoznatijih svetskih festivala a postoji više od 40 godina) koji sve ulaznice proda online u jednom danu.
Očekivanje Udruženja EXIT je da će sve ulaznice za ovogodišnji EXIT festival, u petoj godini njegovog postojanja, biti rasprodate u pretprodaji.
UPOZORENJE: Svako ko rezerviše ulaznicu bez namere da je kupi, biće onemogućen da pristupi sistemu rezervacije za slične akcije u budućnosti.
Ja sam vec rezervisao,prosla tri Exit-a sam imao srece pa sam ulazio i za dz. na akreditacije,ove godine tesko pa sam rezervisao kartu,letos mi je Cox promakao,al sad nece,a pogotovo nemam nameru da propustim Underworld.
Threads: 24
Rezervisao sam i ja, ali me interesuje da li mogu d aprodam ulaznice za dva dana, jer idem samo na CC i Under?
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]