Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prelazni rok u Zvezdi
Za sada jos nismo nikog oterali, a doveli smo kvalitetna pojacanja.

Trajkovic i Raskovic iz Zete
Stojkovic vracen iz Zemuna (mladi reprezentativac)
Randjelovic leti
Purovic, mali Binic

Koga jos treba dovesti po vama?

Po meni jedan strani teren i dva dobra odrambena po mogucnosti Bunjevcevic...
teren ?
Meni je dobar i onaj na Marakani Smile
Otisao je Bogavac...
a onaj Rumun ce valjda ostati...
jos 2 iskusna odbrambena i jedan veznjak i to je to...
Mislio sam na trenera, greska u kucanju Smile

Dostana mora da ode sto pre, samo gubimo vreme sa njim. Neki stranac obavezno.
Trener da, ali ne mora da bude stranac, moze i nek idobar nas, kao npr. Bajevic i sl. Mislim ne treba da bude stranac po svaku cenu.

Od igraca nam za titulu sledece sezone ne treba nesto mnogo jaci tim od ovog, a posle za LS to je vec druga prica.

Lalatovic je valjda slobodan, voleo bi i Drulic da se vrati, Stepanov iz Vojvodine nije los itd.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Sto se mene tice ne mora vise niko doci samo neka dostanic dobije nogu
Pa Dostanic mora da ide. Ali moglo bi jos neko pojacanje. Neki stranac, ili neki povratnik, npr. Lalatovic, Drulic, vec za Bunjevcevica ne verujem. Onaj Burzanovic iz Buducnosti nije los. A za tog Rumuna, el zna neko od vas nesto o njemu?

Tiula stize 100%! Confusedampion
..a patrole Kalabic Nikole...
Pixi polako ispunjava jedno od obecanja a to je dovodjenje dobrih pojacanja.Jako mi je drago sto je Trajkovic dosao za ovog Raskovica nisam siguran toliko...MI treba da dovedemo jos,Burzanovica,Lalatovica,jednog stranca,i naravno Stojkovica(Vladu), i jos nekog bivseg igraca.Sto se tice odlazaka:Krivokapic(verovatno u Sporting 1M),Dudic(Everton 2M),Popov(200.000E Egaleo),Stancic(200.000 OFK),Bogavac(free),Tintor(100.000E INO),+dobijamo 2M evra od Vidicevog transfera ovog leta,Randjelovic(300.000 Rusija),Sarac(100.000Evra STURM),MRDJA(1M U Koreju),Banovic(200.000),Mudrinic(200.000 Rusija),znaci oko 10M evra.
Zvezda duguje(kako je i sam PIXI rekao) oko 4M,znaci ostalo bi nam nekih 6M evra.Za te pare bi trebali da dovedemo gore ppomenute igrace,i onda bi imali ekipu tipa:
-------------------------STOJKOVIC-----------------------------

--BASTA----DJORDJEVIC-----LALATOVIC---JORDAKE

--------------------------KOVACEVIC-----------------------------

---JANKOVIC--------BURZANOVIC-------------TRAJKOVIC

----------------ZIGIC----------------PANTELIC-----------------
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Nikako ne bih voleo Lalatovica, po meni je on velika rupcaga. Potrebno je dovesti neko pojacanje u odbrani i KOMPLETAN novi vezni (osim Jankovica) red u odnosu na proslu sezonu. Posto svi znamo kako je Pixi igrao na sredini terena nadam se da ce nanjusiti bar dva dobra tehnicara, pa nek budu i oba Japanca namigivanje
Quote:----------------ZIGIC----------------PANTELIC-----------------
Ovo nikako.Sve ostalio se Ok ali ovo nikako.B.Stojanovic je bolji i od jednog i od drugog.A valjda cemo da dovedemo neko pojacanje u napadu.
..a patrole Kalabic Nikole...
Quote:
Quote:----------------ZIGIC----------------PANTELIC-----------------
.A valjda cemo da dovedemo neko pojacanje u napadu.
Purvoic,Raskovic,B.Stojanovic...pa sta ces vise!!!!!
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)