Izgleda da prelazni rok za nas jos nije zavrsen,u izjavi za vecernje novosti posle utakmice sa sampdorijom piksi je izjavio sledece

iksi piše otkaze!
M. MARKOVIĆ 03.09.2005, 18:04:45
PROKOCKANI su svi krediti, strpljenje, pa i vera predsednika Crvene zvezde u sopstvene snage, uz čast izuzecima. Poraz od Sampdorije u Đenovi (2:0) naterao je Dragana Stojkovića da okrene "novi list".
- Spremam otkaze za decembar - jasan je Stojković.- Niko ne može da mi objasni nezalaganje, indolentnost i bežanje od odgovornosti. Tako ne može, pa ćemo krenuti u rekonstrukciju tima i ako treba, zahvaliti se mnogim igračima na saradnji.
Minusi se samo gomilaju.
- Nemam iluzije da mi možemo da pobedimo Sampdoriju, ali mora da se vidi i nešto dobro, a ne da igrači budu odsutni. Zato će uslediti nove "sankcije".
Pre neki dan Piksi je uputio poslednja upozorenja.
- Neki me nisu shvatili ozbiljno, pa zato krećemo da tražimo proverene igrače iz Evrope i da kupimo bar petoricu. Šteta je što nismo angažovali Amorusa i Julijana. Ponudili smo im maksimalne uslove, bez obzira na praznu kasu, ali i pored toga nema odustajanja.
Pojedinci donose odluke na svoju ruku.
- Krivokapić nije želeo da se skine i da nije odustao od svog poteza, danas bi trenirao sa pionirima. Otkud nekom pravo da se tako ponaša. To ne može, zna se ko odlučuje, a transfer lista, svakako, biće dugačka - ljut je predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković, koji će verovatno 19. septembra imenovati novi Upravni odbor.
Dakle spema se cistka,posebnose trba osvrnuti na potez krivokapica koji nije htio da se skine i da udje protiv sampdorije,po meni za njega vise ne bi trebalo da bude mjesta u Zvezdi.