Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podr
Verovatno ste vec culi da je na
Reply
Da, da stvarno je legenda :ruke :ruke :ruke
jebiga da zna voziti kao sta je igrao...

[Image: savicevicDEJAN.gif]

Dejo Srbne Srbija je uz tebe!
Reply
Dvostruki prelom obe ruke i nagnjechenje karlice... Da nije nosio kacigu sad bi bio pokojni.

Legenda je kao igrach, ali je i veoma losh chovek.
Reply
Moja saznanja o Deji govore da je ba
Reply
I ja sam ga obozavao,i sad ga obozavam jer FUDBALER Dejan Savicevic to zasluzuje,ali Dejan Savicevic-to mi je sumnjiv tip,neka se oporavi,nije lepo smejati se tudjoj nesreci namigivanje ali da sam nesto pogodjen i nisam-aj da je fudbaler pa da kazes slomio je zlatnu nogu...
Reply
[quote="Pjer"]Verovatno ste vec culi da je na
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
ma od kada mu je, ne znam koji, italijanski fudbaler karao zenu dok je on bio sa reprezentacijom nije normalan, kazu da ga je to skroz izbacilo iz sina.... i postao je nasilan.

sve su zene kurve oprosti majko i ti si zena.

drz' se GENIJE.
Reply
Deeeeeeejo, Deeeeeejo, Dejo majstore pa ti si BOG!

Uvek sam ga gotivio, ali u zadnje vreme je zasrao sa Azerbejd
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
procitao sam na uefa sajtu da je fk crvena zvezda pobedu (prolaz) protiv Brage posvetila Dejanu Savicevicu i da mu zeli bez oporavak.
Reply
Quote:ma od kada mu je, ne znam koji, italijanski fudbaler karao zenu dok je on bio sa reprezentacijom nije normalan, kazu da ga je to skroz izbacilo iz sina.... .

Marko Simone je u pitanju koliko ja znam,a i svakog normalnog bi to izbacilo iz sina.Zelim mu brz oporavak i da se mane vise tog glupiranja sa motorima,i izigravanja opasnog momka.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)