Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sta radite...?
Kada vam se desi nesto lose u zivotu sto vam nanese tugu i bol, kako izbacite to iz sebe, sta radite, koje metode koristite?

Posle ovog poraza u zadnjoj sekundi ja sam totalno sjeban, onaj osecaj kada sam video da lopta ulazi u gol a komentator cuti nista ne progovara, samo se cuje radovanje navijaca, ono cu pamtiti ceo zivot, mnogo sam toga doziveo ali ovo nije normalno, ne znam...
Totalno ali totalno sam sjeban, a najgore ce tek doci kada naredne dane kupis novine a tamo naslovi `sekunda do proleca` i sl.
Mnogo volim ovaj klub i mnogo tesko mi je palo ovo, od spavanja nocas nema nista, sutra imam kolokvijum ali necu ni ici, prespavacu ceo dan!
Reply
Пошто нема Бога да заспим,пустићу неки филм преко компа и то по могућству екстра доасадан(по мом мерилу),па се надам да ћу тако заспати.Кад се овакве ствари десе,једноставно не знаш шта да радиш?Стално размишљаш,зашто није урадио ово,зашто није оно,али то ништа не вреди.А теби Славиша препоручујем да не купујеш новине наредних дана,јер ћеш само попиздети.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Šta radim? Pa, u takvim situacijama ne postoji ništa što bi moglo da mi makar malo popravi raspoloženje. Kada je već tako, onda teram u kontru - još više se izbedačim. Zabijem se u jedan kutak svoje sobe, pustim što depresivniju muziku, ispušim paklu-dve cigara za noć i razvalim se od alkohola. Sledećeg dana kada se probudim više i ne znam zbog čega sam se ubedačio.

Pa, da krenemo...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
Ja samo gledam u monitor,tj. u jednu tacku na monitoru i pevusim tiho pesme sa severa...Spavanja nema provereno,ne znam sta cu od sebe...I naravno...primam brdo SMS-ova od delija koji tuguju ili grobara koji napushavaju...jebo im pas mater
Reply
Мој предлог је да идете на сајт Делије нет http://www.delije.net/forum/viewtopic.php?t=5871

И цитајте постове,сигурно це вам бити боље. Confusedaruman
slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.
Reply
Када смо примили петарду од ПСВ-а другари су ме носили кући колико сам био пијан..Вечерас нисам могао због болести, али сутра се убијам од алкохола сигурно..

Sad

Еџ, празнина нека у телу, чудан осећај...
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Reply
Е, знам да је бедак дугачак, али нема главе доле!!!
Па јел смо делије или нисмо?!

ОООО, МИ ЗВЕЗДИ ПЕВАМО
И КАДА ГУБИМО И КАДА ВОДИМО
ЗВЕЗДИ ПЕВАМО...
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Или:

ПОБЕДА ИЛИ ПОРАЗ... ТО НАС МАЊЕ ЗАНИМА...
БОРИТЕ СЕ ЗА ГРБ НА ГРУДИМА!!!

СВЕ ПРОЛАЗИ
ЗВЕЗДА ТРАЈЕ
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Ako je u pitanju nesto lose sto se desi vezano za nas voljeni klub i tribinu onda tugujem do prve naredne prilike i odlaska na Sever gde me opet iz bedaka izvuce pevanje iz sveg srca i svako odlicno izdanje naseg Severa e onda sam opet ko nov covek Smile i zaboravljam na sve lose sto se desilo,ali posto nazalost sad nisam u prilici da to uradim,sad jednostavno trazim utehu u odlicnom izdanju nase grupe,brojnosti,poruci ali posto ni to nije dovoljno sutra idem da se razvalim.
P.S. Sva sreca pa ovde ne izlaze nase novine Big Grin .
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Не спавам те ноћи код куће.
Проведем време са пријатељима (који такође имају "болест којој нема лека") и са њима поделим СВЕ!
[Image: pobednik.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)