Вождовац -ЗВЕЗДА, гостовање на Врачару... 26 Sep 2013

И поред прескупих карата, анемичне игре и лоших резултата, максималном подршком смо покушавали да трегнемо фудбалере и тренера, али резултат је и овог пута изостао... Прозивке и одузимање дресова су једино што је преостало у овом моменту!

Слике су постављене у галерији.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Прослава 50 година Маракане! 17 Sep 2013

Рођенданска атмосфера на највећем српском стадиону... Прошле су деценије, од велике Звезде коју памти Европа и свет, остали су велики навијачи - Делије! Још једном смо показали своју величину и снагу, 40.000 људи на безначајној утакмици... Љубав која се никада не гаси!

Слике су постављене у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Звезда - Јагодина 18 Aug 2013

Пола сата пред почетак утакмице север готово празан.Навикли смо на много већи број људи,барем на овом трибини.На крају су се средишња два сектора попунила,таман да се подигне кореографија за утакмицу.Парола на крову и огради и више него јасна,ТИТУЛА по сваку цену.

Слике су постављене у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Војводина – Црвена звезда 1:1 (1:1) - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Стари добри дерби сусрет фудбалера Војводине и Црвене звезде одигран је у правом зимском амбијенту. Коначан исход 1:1 (1:1) је праведан. По бод на минус три степена освојили су Новосађани и Београђани, а овим резултатом највише је добио Партизан, који је сада за два бода створио већу разлику од ових ривала у трци за титулу првака. Када се говори о онима који су изгубили, то су пре свих поклоници доброг фудбала, јер публика на стадиону „Карађорђе” није била задовољна, али и Звезда и Војводина истичу право херојство њихових навијача који су на овој хладноћи под будним посматрањем више од хиљаду полицајаца издржали и више од два сата на стадиону, и својим понашањем такође заслужили чисту „десетку”.

Меч је почео нападима домаћег тима у серијама. У првих десетак минута екипа тренера Ивице Брзића створила је неколико повољних прилика. У 12. минуту један рискантан старт Анђелковића на Качару многи су окарактерисали као пенал, а само три минута доцније на семафору је стајало 1:0 за Војводину.

Александар Поповић је мајсторски извео слободан ударац са 20 метара, погодио је стативу у левом углу Звездиног гола, лопта се одбила на десну и завршила у мрежи. Био је то веома ефектан погодак. Затим, Војводина је одиграла у наредних петнаестак минута силовито. Било је ту још неколико прилика за Деспотовића, Качара и Тадића. У 37. минуту најбољи појединац ове утакмице Огњен Короман је примио једну „поклон-лопту” недовољно агресивне одбране Војводине, пошао корак–два и са ивице шеснаестерца погодио небрањени део мреже. Од овог тренутка гости су се ослободили притиска и до краја првог полувремена створили неколико прилика. али и Војводина је имала неколико атака на гол сигурног чувара мреже Београђана Зорана Бановића.

У 47. минуту Короман је шутирао са 6–7 метара неометан преко гола. Затим је црнопути репрезентативац Чада Мисдонгард имао сјајну прилику, али је Кахриман добро интервенисао. Потом је уследио један период мирне игре као да су играчи оба тима попустили а није им било ни лако на тврдом, смрзнутом и клизавом терену да контролишу лопту.

Половином другог периода утакмице Стојчев је у два наврата био у прилици, али је оба пута начинио потез више. Добре прилике имали су такође играчи који су ушли у другом полувремену у тиму Звезде – Трајковић и Бурзановић. У финишу сусрета водећи прволигашки стрелац Гојко Качар, главом је изванредно шутирао и само сјајно постављени голман Зоран Бановић је спречио да Војводина дође до вођства што би вероватно значила и победу и сјајан Качарев опроштај, који ће по свему судећи почетком идуће године потписати уговор са Динамом из Москве.

СТАДИОН: „Карађорђе”. ГЛЕДАЛАЦА: 5.500. СУДИЈА: Спасић (Сурдулица). СТРЕЛЦИ: 1:0 Поповић (14), 1:1 Короман (37). ЖУТИ КАРТОНИ: Пекарић, Тривуновић (Војводина), Короман, Бајалица, Трајковић, Бурзановић (Црвена звезда).

ВОЈВОДИНА: Кахриман 7, Стошић 7, Пекарић 7,5, Ђурић 6,5, Кизито 6, Поповић 7, Тривуновић 6,5, Качар 7,5, Буач 6 (од 78. Тумбасевић –), Тадић 6,5 (од 46. Стојчев 6).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бановић 7,5, Анђелковић 6,5, Милијаш 6, Короман 8, Туторић 6,5, Бетолингард 7, Бајалица 7, Рашковић 6 (од 67. Бурзановић –), Баста 6 (од 57. Трајковић 6), Миловановић 6,5, Кастиљо 6,5.

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Огњен Короман (Црвена звезда).

www.politika.co.yuпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ