Било би лепо када бисте наводили извор вести и да ли је исту могуће наћи и на интернету или само у штампаном издању (уколико је из новина, наравно).
..baklje gore, pesma cigana...

Ево последњих дана доста се прича о Рамбу Петковићу (по ко зна који пут), али не верујем да ћемо га довести. Мислим да наша управа трага само за младим играчима на којима ће моћи да заради што није случај са Петковићем који би вероватно и завршио каријеру у Звезди. Моје лично мишљење је да је то велика грешка и да би пар искусних играча (и Петковић) могли значајно да унапреде игру Звезде и да би млади играчи још више дошли до изражаја јер на њима више не би било толико притиска. Наравно да не треба претерати и отићи у другу крајност и направити од Звезде пензионерски дом, али један, два, искусна играча, била би права мера.

Велика предност Рамба је и језик који би побољшао комуникацију са јужноамериканцима којих ће бити све више у нашем клубу.

рамбо би нас заиста појачао али наша управа га неће изгледа.велика штета.

Паре или неки други разлози  :zbunjen
Срце на терен ...

Stevan Stojanović očekuje finalizaciju dogovora sa Fluminenseom i Portsmutom
Stižu Đorđević i Koroman

Vladimir Đorđević, štoper Fluminensea, nalazi se na korak do "Marakane", a njegovim stopama vrlo lako mogao bi da krene i vezista Portsmuta Ognjen Koroman.
- Pregovori sa brazilskim klubom u vezi sa Đorđevićem idu u pozitivnom smeru i čekamo odgovor agencije koja posreduje u tom poslu. S obzirom da vrlo dobro poznajem te ljude, iskreno sam ubeđen da će sve biti u najboljem redu i da ćemo uspešno realizovati taj posao - kaže Stevan Stojanović, generalni menadžer Crvene zvezde.
Što se tiče Koromana, čeka se definitivna odluka menadžera Portsmuta Harija Rednapa...

- Intuicija, koja me nikada nije prevarila, govori mi da će sve biti u redu i da će Rednap pustiti Koromana. Engleski stručnjak najpre želi da završi sa još ove tri utakmice, pa će onda odlučiti. Koroman može dobro da nam posluži tih šest meseci, a i njemu bi bilo u interesu da igra kako bi se vratio u reprezentaciju.
Dejan-Rambo Petković bio bi idealno rešenje za kreatora igre srpskog šampiona, ali...

- Petković ima ponude brazilskih klubova s kojim mi sigurno ne možemo da se takmičimo - brzo stavlja tačku na ovu temu Stojanović.


glas javnosti.

Quote from: "dadax"Паре или неки други разлози  :zbunjen

А ко им га зна брете. Рамба да ја знам наша управа никад не помињу у потенцијална појачања, а сигурно да би нам био од велике помоћи.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

"Brazilac" u Zvezdi
M. M., 28. decembar 2006

Odbrana Crvene zvezde dobila je pojačanje iz Brazila. Vladimir Đorđević (24 godine) novi je član crveno-belih pošto je posredstvom menadžera Bobana Petkovića, brata Dejana Ramba Petkovića, postignut sporazum sa brazilskim Fluminenseom čiji je član bio poslednjih godinu dana.
- Dolazim u Zvezdu zaobilaznim putem, ali se čekanje isplatilo. Ovo je korak napred u mojoj karijeri i verujem da ću ispuniti očekivanja. Sada je na meni da se izborim za mesto u najboljem timu. Slede pripreme i sa puno elana započeću rad u novim klupskim bojama - rekao je u četvrtak Đorđević, koji odmor provodi u rodnom Nišu, a pre epizode u Brazilu bio je kapiten Radničkog.
Verovatno već 2. januara, Đorđević i Burzanović će obaviti lekarske preglede u Beogradu, javiti se na prvu prozivku trenera Dušana Bajevića, a 8. januara kada zvanično počne prelazni rok, staviće potpis na četvorogodišnje ugovore.
U knjizi željenih pojačanja stoje još dva imena: Miloš Bajaliva (OFK Beograd) i Ognjen Koroman (Portsmut). Rasplet se očekuje do 12. januara i odlaska ekipe na pripreme u Marbelju.


ČESTITKA I 50 EVRA
U KLUB je stigla zanimljiva čestitka iz Hrvatske, od navijača Iloka Barića koji živi u Babinoj Gradini. Pored lepih želja Crvenoj zvezdi u koverti je bilo i 50 evra!?
Klub će se "odužiti" Bariću slanjem dresa i trenerke na kućnu adresu.

SPEC.
u četvrtak je na "Marakani" organizovana predstava i deljenji su paketići za decu, a ulogu Deda Mraza imao je sportski menadžer Stevan Stojanović.
V.N.

Quote from: "djole"ČESTITKA I 50 EVRA
U KLUB je stigla zanimljiva čestitka iz Hrvatske, od navijača Iloka Barića koji živi u Babinoj Gradini. Pored lepih želja Crvenoj zvezdi u koverti je bilo i 50 evra!?
Klub će se "odužiti" Bariću slanjem dresa i trenerke na kućnu adresu.

Можда и добије тренерку и дрес  :rofl  :rofl  :rofl
Ајде да је неки Санџаклија па да му Лековић носи пуне руке, овако-немогуће... :bes  :bes  :bes

Odbio Harts
zbog Zvezde



Nije sve u novcu, ima nešto i u ličnom motivu, ljubavi prema klubu u kojem je kao klinac iz Sarajeva završio omladinski staž, ali igrom slučaja nije dobio priliku da u seniorskoj konkurenciji igra za Crvenu zvezdu. Zato ovih dana Ognjen Koroman (28) vodi veliku borbu, kako bi napustio Portsmut, gde ne igra, i došao na "Marakanu". Spreman je na svaku opciju samo da njegov sadašnji menadžer Hari Rednap dozvoli da se preseli u Beograd...
I pred Novu godinu stigla je ponuda iz Škotske! Harts iz Edinburga hteo je da otkupi Koromana, bio je spreman ugovor na tri godine, ali je reprezentativac Srbije sve gurnuo u fijoku, samo sa jednim ciljem: da obuče crveno-beli dres.
Koliko mu je stalo do Zvezde, govori i činjenica da će se odreći velikog dela primanja od Portsmuta, ali bi u timu šampiona imao minutažu koja mu garantuje i nastavak igara u dresu nacionalnog tima. Naravno, čelnici šampiona će, zauzvrat, Koromana "nagraditi" dobrim primanjima za naše uslove, oko čega je dogovor sklopljen još pre nekoliko nedelja.
Dan konačnog raspleta sve je bliži, pominje se 10. januar, ali već sutra ili prekosutra predstoje novi razgovori između Rednapa i Koromana, koji bi, ako se kockice slože, mogao da popumi spisak novih pojačanja Zvezde, na kojem su, zasada: Igor Burzanović (Budućnost - Podgorica) danas dolazi u Beograd i Vladimir Đorđević (Fluminense). "Pik" je i Miloš Bajalica (OFK Beograd), a razgovori dva kluba započeće, verovatno, po dolasku predsednika Dragana Stojkovića iz Pariza.
- Burzanović i Đorđević obaviće lekarske preglede i već od prvog dana priprema biće sa ekipom. Cilj u Novoj godini je poznat: da se na domaćoj sceni odbrani dupla kruna i formira kostur tima za Evropu - jasan je sportski menadžer Stevan Stojanović.


ŠAMPION KREĆE U PETAK

POLAKO se završava zimski odmor za igrače Crvene zvezde. Trener Dušan Bajević je odlučio da pripreme šampiona za prolećni deo startuju u petak, 5. januara. Posle prozivke i sastanaka, biće obavljeni testovi, za Božić je planiran slobodan dan, a ekipa 12. januara, u ranim jutarnjim satima, kreće u Marbelju.

E pa onda neka je i na 6 mjeseci. Kad neko ima toliku zelju da obuce sveti dres, onda neka dodje.

Sportski žurnal
Koroman sve dalje od "Marakane"?

Reprezentativac Srbije Ognjen Koroman sve je dalje od dolaska u Crvenu zvezdu.

Fudbaler Portsmuta želi da dođe u Beograd na pozajmicu, ali je menadžer engleskog kluba Hari Rednap izjavio da Koroman može da ode samo u klub koji bi platio obeštećenje i preuzeo obavezu isplaćivanja plate srpskom reprezentativcu.

Koroman je, u želji da se vrati u Crvenu zvezdu, već odbio ponudu škotskog Hartsa, a za njega su zainteresovani i pojedini španski i francuski klubovi.

Šampion definitivno ostao bez reprezentativnog pojačanja
Rednap ne da Koromana
Nekoliko klubova iz Engleske i Škotske zainteresovani su da me dovedu u svoje redove i spremni su da adekvatno plate šestomesečnu pozajmicu Portsmutu. Iz tog razloga Rednap ne želi da me pusti u Zvezdu, koja ne može da "zagolica maštu" mojim poslodavcima, kaže Koroman

Novogodišnja želja Crvene zvezde - Ognjen Koroman - neće biti uslišena. Deda Mraz je, na intervenciju menadžera Portsmuta Harija Rednapa, zaboravio da poseti "Marakanu", tako da će aktuelni šampion prolećna iskušenja dočekati bez srpskog reprezentativca, koji bi svakako predstavljao veliko pojačanje.
      

BAJEVIĆ SUTRA PALI MOTORE

Dušan Bajević, trener Crvene zvezde, izvršiće sutra prozivku igrača i tako označiti početak priprema za prolećni deo sezone. Na "Marakani" će se pojaviti i novajlije - dojučerašnji ofanzivni vezista Budućnosti Igor Burzanović i defanzivac Fluminensea Vladimir Đorđević, koji će prvog dana prelaznog roka i zvanično staviti paraf na ugovor s "crveno-belima".
Što se tiče priprema, aktuelni šampion boraviće nekoliko dana u Beogradu, gde će odraditi psihofizičke testove, a 12. januara kreću na prvu fazu rada u špansku Marbelju.
      
   
   

- Stvari su veoma jasne. Naime, nekoliko klubova iz Engleske i Škotske zainteresovani su da me dovedu u svoje redove i spremni su da adekvatno plate šestomesečnu pozajmicu Portsmutu. Iz tog razloga Rednap ne želi da me pusti u Zvezdu, jer naš najtrofejniji klub nema tu platežnu mogućnost da "zagolica maštu" mojim poslodavcima. Žao mi je što se neće ispuniti moja želja da se vratim na mesto mojih početaka i što neću moći da ispravim neke stvari iz mladosti - kaže Koroman.

Dakle, trud rukovodstva "crveno-belih" i velika želja Koromana bili su uzaludni, a i nedovoljni, što će najverovatnije iskoristiti drugi klubovi. Škotski Harts je, po svemu sudeći, potencijalna nova sredina srpskog reprezentativca, a sve će biti poznato krajem sledeće nedelje.

- Interesovanje su pokazali i pojedini klubovi iz Španije i Francuske, pa ćemo videti kako će teći situacija. Postoje osobe koje su zadužene da vode računa o tome, tako da sam sve prepustio njima. Jednostavno, moja želja je da igram i upravo zbog toga sam izrazio želju da odem iz Portsmuta - zaključuje Koroman.



глас јавности-интернет издање

Све ближи одласку са Маракане је Радован Кривокапић, а могућа дестинација је Кореја. Заинтересована је Ирва, а до викенда требало би све да буде ријешено.

пише у данашњи журнал
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Е ово за Кривокапића ... коначно нека добра вијест.  :)



Стојковић: Лековић размишља о одласку

Председник и главни човек фудбалске Звезде Драган Стојковић јуче се осврнуо и на учестале гласине о могућој промени на месту генералног секретара клуба.

– Небојша Лековић ми је у једном неформалном разговору најавио могућност да оде из клуба из личних разлога! Али, сада је време одмора. Лековић је у значајној мери допринео консолидацији клуба, али ако буде инсистирао на одласку, мораћемо да потражимо ново решење – изјавио је Драган Стојковић.

Quote from: "cazzo_FCRS_forever"Стојковић: Лековић размишља о одласку

Председник и главни човек фудбалске Звезде Драган Стојковић јуче се осврнуо и на учестале гласине о могућој промени на месту генералног секретара клуба.

– Небојша Лековић ми је у једном неформалном разговору најавио могућност да оде из клуба из личних разлога! Али, сада је време одмора. Лековић је у значајној мери допринео консолидацији клуба, али ако буде инсистирао на одласку, мораћемо да потражимо ново решење – изјавио је Драган Стојковић.

Састанак са навијачима је уродио плодом...оде турчин Лековић.
А то нам нисте објавили као закључке са састанка, ццц  :rofl  :rofl

Какве везе има прича о овом мајмуну лековићу са прелазним роком? Држите се теме.

Радован Кривокапић све ближи преласку у Азију. За њега је заинтресована корејанска Ирва.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Само пар постова пре тебе то је већ неко написао.

Quote from: "drenke"Само пар постова пре тебе то је већ неко написао.
Видим брате, и то сам баш ја написао  :lol: . Деси се грешка, мошда сам срећан што ћемо коначно да се ослободимо Кривога
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA