Кога брига шта пише на у92  :finger

Милане90,
у врху листе топика је написано обавештење да се на Кафеу неће преносити ништа са тог проклетог, усраног, секташког сајта.

Лукаш прво појачање
Уговор на три године


Португалац Жоао Нуњо Силва Кардосо Лукаш прво је појачање Црвене звезде у овом прелазном року. Овај 27-годишњи везни играч је уговор са нашим клубом потписао на три године. Лукаш је дошао као слободан играч из португалске Боависте, а у каријери је наступао још и за Академику и Помбал.




«Стигао сам у Београд са пуно оптимизма и са жељом да са Црвеном звездом заиграм у Лиги шампиона. Знам да је Црвена звезда велики клуб и за мене је то нови изазов. Данас сам обавио лекарске прегледе и тестове па се надам да ћу имати времена да боље упознам град»
, рекао је Лукаш који ће у Црвеној звезди носити дрес са бројем 12.

На питање на којој позицији тачно игра, наш нови фудбалер каже:

«Ја сам везни играч и одговара ми било која позиција на средини терена. Најважније ми је да играм, а која ће ми улога бити намењена је манње важно».



Председник Драган Стојковић је врло задовољан обављеним послом.

«Лукаш је универзалан играч који може да игра на неколико позиција. Помно смо пратили његове игре последњих месеци и веома смо задовољни што је договор о сарадњи постигнут. Оно што смо најавили – то смо и испунили», рекао је први човек нашег клуба.

О новајлији се врло позитивно изразио и спортски менаџер Црвене звезде, Стеван Стојановић.

«Лукаш је играч који је доказан и који ће помоћи Црвеној звезди у новој сезони. Овим смо отворили прелазни рок, а видећемо како ће течи даље и како ће се завршити».


Па преко спортских вести не могу да преносе никакве пропаганде или шта већ, убудуће нећу постављати постове у вези са њима. Можете и да обришете мој предходни пост. ;pljuga
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Quote from: "milan90"Па преко спортских вести не могу да преносе никакве пропаганде или шта већ,

Не буди баш тако сигуран у то !

Колико пута су показали супротно !
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Црвена звезда ангажоваће нападача репрезентације Еквадора Кристијана Бенитеза, потврдио је његов менаџер Мирослав Несторовић. Он каже да се Бенитез показао као далеко боље решење од Франклина Саласа, који је првобитно повезиван с доласком на Маракану. Поред овога, српски фудбалски агент гарантује да ће Сегундо Кастиљо сигурно остати на Маракани још годину дана.

Ха-ха-ха,  :rofl Бока, јел су ови наши из управе прочитали пост, где смо писали о овом фудбалеру да је мнооого паметније да њега купују него Саласа  или....

Пре ће бити да је патка новинара Курира који је читао овај форум, па је измислио цео чланак, да попуни колоне и заради дневницу  :(  :boks

Незнам, али видим да и сутрашњи број политике, исто пишу о овоме....Дај Боже да није патка!


Бенитез замена за Ђокића

Еквадорац Бенитез могао би да буде замена за, прошле сезоне најбољег стрелца Црвене звезде, Душана Ђокића, који ће каријеру наставити у белгијском Брижу. С обзиром да је мала вероватноћа да на ,,Маракану" стигне Бенитезов познатији, али и много скупљи, земљак Франклин Салас, челници Звезде ће покушати да на приступачнији начин попуне упражњено место у нападу.

Кристијан Рохелио Бенитез Бетанкур је рођен 1. маја 1986. године у месту Есмералда, одакле је и Звездин првотимац Кастиљо. Бенитез је члан клуба Ел Насионал из главног града Еквадора Кита, иначе прошлогодишњег државног првака.

– Бенитез је такође квалитетан играч и тренутно постоји већа могућност да ангажујемо њега него Саласа – казао је Стојковић.

И Лукас фура неке "леве" фризуре, као онај бугарин с две леве ноге !!!!!
Само се надам да им је то једина сличност !!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Quote from: "Eribo"И Лукас фура неке "леве" фризуре, као онај бугарин с две леве ноге !!!!!
Само се надам да им је то једина сличност !!!

Надајмо се да овај бар има две десне а да није љевак

Изгледа да ће се ова фарса око тренера напокон завршити. По најновијим информацијама, генерални секретар Дамњановић је хитно отпутовао у Француску, а на Пиксијев позив. Главни осумњичени је Жак Сантини. Сантини је познат као тренер који воли дефанзивну игру.
Водио је репрезентацију Француске (испали у 1/4 финалу ЕП-а 2004. од Грчке) и сијасет француских клубова. Последњи је био, чини ми се, Оксер који је напустио (или био отпуштен) због непласмана у УЕФА Куп.

http://fr.wikipedia.org/wiki/Jacques_Santini
..baklje gore, pesma cigana...

За оне који памте ликове, а не имена:

..baklje gore, pesma cigana...

И даље не разумем довођење странца по сваку цену... Од овога је Бошко и бољи а и искрено лепши  :D
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Сећам се Сантинија из Тотенхема. Иако се задржао у Енглеској прилично кратко знам да је на свакој њиховој текми изгледао смирен и не сећам се да је устајао са клупе. Нисам сигуран да нама тренер таквог "темперамента" одговара... . Сетим се увек мутавог Бајевића који је на конференцијама за штампу једва отварао уста.
Видећемо...

Нећемо имати прилике да се у то уверимо.
http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=1174&News=1174
..baklje gore, pesma cigana...

Quote from: "kiki"Нећемо имати прилике да се у то уверимо.
http://www.fc-redstar.net/newscontent.aspx?cultureID=2&ID=1174&News=1174

Добро је ,

слажем се са горе наведеним да нам такав тренер не треба , (мислим првенствено на темперамент),
овим нашим момцима треба пре свега велики мотиватор !!!
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Како се одвијају ствари, изгледа да ће на крају и да остане Бошко. С обзиром на имена која су се спомињала протеклих дана, Бошко је најбоље решење. Надам се да ће се у петак, како је најављено, коначно све знати о позицији тренера, и да неће бити промена на клупи усред припрема ...



Кључни тернутак у преговорима је одлазак Дамјановића у Париз.

Када га је Сантини видео све му је било јасно и зато су преговори пропали  :finger

Овог пута срећом по нас, али некада то и неће бити добра ствар...

Имао сам доста тога да замерим Бошку у неким његовим изјавама као и понекад у поставци наше игре о чему сам/смо писао/ли у предходним постовима. Са друге стране ми је пуна ствар Пиксијевих излета по Европи и вечитих одбијања разно-разних тренера. Ја и даље мислим да за улазак у ЛШ треба страни тренер са искуством али је исто тако очигледно да са Пиксијевом понудом од 500.000 Евра по сезони може само у Индији и Кини да нађе тренера. Видевши овог буљавог преплашеног Сантинија мислим да је јасно да са њим нема никакве будућности. Боље онда да гледам Ђуровског како витла са шалом око аут линије и надам се напушава играче у свлачионици него овог кретена са слике.

на крају има и Ђуровски да одбије :rofl
Е само да нам не дође онај Фернандез...