Нерешено против Стеауе
29.01.2006

Црвена звезда - Стеауа 1:1


У последњој провери пред одлазак из Аја Напе, Црвена звезда је играла са румунским прваком Стеауом. Резултат је био 1:1 па је тако наш тим прву фазу припрема на Кипру завршио без победе. Стрелци су били Радој у 57. минуту за Стеауу, а Жигић за Црвену звезду у 85. минуту.



Црвена звезда: Стојковић, Баста, Луковић, Бишевац (45' Јоксимовић), Дудић, Мудринић (77' Трајковић), Милијаш (56' Ђокић), Миловановић, Младеновић (65' Ђокај), Јанковић (87' Пуровић), Жигић.

Стеауа: Тома, Огарару, Гојан, Јонеа, Несу, (45' Петре), Николица, Радој, Параскив (75' Ловин), Боштина (79' Думитру), Јакоб, Дика



У дуелу једина два досадашња освајача Купа шампиона који долазе из Источне Европе, није било победника, а пре меча је у центру пажње био тренер Валтер Зенга којег су срдачно поздравили играчи и чланови стручног штаба румунског клуба са који је прошле сезоне освојио шампионску титулу. Наш тренер је био магнет и за румунске новинаре који у великом броју прате припреме клубова из ове земље тако да је меч игран у близини Ларнаке пратило бар тридесетак припадника "седме силе".

У првом полувремену се играло обострано отворено, али са мало прилика за гол. Одбрана Црвене звезде је функсионисала беспрекорно тако да Румуни практично нису упутили шут ка Стојковићевом голу. С друге стране, наши играчи су углавном покушавали ударцима из даљине да постигну гол, али голман Тома је те шутеве лако заустављао.



Почетак другог полувремена припада Стеауи која уз доста среће стиже до предности. Шут Радоја није бо толико јак и прецизан, али голман Стојковић је био покривен и није успео да реагује најбоље па је лопта завршила у мрежи. Притисак Стеауе је трајао још десетак минута, али се Звезда тада консолидује и игра се распламсала.

Велика жеља да се меч до краја одигра у високом такмичарском ритму се исплатила пет минута пре краја. Јанковић је продро по десном крилу, центрирао, а Никола Жигић главом са шест метара у свом стилу вара противничког голмана.

Валтер Зенга је по завршетку меча рекао да је ово била права такмичарска утакмица и да је подсећала на окршаје у европским куповима.



"Пуно се трчало, играло се борбено и штета је што смо гол добили због наше грешке. Екипа је ипак добро реаговала и постигли смо гол из сјајне акције", рекао је шеф стручног штаба нашег тима.

Црвена звезда се у понедељак преподне враћа у Београд, а већ у среду поново иде на Кипар, овога пута у Ларнаку, где ће наставити да хвата залета за наставак сезоне.

Упишеш убрзани курс јапанског и то је то.Иначе колико сам из оних бројева(пошто сам њих једино разумео) изгледа да смо играли 1:1 са Стеауом.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Prebacite na cirilicu namigivanje Inace dobro je sto opet nismo izgubili..........

i to smo izjednacili 5 min pred kraj.
iako je ovo jos prva faza i ne mora nista da znaci, izgleda da sve ne stima kako bi trebalo.
bice bolje valjda  :zbunjen
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color][/i]

Радомире исправио сам Николин пост. Све је то до Енкодинга.

Skontajte ovo, Suzuki vozi Toyotu ...  :rofl



Julijano raskinuo ugovor sa Majorkom.Ako novinari ne lazu on je Zengina zelja,a sad je slobodan igrac....

Izgleda nema od njega nista jer je valjda potpisao za Sampdoriu.

Pozdrav.

I, ne odose Krivi i Co...? Steta!
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!

Quote from: "meekats"I, ne odose Krivi i Co...? Steta!

Kome da prodaju boraniju? Kome? I ovako ako ostane mozda ce ga pustiti Zenga da igra u vec resenim utakmica zbog angazmana u nekom drugom klubu.

Pre ce Zenga da ode, pogledajte sta pise u "Blic" :

"Engleski klub Derbi Kaunti, uputio je poziv treneru Crvene zvezde, Valteru Zengi da trenersku karijeru nastavi u ovom klubu, piše ,,Dejli miror", a prenosi "Blic".

Derbi je pre osam dana zbog slabih rezultata u Čempionšip ligi, otpustio Fila Brauna, a ekipu su kao prelazno rešenje nastavili da vode Teri Vestli i napadač Pol Peskisolido. "Miror" piše da su prvi kontakti uspostavljeni i da je bivši golman italijanske reprezentacije navodno izrazio želju da trenersku karijeru nastavi na Ostrvu. U Derbiju znaju da je Zenga ugovorom vezan za Crvenu zvezdu, ali računaju da ih ,,papir" ne bi sprečio da se dogovore sa Italijanom i sa upravom beogradskog kluba.  

" Znam da svaki ugovor može da se raskine, međutim bilo bi jako neozbiljno i nekorektno sa Zengine strane ako bi se to stvarno desilo", izjavio je predsednik crveno-belih, Dragan Stojković. "Nisam se čuo sa njim, ali verujem da nas neće iznenaditi. Uostalom, Zenga privodi kraju pripreme na Kipru i ne znam zašto bi se sada pričalo o tome, deset dana pred nastavak sezone", kaže Stojković".

Bash bi bio veliki bedak da ode
amo ti...

Ma nece on nidje iz zvezde... :)  :gold
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!

Valter Zenga: Ostajem u Zvezdi uprkos ponudi engleskog drugoligaša
Trener fudbalera Crvene zvezde Valter Zenga odbio je ponudu engleskog drugoligaša Derbi kauntija, čiji su čelnici planirali da ga angažuju kao zamenu za nedavno otpuštenog Fila Brauna. Informaciju da Englezi žele Italijana objavio je britanski tabloid Dejli miror, međutim, Zenga je za Kurir izjavio da ostaje u Zvezdi.

- Prija mi interesovanje Derbi kauntija za mene. Istina je da sam pregovarao sa Englezima tokom leta, pre dolaska u Zvezdu. Sada nije bilo kontakata. Moj životni moto je da što počnem, to treba i da završim. Tako da nema govora o odlasku iz Zvezde - rekao nam je Valter Zenga.

Predsednik crveno-belih Dragan Stojković, koji trenutno boravi u Parizu, bio je iznenađen informacijom koju mu je prosledio Kurir.
- Prvi put od vas čujem da bi Valter Zenga mogao da ode u Englesku. Videli smo se u Milanu pred početak drugog dela priprema i tada mi ništa nije govorio o mogućem odlasku iz kluba. Zenga ima čvrst ugovor sa Crvenom zvezdom do leta. Bilo bi mnogo neozbiljno s njegove strane da nas napusti pred kraj priprema - rekao je Dragan Stojković i nastavio:

- Svaki ugovor može da bude raskinut, pa tako i Zvezdin sa Zengom. Lično, ne verujem da bi nam to uradio, jer zna da su i naš i njegov cilj osvajanje titule i nacionalnog kupa. Valter Zenga može da napusti Zvezdu jedino ako ga ja pustim.

Da li imate alternativu u slučaju da Zenga ipak ode u Englesku?
- Nemam. Jedino da lično sednem na klupu i vodim Zvezdu na proleće. To mi sada jedino pada na pamet. Smatram da će Zenga ostati na Marakani i da neće napraviti nepromišljen potez.


Izvor: Kurir

Zaboravio sam u predhodnom postu da dodam i ovo, pa se zato izvinjavam moderatorima!

 Umalo Francuz na Marakani!

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković ima iza sebe žestoku radnu nedelju pošto je u prethodnih nekoliko dana boravio u Londonu i Parizu. Prvi čovek crveno-belih potvrdio je pisanje Kurira da je pregovarao a jednim stranim igračem o njegovom dolasku na Marakanu.
- Prelazni rok za mene nije gotov, iako su propali pregovori da angažujemo jednog odličnog igrača iz poznatog francuskog kluba. Sve je bilo dogovoreno, a onda je trener stopirao transfer i najverovatnije ga odložio za leto. Može se desiti da do četvrtka Zvezdu napusti jedan fudbaler koji se nalazi na Kipru - otkrio je predsednik Stojković, a prema nezvaničnim informacijama to bi mogao da bude iskusni Dragan Mladenović, koji ima ponude iz Katara i Ujedinjenih Arapskih Emirata

Neko je otisao,ima  na SC ajde ko ima registraciju nek prenese ovde

ARDIJAN Đokaj (26), vezista Crvene zvezde, u četvrtak je otputovao u Istanbul na završne pregovore sa Trabzonom, ekipom čiji je član od nedavno i bivši kapiten Vojvodine Milan Stepanov. Na dolasku Đokaja insistirao je trener turskog tima Vahid Halilhodžić, pa se u petak očekuje potpisivanje dvoipogodišnjeg ugovora.


izvor : www.novosti.co.yu

QuoteRastanak se primakao
09.02.2006 23:25

Jedan od naših igrača koji nastupaju u Bundesligi uskoro bi mogao da napusti Nemačku.

Iako Herta ima rok da do 15. aprila odluči da li će zadržati Marka Pantelića u svojim redovima, sve se više čini da će naš igrač ipak morati da potraži drugi angažman ili se vrati na "Marakanu".

Nemačka štampa najavljuje da će Pantelić ponovo meč protiv Volfsburga početi na klupi, pošto mu je mesto u startnoj postavi preoteo Vaclav Sverkoš, pozajmljen iz Menhengladbaha, koji je posle samo četiri treninga postao prvi napadač ekipe.

- Drago mi je što danas nije 15. april, pa mogu da prećutim odgovor, rekao je trener Falko Gec nemačkim novinarima koji su se raspitivali za budućnost Pantelića u njegovoj ekipi.

U nezvaničnim izjavama u Berlinu ističu da su nezadovoljni razvojem našeg igrača. Sa četiri pogotka na prvih devet utakmica Bundeslige najavio je svoja blistava izdanja, ali je nakon toga postigao samo još jedan pogodak i to prilikom eliminacije Herte iz Kupa Nemačke i poraza od Sent Paulija (3:4).

Najveća dostignuća Pantelić je do sada imao samo u broju promašenih stopostotnih prilika dok, opet nezvanično, u klubu imaju primedbu i na njegovu lošu igru u odbrani, odnosno kada protivnik ima posed lopte.

Finansije su još jedan razlog zbog kojeg će Pantelić teško ostati u Berlinu. Crvene zvezda traži 1.5 miliona evra za otkup njegovog ugovora, što su Nemci spremni da plate samo ukoliko su u potpunosti sigurni da dobijaju rasnog napadača. Kako sada stvari stoje, Pantelić svoje nemačke poslodavce u to nije ubedio.

Shto znachi da ce se najverovatnije vratiti da bi ponovo otishao ...

Nista gluplje od te pozajmice ovi iz naseg FK-a nisu mogli da urade... jebala ih Herta i 100k ili koliko su vec dobili