![]() |
UEFA Cup - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: UEFA Cup (/showthread.php?tid=460) |
UEFA Cup - COFI - 08-27-2004 Ljudi cuo sam da Zenit ima par ceskih reprezentativaca,i takodje iz zemalja CCCP.Od nasih tamo igra vjestica(bivsi igrac Vojvodine) i neki bosanac.Trenutno su drugi u ruskom prvenstvu i jurisaju na titulu.toliko od mene. ;pivo UEFA Cup - Forever Ultras - 08-27-2004 Ima da puknemo kao bas... :bes Ovi su u proslom kolu odrali Spartak iz Moskve sa 2:0... Bruka... poz, budimir UEFA Cup - фкцз - 08-27-2004 Bice cupavo, smrznuto, zajebano a samim tim i petardirano........ ![]() Salim se, vise ne mogu da dajem nikakve prognoze ali ako su stvarno dobili spartak bice vala veliko :jebanje ... UEFA Cup - Anonymous - 08-27-2004 Koga jos interesuje koga smo mi izvukli. Ja necu moci mirno da spavam dok Uprava ne ode. UEFA Cup - Forever Ultras - 08-27-2004 Hm, ja nisam siguran da cu doci protiv Zemuna, a i ako budem dosao bice to na Zapad da Dzajki budem sto blize dok je psujem... poz, budimir UEFA Cup - Modrichha - 08-27-2004 ????? ??? ?????? ???? ???? ??????? ? ?????? ???? ??? ?????? ???? ????????? ????? ?? ??? ?? ????? ????? ???? ?? ?? ????? ???????? ?? ??? ?? ???. ???? ??????. UEFA Cup - DELIJA_KNN - 08-27-2004 ...Kizo neces se naspavati ove godine :nene [/quote] UEFA Cup - Milance - 08-28-2004 Ljudi da sam za smenu uprave,jesam itekako.Ali,zasto smo mi toliko ocekivali od ovih kfalifikacija za LS kad od proslih desetak nista nismo dobili.U ovom kolu kupa uefa igraju i timovi kao sto su LACIO,PARMA,NJUKASTL itd.Mislim da trebamo biti zadovoljni sto igramo u takmicenju sa svim tim ekipama.5-0 je svakako bruka, ali ko zna zasto je to dobro :lol: Interesantan podatak je da u istom tom kupu UEFA igra i MILWALL pa ako dodjemo u takmicenje po grupama ima sanse da se sretnemo sa njihovim hoolsima.To bi bilo cupavo... :batine UEFA Cup - Modrichha - 08-28-2004 Quote:Ljudi da sam za smenu uprave,jesam itekako.Ali,zasto smo mi toliko ocekivali od ovih kfalifikacija za LS kad od proslih desetak nista nismo dobili.U ovom kolu kupa uefa igraju i timovi kao sto su LACIO,PARMA,NJUKASTL itd.Mislim da trebamo biti zadovoljni sto igramo u takmicenju sa svim tim ekipama.5-0 je svakako bruka, ali ko zna zasto je to dobro :lol: Interesantan podatak je da u istom tom kupu UEFA igra i MILWALL pa ako dodjemo u takmicenje po grupama ima sanse da se sretnemo sa njihovim hoolsima.To bi bilo cupavo... :batinenema sanse ni 0.1% posto su grupe vec izdrebane. Sta oces za promenu od ovih do sada (cast svajcarcima) ovo je odlicno. :ruke UEFA Cup - petruzzi - 08-28-2004 Pa prvo mora milwall da prodje ferencvarosa ................. .............a i mi moramo da prodjemo ruse!!!!!!!!!!!!!!!! Mada kako rusi sad igraju tesko!!!!!!! ![]() ![]() ![]() 2 su na tabeli bod iza krilie sovetov :o :o :o |