Threads: 3
Ovako kako sma cuo Zvezda moze na Dinamo to je loodilo. :rofl
Ja bih malo voleo da idemo na PFC Levski jer je odrao sa 8-0 u dva meca modricu pa da im se vrati.
:rofl
#1041;удимо људи иако смо СРБИ
Threads: 0
UEFA cup ? Koji crni kup i koja Evropa,ma treba sami da istupimo iz daljeg takmicenja,bolje i to nego da mi srce stane od tuge dok se pojedinci igraju i krcme ono malo sto je ostalo od onoga sto volim najvise na svetu. I posle se neki zale da igramo po selima i livadama,pa mi i nemamo tim za bolje,jebo tim kad nemozes da im objasnis da je dovoljno da trce i igraju presing i da nemogu da prime vise od jednog gola. A ko da im objasni kad imamo senilnog trenera? E Dzajo grom te ubijo ...
Threads: 3
Ej Modrichha,
kako te nije sramota da postavljas uopste ovaj topik. Stvar je mnogo kompleksnija a bogami i vrlo kriticna nego da li cemo sada da igramo sa Dinamom ili nekim levacima. Sto se mene tice ja bih istupio iz ijednog kupa i nastavio da igram po livadama Srbije jer realno mi trenutno tim za sampiona kupa livada Srbije samo i imamo.
Bolje misli kako doakati upravi i nasem direktoru koji nas je odveo do ovde gde smo sada. Misli malo o tome......
Nista me vise nece obradovati, ni dupla kruna sledece godine ni neke pobede u derbijima sa grobljem. Ime se samo pravi u Evropi i to je jedino merilo svega. Biti najbolji od Horgosa do Vranja nije apsolutno nikakav dokaz nicega.....
I hajde ne seri vise a moderatori bi mogli i da zakljucaju ovaj topik jer je tragikomicno glup. Ja zbog tog Dzajica, celavog bizgova i lopova, ne mogu da spavam od srede kako treba . Jebote ne mogu cudu da se nacudim.... :o :o :o
Threads: 2
...i sta da dobijemo dinamo, pa prodjemo ko komsije, zamisli tek onda bruke?!!! a moras da priznas, sa ovim timom tesko cemo bolje... zato, polako sa nadama o derbiju bivse YU
Threads: 1
Za nas nije ni kup uefa,ali kad vec moramo da ga igramo volio bih da nam dodje dinamo nadam se da svi to prizeljkujemo.
ovi sampion i titula
nasa ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA !!!
Threads: 38
?????? ?????????? ??
?????? (??????)
???????? (???????????)
???????? (???????)
????? (??????)
?????? (?????????)
?? ???? ??? ???? ?????? ?? ???????? ?? ?????? ?? ??? ????? ???? ? ??????????...? ?? ????? ???????? ?? ?? ????? ?????? ????????...
???????!!!
Capo zajebao si se.
Moguci protivnici:
Stutgart
Herenveen
Udinese
Levski
Athletic
Sve zajebane ekipe.
Threads: 38
:rofl ???? ?????? ? ??????...
???????!!!
Threads: 7
Sreca pa je Rusija tako blizu,zamislite samo da smo Mars izvukli...